Jump to content

Атеисти vs поукаши - за децу Прихватилишта

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нема приче нити икаквог бесмисленог "изазова"...ко ради на том плану он ради, не трабуња около и не хвали се нечим што се подразумева и што има смисла само ако се не труби на сав глас о томе.Бог зна сваког од нас и зна да ли и колико ко даје, самостално или организовано...овако, формулисано у виду некаквог "изазова", делује крајње ружно.

"Изазов" не треба да буде повод организованој помоћи јер је такав повод сам по себи бесмислен.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Кад ли ћете да одрастете већ једном... Ако хоћете да чините добро, само напред. Не морате ништа да доказујете.

nah to je fore radi. nije to ozbiljno takmicenje :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Opet da ponovim, ja to ne bih bas ovako organizovao... ali cenim da ta deca nece praviti pitanje oko toga da li im je stvari oprala masina kupljena iz nekakvog izazova ili neceg drugog... niti ce znati i razmisljati o tome ko im je kupio masinu... povod je da su im te stvari potrebne... Pedja je smislio interesantan nacin da dodatno motivise ljude da nesto povodom toga urade... krajnji cilj je da Prihvatiliste to dobije i ako se ostvari, bicu zadovoljan...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

da dodatno motivise?! meni je ovo demotivacija da ti iskreno kazem, razočarao sam se kad sam procitao

nema tu sta da trazi to "VS", ako cemo ZAJEDNO da prikupljamo onda tako, i lepse je i veca je radost

sve u svemu namera je plemenita i svaka cast Pedji sto setio pa makar i ovako, ima taj ateizam, tj drustvo i nekog smisla :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ајде народе, да преформулишемо такмичење у заједничку акцију и да се договоримо да кад се скупи новац не трубимо о томе. Жемо?

Подели на овим сајтовима

Ајде народе, да преформулишемо такмичење у заједничку акцију и да се договоримо да кад се скупи новац не трубимо о томе. Жемо?

http://forum.ateisti.com/forum/topic/870?page=1#post-16799

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ок. Онда свако ко је вољан нек уплати колико може директно.

"Ukoliko ste kao pojedinac ili firma u mogućnosti da donirate neku od navedenih stvari, molimo Vas da nas kontaktirate na broj (011) 309-6741 ili na email [email protected]. Hvala Vam."

Они нек купе машину а ми самим тим нећемо покупити славу за то. Ето решења.

Подели на овим сајтовима

joj, ljudi, jel sve morate da shvatate bukvalno k'o kreacionisti :)

Вала баш!

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ja stvarno ne shvatam zašto ste sada odjednom osuli kamenje (ne svi - već neki) na ovu ideju koja ima za cilj da već postojeći rivalitet iskoristi na plemenitiji način. Treba ograničiti na npr. sedmicu - pa ako niko ne skupi dovoljno para - da vidimo da li smo zajedno skupili. Evo - ja iako ateista - sam na ovom forumu aktivniji - i spreman sam i da ovdje uložim neke pare (uložiću i tamo) - mogu lično u beogradu gdje god treba predati ili uplatiti na neki račun...

Umjesto praznog pisanja - evo svako da napiše koliko može da da.

Ja nudim 1000 dinara. Možete mi pisati na privatne poruke.

Подели на овим сајтовима

Mozemo da pisemo svasta.Stvari ce biti kupljene i to je najvaznije deci.

To sto se kupi nece mirisati niti na veru niti na ateizam,nego na opran vesh i radost.

Подели на овим сајтовима

Red je da vas obavjestimo o rezultatima akcije - pare za mašinu su skupljene - zapravo već smo premašili tu cifru za 30ak evra što će biti utrošeno za neke druge stvari...

Zanimljivo je da je prihvatilište zaključujući na osnovu imena akcije (FB event - https://www.facebook...42190602563685/) objavilo sledeću zahvalnicu - što je meni totalno simpatično - a i nije totalno neispravno jer su neki od nas koji smo dali pare i članovi ovog foruma ;) "Članovi udruženja "Ateisti Srbije" i pravoslavnog foruma "Pouke.org", u saradnji sa "Tehnomanijom", obezbedili su deci novu veš mašinu. Hvala vam. :)"

https://www.facebook...345517612126709

Pobedi za decu Prihvatilišta: Samo da napomenemo da je prikupljanje novca trajalo manje od 48 sati. Sjajna saradnja. Bravo. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...