JESSY Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 zasto je ovaj zivot tako komplikovan,,,,? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Na cega tacno mislis?U opste nije komplikovan...Mirodjija..dobro ste rekli ako se neko bude molio... Драшко and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Gledam u miran i postojan plamičak kandila i mislim se: ovakav treba da je i život, samo smo ga mi negde usput pošteno (i ko zna zašto) zakomplikovali... nana, Natalija28 and мирођија је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Sami sebi krojimo sudbinu...Kakve su ti misli takav ti je zivot...Sv.Otac Tadej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 ... О животу на селу... Како би било дивно... Vladimir Vlada је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Evo..kod mene u selu ima puno praznih kuca na prodaju..za male pare..hoces da se raspitam sta sve ima u ponudi?? nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Ni o čemu. Jednostavno, više nemam snage. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Ni o čemu. Jednostavno, više nemam snage. :ekstra:...овако нешто је у ствари за велику радост...премало људи је способно да разуме како је ово јааако добра стартна позиција ..... Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Evo..kod mene u selu ima puno praznih kuca na prodaju..za male pare..hoces da se raspitam sta sve ima u ponudi?? Не, хвала. Имам их две, у два различита села, са све имањима Има се, може се Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Aj me zaposli na neko imanje?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Речи Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Како се представити на форуму упознавања ради брака Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Како се представити на форуму упознавања ради брака https://www.pouke.org/forum/topic/30294-%D1%83%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%88%D1%9B%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0/ Кликом на линк и праћењем упутства А, онда искрено, као и иначе, када се упознајете с људима... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Aj me zaposli na neko imanje?? Па, како тебе да запослим кад ни себе н`умем? Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Predrag S. Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 Kako su ljudi prevrtljivi, danas su puni elana, sutradan već nisu, danas sve može , sutra, " Pa baš nešto nemam volje", i onda ubeđivanje!.............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????ahhh!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 21, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2014 " Kako ću da ostvarim nameru i učinim nešto što će spasiti mene i ljude koji me opkružuju..." Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука