Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

zasto je ovaj zivot tako komplikovan,,,,?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Gledam u miran i postojan plamičak kandila i mislim se: ovakav treba da je i život, samo smo ga mi negde usput pošteno (i ko zna zašto) zakomplikovali...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Ni o čemu. Jednostavno, više nemam snage.

:ekstra:...овако нешто је у ствари за велику радост...премало људи је способно да разуме како је ово јааако добра стартна позиција ..... :slavaaa:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Evo..kod mene u selu ima puno praznih kuca na prodaju..za male pare..hoces da se raspitam sta sve ima u ponudi?? :))

Не, хвала. Имам их две, у два различита села, са све имањима :)  Има се, може се :)))

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Како се представити на форуму упознавања ради брака :)

https://www.pouke.org/forum/topic/30294-%D1%83%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%88%D1%9B%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0/

Кликом на линк и праћењем упутства :)

А, онда искрено, као и иначе, када се  упознајете с људима...

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

" Kako ću da ostvarim nameru i učinim nešto što će spasiti mene i ljude koji me opkružuju..."

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...