Зосима Написано Јун 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 1 minute ago, RYLAH рече ЈЕл нас тролујеш, брате? Пошто много ружни тролови. У ком си ти фазону пријатељу, зашто бих то радио,уосталом ја сам фан Викинга,ово ми је резервна варијанта... RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 1 minute ago, Зосима рече Ех,сад сте ме збунили,она је нешто шапутала и спомињала Роберта... Protect him from robert.... zato sto je robert besan lik ubio bi ga... Zato ga Ned i laze da je snow njegovo kopile sve vreme.. jer se boji da ce robert da ga ubije iz obesti. On je bio uzasno zaljubljen u Lianu. Ubio je Reagara zbog nje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 1 minute ago, Paradoksologija рече Ne, no je Robert bio njen verenik koji je inače manično ubijao Targarijene gde ih nađe, Чак и децу. "I'll kill every Targaryen I get my hands on" Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 2 minutes ago, Млађони рече Ubio je Reagara zbog nje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Значи,кад дође Денерис и змајеви,они ће поштедети Старкове ,јер су у крвном сродству, бзв, нај-смарач кућа да пресуди серију... Надам се да ће онај мали проходати а ту је и Арја,да покваре ту причу... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 6 minutes ago, Зосима рече уосталом ја сам фан Викинга,ово ми је резервна варијанта... Ragnarok awaits! Зосима је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Управо сада, Зосима рече Значи,кад дође Денерис и змајеви,они ће поштедети Старкове ,јер су у крвном сродству, бзв, нај-смарач кућа да пресуди серију... То се догодити неће. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 1 minute ago, Господин Дареалис рече То се догодити неће. Јеах,хвала језовуче,сад си ме охрабрио... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 5 minutes ago, Зосима рече Јеах,хвала језовуче,сад си ме охрабрио... Кад погледаш шта је ГРРМ говорио, немогуће је да му је то план. Превише класично. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 А да Евнух или можда чак и Тирион нису шпијуни,убачени да захебу Денерис... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 4 minutes ago, Зосима рече А да Евнух или можда чак и Тирион нису шпијуни,убачени да захебу Денерис... Nisu. Varis je oduvek lojalan kuci Targerijan a od 5 sezone i Tirion, a mozda se ispostavi da je on i nesto vise od toga. Pre bih rekao da su Dzejmi i Bron potencijalni Tirionovi trojanski konji u K.L. Moguce da Kingslayer postane i Queenslayer i kinslayer. Млађони, Pontifex Emeritus and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Управо сада, Aquilius Cratus рече Moguce da Kingslayer postane i Queenslayer i kinslayer. Постоји оно пророчанство, а контам да ће и њу да задави ил убије кад је спопадне неки напад лудила типа Burn them all! Pontifex Emeritus and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 15 minutes ago, RYLAH рече Постоји оно пророчанство, а контам да ће и њу да задави ил убије кад је спопадне неки напад лудила типа Burn them all! Изгледа да је остало само да погађамо у којој епизоди ће да је задави? RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 22 minutes ago, RYLAH рече Постоји оно пророчанство, а контам да ће и њу да задави ил убије кад је спопадне неки напад лудила типа Burn them all! Zar je vec nije spopao? Jel si video kako je gledao na kraju epizode. To je prosto toliko providno da ce da se desi. Cak je i jedan lik na jutjubu to lepo obradio sakupio koliko je puta rekla "i will burn cities to the ground" Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 2 hours ago, Aquilius Cratus рече Nisu. Varis je oduvek lojalan kuci Targerijan a od 5 sezone i Tirion, a mozda se ispostavi da je on i nesto vise od toga. Pre bih rekao da su Dzejmi i Bron potencijalni Tirionovi trojanski konji u K.L. Moguce da Kingslayer postane i Queenslayer i kinslayer. 2 hours ago, RYLAH рече Постоји оно пророчанство, а контам да ће и њу да задави ил убије кад је спопадне неки напад лудила типа Burn them all! Да, Џејми ће бити валонкар дефинитивно. 3 hours ago, Господин Дареалис рече "The Warrior punishes those who believe themselves to be beyond the reach of justice." Ово је рекао Хај Спероу, ово је јасно предсказање за Валонкара (који је заправо...) и... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука