Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Људи, у телефоне се уопште не разумем и појма немам који да купим. Оно што знам то је да хоћу андроид, а осим тога немам појма ни који произвођач, ни какве су цене, ни шта ваља. Стари телефон је почео да се квари и сад морам да купим нов без одлагања. Неки предлог? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Uz novi broj Sveta kompjutera (za januar) dobijes mali dodatak posvecen posebno android telefonima, sa preporukama za modele... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Ја имам овај са Bada оперативним системом Ускоро ће да изађе за све Wave 2 update на 2.0 и онда ће да изгледа овако: Ја сам веома задовољан, телефон супер ради, није скуп много а веома квалитетна израда (метал) Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-101 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 8, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Ja imam ovaj, baterija traje nedelju dana, a budi ujutru garantovano.... http://www.gsmarena....a_1616-3007.php ... a kosta 15-20 evrica.... ...a i klinac mi se igra sa njim, jedno 50 puta je zveknuo o pod i raspao se i jos uvek radi... bez obzira na naslage decije hrane po tasterima i unutrasnjosti... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Uz novi broj Sveta kompjutera (za januar) dobijes mali dodatak posvecen posebno android telefonima, sa preporukama za modele... аха, купио сам, али нисам обратио пажњу, сад ћу да погледам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ја имам HTC Inspire већ дуже време и задовољан сам. Мој би савет био да узмеш нешто са што већим екраном, када већ имаш Android. На пример, са мог телефона могу комотно да читам књиге, едитујем документе, гледам филмове итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 obrati paznju da je kamerica sto kvalitetnija, meni su fotke najbitnija stvar na telefonu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Најбољи на свету... Сада служи као фиксни... А тек змијица... ух... anajrim and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ја имам HTC Inspire већ дуже време и задовољан сам. Мој би савет био да узмеш нешто са што већим екраном, када већ имаш Android. На пример, са мог телефона могу комотно да читам књиге, едитујем документе, гледам филмове итд. Nisam neki strucnjak ali da su moje pare sa tim zahtevima ja bih isao na HTC, najvise mi se svidja kako radi i slazem se zvonkom ako vec hoces da uzimas smartphone neka bude useful t.j lupi mu ga po inchima Moja zeljica da imam para da potrosim na telefon bila bi: http://www.htc.com/rs/product/incredibles/overview.html oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 HTC Inspire уопште не могу да нађем у понуди (барем по нету). А и Sense UI ми се нимало не свиђа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Али које цене... много је то еврића Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 а колико пара можеш да издвојиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Не даје ми се више од стотинак евра, у вр' главе 150 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Kupi "mobilan" najbolje ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука