Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 minute ago, RYLAH рече

ЈЕл нас тролујеш, брате? Пошто много ружни тролови.

У ком си ти фазону пријатељу, зашто бих то радио,уосталом ја сам фан Викинга,ово ми је резервна варијанта...:D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Зосима рече

Ех,сад сте ме збунили,она је нешто шапутала и спомињала Роберта...

Protect him from robert.... zato sto je robert besan lik ubio bi ga... 
Zato ga Ned i laze da je snow njegovo kopile sve vreme.. jer se boji da ce robert da ga ubije iz obesti. 
On je bio uzasno zaljubljen u Lianu. Ubio je Reagara zbog nje. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Значи,кад дође Денерис и змајеви,они ће поштедети Старкове ,јер су у крвном сродству, бзв, нај-смарач кућа да пресуди серију...

Надам се да ће онај мали проходати а ту је и Арја,да покваре ту причу...:D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Зосима рече

уосталом ја сам фан Викинга,ово ми је резервна варијанта...:D

Ragnarok awaits! :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Зосима рече

Значи,кад дође Денерис и змајеви,они ће поштедети Старкове ,јер су у крвном сродству, бзв, нај-смарач кућа да пресуди серију...

То се догодити неће. :)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Господин Дареалис рече

То се догодити неће. :)

Јеах,хвала језовуче,сад си ме охрабрио...:dobro:

Гандалф

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Зосима рече

Јеах,хвала језовуче,сад си ме охрабрио...:dobro:

Кад погледаш шта је ГРРМ говорио, немогуће је да му је то план.

Превише класично. :)

Подели на овим сајтовима

А да Евнух или можда чак и Тирион нису шпијуни,убачени да захебу Денерис...:whackado:

Гандалф

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Зосима рече

А да Евнух или можда чак и Тирион нису шпијуни,убачени да захебу Денерис...:whackado:

Nisu. Varis je oduvek lojalan kuci Targerijan a od 5 sezone i Tirion, a mozda se ispostavi da je on i nesto vise od toga. Pre bih rekao da su Dzejmi i Bron potencijalni Tirionovi trojanski konji u K.L. Moguce da Kingslayer postane i Queenslayer i kinslayer. :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aquilius Cratus рече

Moguce da Kingslayer postane i Queenslayer i kinslayer.

Постоји оно пророчанство, а контам да ће и њу да задави ил убије кад је спопадне неки напад лудила типа Burn them all!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, RYLAH рече

Постоји оно пророчанство, а контам да ће и њу да задави ил убије кад је спопадне неки напад лудила типа Burn them all!

Изгледа да је остало само да погађамо у којој епизоди ће да је задави? 

Подели на овим сајтовима

22 minutes ago, RYLAH рече

Zar je vec nije spopao? Jel si video kako je gledao na kraju epizode. To je prosto toliko providno da ce da se desi. :)

Cak je i jedan lik na jutjubu to lepo obradio sakupio koliko je puta rekla "i will burn cities to the ground" 

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Aquilius Cratus рече

Nisu. Varis je oduvek lojalan kuci Targerijan a od 5 sezone i Tirion, a mozda se ispostavi da je on i nesto vise od toga. Pre bih rekao da su Dzejmi i Bron potencijalni Tirionovi trojanski konji u K.L. Moguce da Kingslayer postane i Queenslayer i kinslayer. :D

2 hours ago, RYLAH рече

Да, Џејми ће бити валонкар дефинитивно. 

3 hours ago, Господин Дареалис рече

"The Warrior punishes those who believe themselves to be beyond the reach of justice."

Ово је рекао Хај Спероу, ово је јасно предсказање за Валонкара (који је заправо...) и... :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...