RYLAH Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 7 hours ago, Плутон рече Онда гледај Ходајућидеда, мис'им, ако волиш баш старије. И они више смарају за медаљу. Одгледо сам некако ову шесту сезону, ал нисам баш сигуран да ћу и седму. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 12 hours ago, Aquilius Cratus рече Sve u svemu dobra je prva epizoda. Videli smo skoro od svega po malo, Tiriona i Verisa, Arju, Deneris, Kraljevu luku, uvek temperamentni Dorn, borbenu lejdi Brijen i nikad prevazidjenog Remzija koji je resio dilemu ukop ili kremacija u roku od par sekundi. Ал мислим да се ту радило о другом нечем. Ремзи живи тако што се сви око њега на смрт плаше њега и његовог гнева. И сам каже да се већ са једанаест година сви живи њега плашиили, па и онај мејстер што је стајао у соби. И онда покаже неку врсту љубави према мртвој "другарици". АКо премоташ епизоду, видиш да се, после једног тренутка исказивања неке готово нежности, само прене и она реши дилему укоп или кремација. Значи, опет његова уздржаност у свему томе, јер има репутацију коју мора да сачува Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 4 hours ago, RYLAH рече Ал мислим да се ту радило о другом нечем. Ремзи живи тако што се сви око њега на смрт плаше њега и његовог гнева. И сам каже да се већ са једанаест година сви живи њега плашиили, па и онај мејстер што је стајао у соби. И онда покаже неку врсту љубави према мртвој "другарици". АКо премоташ епизоду, видиш да се, после једног тренутка исказивања неке готово нежности, само прене и она реши дилему укоп или кремација. Значи, опет његова уздржаност у свему томе, јер има репутацију коју мора да сачува Mislim da će Remzi ubiti ćaleta. Ruz veruje da mu je Remzi ubio prvog sina... ne znam da li je pomenuto u seriji ali u knjizi jeste, evo citat: “Ramsay killed him. A sickness of the bowels, Maester Uthor says, but I say poison. In the Vale, Domeric had enjoyed the company of Redfort’s sons. He wanted a brother by his side, so he rode up the Weeping Water to seek my bastard out. I forbade it, but Domeric was a man grown and thought that he knew better than his father. Now his bones lie beneath the Dreadfort with the bones of his brothers, who died still in the cradle, and I am left with Ramsay. Tell me, my lord … if the kinslayer is accursed, what is a father to do when one son slays another?” – Roose Bolton, to Theon Greyjoy Sada je nova Ruzova žena trudna, meštri veruju da je muško dete a Ruz i dalje drži Remzija u blizini, povećava mu moć i uticaj i još mu "preti" tim novim sinom. Budući da u Martinovom svetu svaka takva nepromišljena glupost bude teško kažnjena, mislim da će Remzi definitivno ukloniti Ruza, samo je pitanje da li će sačekati da se dete rodi ili i pre toga. Možda će se dogovoriti sa Lanisterima (sad kad se Ruz posvađao sa njima) da smakne ćaleta da bi dobio zauzvrat titulu Zaštitnika Severa. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 6 minutes ago, Avocado рече mislim da će Remzi definitivno ukloniti Ruza Какав је монструм и колико је за***ан Ремзи, ништа није у поређењу са Русом. И даље може на часове зла код њега... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 1 minute ago, Avocado рече Mislim da će Remzi ubiti ćaleta. Ruz veruje da mu je Remzi ubio prvog sina... ne znam da li je pomenuto u seriji ali u knjizi jeste, evo citat: “Ramsay killed him. A sickness of the bowels, Maester Uthor says, but I say poison. In the Vale, Domeric had enjoyed the company of Redfort’s sons. He wanted a brother by his side, so he rode up the Weeping Water to seek my bastard out. I forbade it, but Domeric was a man grown and thought that he knew better than his father. Now his bones lie beneath the Dreadfort with the bones of his brothers, who died still in the cradle, and I am left with Ramsay. Tell me, my lord … if the kinslayer is accursed, what is a father to do when one son slays another?” – Roose Bolton, to Theon Greyjoy Sada je nova Ruzova žena trudna, meštri veruju da je muško dete a Ruz i dalje drži Remzija u blizini, povećava mu moć i uticaj i još mu "preti" tim novim sinom. Budući da u Martinovom svetu svaka takva nepromišljena glupost bude teško kažnjena, mislim da će Remzi definitivno ukloniti Ruza, samo je pitanje da li će sačekati da se dete rodi ili i pre toga. Možda će se dogovoriti sa Lanisterima da smakne ćaleta da bi dobio zauzvrat titulu Zaštitnika Severa. Сем ако Ремзи пре/после тога не буде убивен, и то можда још у овој сезони. И ја сам конто да ће да убије дете ако се покаже да је мушко, онај израз лиица кад му је Руз реко то што му је реко не оставља простора за сумњу Ал занимљиво је што смо у оној једној сцени видели Ремзијев психолошки профил. Цео живот био копиле и онда морао да набацује тај психо фазон да би га се сви плашили, то је био његов начин борбе. И онда, у једном тренутку кад му је искрено било жао његове другарице/љубавнице, и кад је видео да је мејстер видео тај тренутак слабости, у следећм тренутку каже "Добро је то месо, баците је псима" Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 11 minutes ago, RYLAH рече Сем ако Ремзи пре/после тога не буде убивен Нема шансе, креатори серије му дају огроман плот армор. Сети се "твенти гуд мен" и оне катастрофе око Станиса и Грејџоја... Сети се било које сличне ситуације са њим (или другим злим ликовима). Серија је генерално прешла из "нећемо помагати да добри победе него реално" у "сломићемо се да учинимо да зли увек победе" и то је приличан проблем постао. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Смрћу Станиса нестала је кућа Баратеона. Биће занимљива дешавања у његовим земљама. Занима ме кога су сценаристи поставили као убицу за следеће велико убиство у Краљевој Луци? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 29 minutes ago, Господин Бореалис рече Нема шансе, креатори серије му дају огроман плот армор. Сети се "твенти гуд мен" и оне катастрофе око Станиса и Грејџоја... Сети се било које сличне ситуације са њим (или другим злим ликовима). У трејлерима се види велики бој, вероватно негде на крају сезоне, између Ремзија (односно Болтона и кућа са Севера које су им лојалне) и војске коју сакупи Санса Старк (где су они са Медвеђег острва који су већ одбили да служе Болтонима, али и Слободни људи/Дивљаци). Не делује ми да ће Ремзи да преживи. 30 minutes ago, Господин Бореалис рече Серија је генерално прешла из "нећемо помагати да добри победе него реално" у "сломићемо се да учинимо да зли увек победе" и то је приличан проблем постао. Не знам, мени не делује тако. Делује ми да је серија и даље поприлично реална. На жалост, зло и мањак части увек побеђује и у стварном животу, а они који би да буду добри/часни владари не потрају дуго. Од Макијевелија па до данас се ништа није променило. Зато је и било потребно да Санса прође кроз све ово - мора да одбаци све што је научила код свог оца ако жели да влада успешно.Тирион није баш зао, иако је веома манипулативан и лукав, па опет није успео да победи, упркос свему (мада постоје теорије да су га заправо мрзели јер је ванбрачни син Таргеријана и Тајвинове жене, и да је то разлог што га Тајвин заправо мрзи). Али серија има нешто друго што ме одушевљава: зли, ма колико да су моћни, никад не могу да буду и срећни, никад нису остављени на миру. Ево ти га Ремзи у задњој епизоди кад се видело да му је убијена једина другарица коју је имао целог живота као правог пријатеља; Џејми и Серсеи имају само једно преживело дете, оба друга детета су им отрована; Серсеино зло се окренуло протв ње саме, кад се осрамотила пред свима; Тиријели јесу ставили круну на главу својој ћерки, али сад им труну у затвору и ћерка и син, и не зна се шта ће да буде са њима, итд. Са те стране, серија је такође поприлично реална, али поред тога, одушевљава ме како то умесју баш да истакну, да се види како ти зли и моћни људи, који покоравају народе, заиста пролазе и пате се. Већ на овом свету, што би се рекло Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 drvce, Avocado, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Сви који би да погледају најновију епизоду Игре Престола: http://www.hbogo.rs/content/game-of-thrones-vi.-1-the-red-woman-1079731607?utm_source=Facebook&utm_medium=desktop&utm_campaign=GOTVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 50 minutes ago, RYLAH рече Цео живот био копиле и онда морао да набацује тај психо фазон да би га се сви плашили, то је био његов начин борбе. Осим што је у набацивању психо фазона негдје заиста и постао психо. Сјећамо се (прошла или претпрошла сезона, да ли чак и његово прво појављивање, нисам сигуран) лови дјевојку са све псима ладно је одстријели самострјелом па је пси растргају. Па садистичко иживљавање над Грејџојем, па брутално силовање Сенсе (иако има другарицу за редован секс) иако му је она једина шанса да буде "законити" насљедник Зимоврела.... Чак и ако је за тренутак и зажалио за другарицом, психопата је 1/1, не бих рекао да му је то неки фазон. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 16 minutes ago, Goku рече Осим што је у набацивању психо фазона негдје заиста и постао психо. НАравно, то нисам ни порицао, постао је психо тотални Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Џофри (Баратеон) Ланистер би правио метаније пред њим RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 6 hours ago, RYLAH рече И они више смарају за медаљу. Одгледо сам некако ову шесту сезону, ал нисам баш сигуран да ћу и седму. Јесте, постало мало репетитивно и баш га сморили са овијем клифхенгерима. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 54 minutes ago, RYLAH рече У трејлерима се види велики бој, вероватно негде на крају сезоне, између Ремзија (односно Болтона и кућа са Севера које су им лојалне) и војске коју сакупи Санса Старк (где су они са Медвеђег острва који су већ одбили да служе Болтонима, али и Слободни људи/Дивљаци). Не делује ми да ће Ремзи да преживи. Уф, нисам обратио пажњу. Једва чекам, али не бих се изненадио да исход буде тотални пораз Ремзијевих противника на неки начин од ког ћу вероватно да будем љут. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука