Ромејац Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 Spoilers http://www.24wwn.com/index.php/2016/10/24/the-entire-game-of-thrones-season-7-plot-has-been-leaked-if-you-want-to-read-it-huge-spoilers/ Mилена КШ and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 Прочитао, али ћу до почетка сезоне свакако заборавити Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 I ja Goku је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 Na Internetu se pojavio opis radnje svih novih epizoda, spojleri na sve strane! radnja svih 7 epizoda sedme sezone, ko hoce neka cita....da ne postavljam ovde da ne kvarim http://www.6yka.com/novost/115863/paznja-got-fanovi-procurilo-je-sve Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 Ostaje nam samo da cekamo pa da vidimo... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 RYLAH, Аурор, Deja Vu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 Аурор, ivanaika, Deja Vu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Dragi ljubitelji Igre prestola, Kolega Pavle i moja malenkost držimo predavanje u utorak 8. novembra u 19h u Domu omladine (Beograd) na temu ,,Religija i politika u seriji Igra prestola'' gde ćemo analizirati važne događaje koji su se desili do sada u seriji. Voleo bih da svako ko može dođe na ovo predavanje, ja sam se potrudio da vam bude zanimljivo Event je dole pa možete da uđete i više pogledate. Vidimo se 8. novembra https://www.facebook.com/events/1320742444627397/ RYLAH, Аурор, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 2 minutes ago, Pontifex Emeritus рече а коју струју подржаваш - легитимисте, орлеанисте, бонапартисте, републиканце? Uvek sam voleo mačke, mnogo su umiljate životinje, gde se one svrstavaju? Danijela and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 36 minutes ago, Deja Vu рече Vidimo se 8. novembra Tad su izbori, covece... Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 5 hours ago, Deja Vu рече Dragi ljubitelji Igre prestola, Kolega Pavle i moja malenkost držimo predavanje u utorak 8. novembra u 19h u Domu omladine (Beograd) na temu ,,Religija i politika u seriji Igra prestola'' gde ćemo analizirati važne događaje koji su se desili do sada u seriji. Voleo bih da svako ko može dođe na ovo predavanje, ja sam se potrudio da vam bude zanimljivo Event je dole pa možete da uđete i više pogledate. Vidimo se 8. novembra https://www.facebook.com/events/1320742444627397/ Хоћете да снимате за нас из провинције, па да нам постујете да можемо да погледамо у миру? Аурор and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 @Deja Vu Додатни материјал, ако ниси већ одгледао ово све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Aurelije and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 On 5.11.2016. at 18:42, Deja Vu рече Dragi ljubitelji Igre prestola, Kolega Pavle i moja malenkost držimo predavanje u utorak 8. novembra u 19h u Domu omladine (Beograd) na temu ,,Religija i politika u seriji Igra prestola'' gde ćemo analizirati važne događaje koji su se desili do sada u seriji. Voleo bih da svako ko može dođe na ovo predavanje, ja sam se potrudio da vam bude zanimljivo Event je dole pa možete da uđete i više pogledate. Vidimo se 8. novembra https://www.facebook.com/events/1320742444627397/ Зовеш а нема места ни да се привири. Јел се тако ради са браћом и сестрама са форума ? За казну да обезбедиш видео снимак предавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука