Ignjatije Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Zakljucajte temu.Neko ce da nastrada http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 On 5. 1. 2012. at 20:52, Ратко С. рече Обесите Милана! сТОП НАСИЉУ!!! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 On 5. 1. 2012. at 18:38, Зосима рече Често замишљам како палим штампане мотивационе постере(али православне),док Моци седи везаних руку и ногу испред ломаче... sHa_sarcasticlol ... ipak se uploaduju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 On 5. 1. 2012. at 19:07, Иван Цветковић рече мислим да ће 1500 метанија да реши проблем Смањи, оче, форума ти... Како ћу, грдна, да стигнем, еве, требим пасуљ за пребранац и потапам суве паприке ''везенке'', за Бадње вече ...? А, кад ћу купусник и суву питу да сложим? Лидија Миленковић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Сматрам да су КАЛАДОНТ, РЕБУСИ, и сл. у последње време запостављени. Не дајте, молим вас да ми Зоске одреже казну :'( Александрида је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Ако не можеш то, онда мораш са 11,2 метра да из 3 покушаја погодиш са једним орахом оне кулице од ораха на Бадње вече dusha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 У поверењу. Не знам шта ви мислите о овом Ратку С. што се прави да је неки спортиста... Ееее, какав је то форумаш био некад, кад је носио зелену сукњицу...еее bluelite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 On 5. 1. 2012. at 21:17, lidija рече Сматрам да су КАЛАДОНТ, РЕБУСИ, и сл. у последње време запостављени. Не дајте, молим вас да ми Зоске одреже казну :'( Нема потребе да их опет успоставите,боље нас изненади још једном лепом фотком,генерацијо... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 On 5. 1. 2012. at 21:17, lidija рече Не дајте, молим вас да ми Зоске одреже казну :'( Не брини, шушка се по крају да је подмитљив. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Иван Цветковић - Ратко, банујем те глатко... Ратко С. - Цвеле, одежде ти беле. Иван Цветковић - Немој сада одежде ми беле, Ратко ти си креле! Ратко С. - Tо те куша она dusha... Andre Williams, dusha, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 On 5. 1. 2012. at 21:26, Дуња рече Не брини, шушка се по крају да је подмитљив. Чуо сам да воли рибље кобасице... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Lepo je meni Miroljub govorio da papa stoji iza ovog sajta w.a.mozart and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 On 5. 1. 2012. at 21:26, Дуња рече Не брини, шушка се по крају да је подмитљив. Шушка по шушка шушкавац. animal-smiley-075 Зос из Мунзе Конза подМИТљив...? Нема шаМсе. А, да јесте Мита Бекрија, то јесте...није Љотићевац него бекрија што пеца на варалицу Ел, тако.Тако је. http://www.youtube.com/watch?v=FXdWrdAExS8&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 On 5. 1. 2012. at 18:45, Иван Цветковић рече Мене на пример жешће смори Марти када крене да поставља вести из свих епархија па све најновије теме на веху форума бидну пренатрпане вестима. То иначе обавезно ради око 21-22 када има по 500-600 људи на форуму Као за инат. Наравно, има благослов за то и сам сам му рекао да поставља вести... у томе је највећа иронија Иначе, на форуму ме посебно иритирам ја... и моје три тачке... јер сам хтео још непто да кажем али нисам стигао... не знам зашто... а нервира ме и што грешим у словима па уместо ш ставим ђ или тако нешто... стално то радим... ... ... smajlizakojisuzamolilezene живео говорник 29dz8zk :lala: за куј дан има да те почастим сас добром кавурмом и сас чварци ladan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 On 5. 1. 2012. at 21:17, lidija рече Сматрам да су КАЛАДОНТ, РЕБУСИ, и сл. у последње време запостављени. Не дајте, молим вас да ми Зоске одреже казну :'( и ја кажем , а и бројчице као малкец злостављане greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука