Danijela Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 drvce, ivanaika and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 E vala kako mu je zapusila usta "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Ne znam sta sam propustila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Joj ko ce docekati sledecu epizodu RYLAH and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 srpska baba pokorila Belog hodaca drvce, Juanito, ronin and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Ne reaguju na ikone Ромејац, RYLAH, Lady Godiva and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Lady Godiva, ivanaika, drvce and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 2 часа, Danijela рече srpska baba pokorila Belog hodaca Ово је фантастично! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 5 минута, RYLAH рече Контактирај админа ове странице да окачи нешто о либертаријанцима. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Управо сада, Juanito рече Контактирај админа ове странице да окачи нешто о либертаријанцима. Колко контам, комунисти су неки и спрдају се са свим и свачим. Идеолошки сам далеко километрима, ал људи имају врхунски смисао за хумор Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука