Arsenija Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ko o cemu ,baba o ustipcima . A Arsenija o kafetinu koji ne deluje ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Оштри мачеви! Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Kako bih volela da moje pile ozdravi Драшко and 19горан80 је реаговао/ла на ово 2 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ипак није било лоше...само бих волео и да ми то неко каже од оних.... Желим да препустим ове страхове Таква сам живуљка, волим да живим и да се крећем и да бургијам "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 О одговору који сам добио "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Како сам уморна од свега... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Како сам уморна од свега... Кад дође топлије време мораш код мене на терасу па да .... кренемо од кафе и завршимо са колачима Данче* and Јелина је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 o osmjehu divan osmjeh Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 kako je dobro jesti ove kuvane klasove mmm njam njam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 tužna je duša.. A ne bi smela biti.. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 tužna je duša.. A ne bi smela biti.. Исто... Не знам сме ли, али тако је.... Речи и изјаве могу да убију, и најбезазленије констатације попотпе..... Бојим се да питам како ли ће се ово све наставити, решити и да ли ће? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Razmisljam kako treba da krenem po dete :1017297a2wim1jr9k: Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Бојим се да питам како ли ће се ово све наставити, решити и да ли ће? Bolje o tome ne misli, mene je dovelo u čorsokak... :.mislise. Mora jednom proći, ponavljaj ko mantru Драшко је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Kako sam malopre čula špansku poznatu staru pesmicu i melodija mi je non stop u glavi al ne znam ni jednu reč, pa se mislim kako li je naći na googlu :.mislise. Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 O tome kako treba da idem na probu hora, a oprala sam kosu, a napolju je sneg i hladno je...i ne bih da dobijem upalu sinusa..... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука