Милан Меденица :) Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Kupi tablet racunar i uvek budi na zru оу јеа само је мало глупо кад се јавиш на таблет клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Ја сам преко лимунда за 35% праве цене купио овај таблет: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 haha ako ga od 08.01 do danas nisi kupio, onda ti nesto nije ni potreban :P Bolje onda te evrice potrosi na nesto drugo Хмм, на шта предлажеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 пејџер? .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2012 пејџер? .smesko. Голуба писмоношу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 15, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2012 Uh, ovaj je bas dobar!... bas mi treba jedan dual sim za malu paru... Ma ja, tako je, basx dobar. Data GPRS No EDGE No Speed No WLAN No Bluetooth No USB No Camera No Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Kako pametni telefoni podnose hladnoću: http://www.srbodroid.com/zanimljivosti/statistike/kako-pametni-telefoni-podnose-hladnocu/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 ajvanho jesi kupio nesto? Ja sam skoro uzeo Samsung Galaxy S+ (ima u Telenoru uz paket)... tezak zajeb. Ne skidam se xda foruma, flashovanje kernela, ROM-ova, overclocking, undervolting, boot skriptivi... znaci nemam vise zivot . Evo sad pokusavam da poteram win95 na njega. Zasto? Because I can ! Inace fon je super. Jedino sto vise ne mogu sa visine da prozivam ljude sa smart telefonima sto kupuju preskupe igracke koje im u principu ne trebaju . Oglo је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 ajvanho jesi kupio nesto? Ja sam skoro uzeo Samsung Galaxy S+ (ima u Telenoru uz paket)... tezak zajeb. Ne skidam se xda foruma, flashovanje kernela, ROM-ova, overclocking, undervolting, boot skriptivi... znaci nemam vise zivot . Evo sad pokusavam da poteram win95 na njega. Zasto? Because I can ! Inace fon je super. Jedino sto vise ne mogu sa visine da prozivam ljude sa smart telefonima sto kupuju preskupe igracke koje im u principu ne trebaju . Купио сам нову батерију за стари (није била скупа), па ме је послужио колико да сачекам још једну плату. А сад се покварио дефинитивно тако да више нема врдања Четвороумим се између ова четири: Samsung I9003 Galaxy SL , HTC Desire , Sony Xperia X8 или неки обичан од 100-нак евра. Galaxy SL има добар процесор - CortexA8, али ипак мало меморије 478(?)... Немам више појма, без пар стотина евра нема доброг телефона. Е сад неки узму телефон уз уговор па препродају по мањој цени... Чуј win95, ајој . Шта ће бити с тим телефоном... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Код Galaxy-ија ми се не свиђа тај iphone-олик дизајн, уопште еплови визуелни дизајнови ми се нимало не свиђају Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 (измењено) Колико је Xperia? Погледао сам линк. 160. Измењено Фебруар 11, 2012 од Ратко С. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Xperia je kod nas oko 150-ak € Ja sam skoro uzeo Samsung Galaxy S+ (ima u Telenoru uz paket) samo me zanima koliko ti traje baterija? Jedino sto vise ne mogu sa visine da prozivam ljude sa smart telefonima sto kupuju preskupe igracke koje im u principu ne trebaju Ista stvar, mada sam znao u startu da je skupa igračka i ništa više,ali iskoristih i ja taj paket "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука