Ромејац Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 RYLAH, Плутон and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Занимљива теорија о Белим Ходачима: Они су уствари одметнута група Деце Шуме и имају исте способности као Брен. Тако управљају телима мртвих... Nights King Can See Bran Stark: Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Деца Шуме Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Хахахахаха... Џон Сноу смувао колегиницу из серије... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Још једна теорија: "Папа" је рекао Томену ко је отровао Џофрија... Томен је (ко што смо видели) казао мајци шта му је овај рекао. Вероватно је то сазнао од Сер Лораса... Серсеи жели освету, како Тајрелима тако и грађанима Краљеве Луке (ово име ме увек подсети на Бања Луку) и вероватно ће када војска Тајрела уђе у град и заврши покољ... Ланистерска војска докрајчити Тајрелове и њихову војску... А као изговор ће бити речено да су Тајрелови наводно хтели да уграбе круну и зато су напали град... Послушајте коју музику су пустили у сцени када Серсеи прича са Леди Оленом и својим стрицем на Малом Већу... RYLAH and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 19, 2016 Пријави Подели Написано Мај 19, 2016 Шта мислите да ли је писмо које је стигло Џону Сноу заиста послао Ремзи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 18 hours ago, Ромејац рече Шта мислите да ли је писмо које је стигло Џону Сноу заиста послао Ремзи? Не личи на њега, не знам, није ми то некако његов стил Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 4 minutes ago, RYLAH рече Не личи на њега, не знам, није ми то некако његов стил То бих и ја рекао. Највероватније да је Малопрстић писац тог писма. Он већ зна да је Санса побегла код Џона. А у писму се обраћа пре дивљанима него Џону... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 19 minutes ago, Ромејац рече То бих и ја рекао. Највероватније да је Малопрстић писац тог писма. Он већ зна да је Санса побегла код Џона. А у писму се обраћа пре дивљанима него Џону... Ма зезао сам се брате. Имало је писмо и његов печат, а и тотално је његов стил, болеског психотика. А оно за дивљаке је убацио, по мом мишљењу, због Амбера, јер су му се они9 прикључили искључиво због дивљака. Сад, могуће је и ово што ти причаш, али мени лично не делује тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 13 minutes ago, RYLAH рече Ма зезао сам се брате. Имало је писмо и његов печат, а и тотално је његов стил, болеског психотика. А оно за дивљаке је убацио, по мом мишљењу, због Амбера, јер су му се они9 прикључили искључиво због дивљака. Сад, могуће је и ово што ти причаш, али мени лично не делује тако. Мени пре личи на Малопрстића. Некако ми не личи на Ремзија да шаље писма. А печат (отисак у воску) је веома лако фалсификовати, посебно Малопрстићу који је мајстор за закулисне радње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 Мен' се чини да је писамце Ремзијево дело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука