Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Upravo sam odgledao treću sezonu.....celu....

Toliko je jaka da to nije normalno, najviše šta mi se sviđa je što je Robb poginuo. Da objasnim sviđa mi se to što nema glavnih likova, nema nikoga ko je kao neki supaermen ide i pobije sve i svi srećni. Mnogo m ise sviđa kod George Martina ovo što radi isto kao i sa njegovim ocem, taman čovek pomisli da je on glavni lik, da će on sve da pobije, kad ono uskoro padne mrtav. Za par dana ću početi i sa čitanjem knjige. 

Pokušao sam jednom posle odgledane prve sezone, ali nije bilo knjige ni u bibliotefci ni u knjižari. 

Samo da kažem još nešto ko got nije pogledao obavezno da pogleda, a što se tiče knjige kad je koju budem pročitao napisađu u grupi šta mislim o njoj :D

Подели на овим сајтовима

Izvini Mlađo, odgovorio sam ti pre nego što sam pogledao poslednju epizodu (a to je drastična izmena u odnosu na knjigu u kojoj se duže vreme i ne zna da je Teon živ). Potpuno si u pravu i to bi bio prilično nelogičan potez Remzija... verovatno su hteli da pokažu da Bejlona baš boli uvo za Teona jer ga nije poslušao, a da je Aši drag njen "mali bratić" iako je budala... a da im to ne oduzme mnogo vremena...

A oke, jel to nesto drugacije nego u knjizi?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Кише над Кастамиром

А, ко си па ти, горди лорд рече
Пред тобом да клекнем ја
Само мачка у друкчијем руху
И то је истина сва
Какво год рухо лав да обуче
Још канџе има лавље
Моје су јоште дуге и оштре
од твојих ништа мање
И тако је прич`о и тако је прич`о
Тај лорд од Кастамира
Али сада по његовим дворовима

само киша свира...

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Sandor-Clegane.jpg

Sansa-Stark.jpg

Tyrion-Lannister.jpg

Tywin-Lannister.jpg

Simpsonized-650x278.jpg

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Само да поручим Ланистерима !!!

flat,800x800,070,f.u1.jpgwinter.jpg

clear.gif

clear.gif

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...