Jump to content

Који телефон да купим?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 4 weeks later...

ajvanho jesi kupio nesto?

Ja sam skoro uzeo Samsung Galaxy S+ (ima u Telenoru uz paket)... tezak zajeb.

Ne skidam se xda foruma, flashovanje kernela, ROM-ova, overclocking, undervolting, boot skriptivi... znaci nemam vise zivot :). Evo sad pokusavam da poteram win95 na njega. Zasto? Because I can :D !

Inace fon je super.

Jedino sto vise ne mogu sa visine da prozivam ljude sa smart telefonima sto kupuju preskupe igracke koje im u principu ne trebaju :( .

• Волим 1

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

423116101505255829318523.jpg

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

ajvanho jesi kupio nesto?

Ja sam skoro uzeo Samsung Galaxy S+ (ima u Telenoru uz paket)... tezak zajeb.

Ne skidam se xda foruma, flashovanje kernela, ROM-ova, overclocking, undervolting, boot skriptivi... znaci nemam vise zivot :). Evo sad pokusavam da poteram win95 na njega. Zasto? Because I can :D !

Inace fon je super.

Jedino sto vise ne mogu sa visine da prozivam ljude sa smart telefonima sto kupuju preskupe igracke koje im u principu ne trebaju :( .

Купио сам нову батерију за стари (није била скупа), па ме је послужио колико да сачекам још једну плату. А сад се покварио дефинитивно тако да више нема врдања :)

Четвороумим се између ова четири: Samsung I9003 Galaxy SL , HTC Desire , Sony Xperia X8 или неки обичан од 100-нак евра. Galaxy SL има добар процесор - CortexA8, али ипак мало меморије 478(?)... Немам више појма, без пар стотина евра нема доброг телефона. Е сад неки узму телефон уз уговор па препродају по мањој цени...

Чуј win95, ајој joooj . Шта ће бити с тим телефоном... :)

Подели на овим сајтовима

Xperia je kod nas oko 150-ak €

Ja sam skoro uzeo Samsung Galaxy S+ (ima u Telenoru uz paket)

samo me zanima koliko ti traje baterija?

Jedino sto vise ne mogu sa visine da prozivam ljude sa smart telefonima sto kupuju preskupe igracke koje im u principu ne trebaju :(

Ista stvar,

mada sam znao u startu da je skupa igračka i ništa više,ali iskoristih i ja taj paket

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...