Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Држ' те се људи! Ће прође све то бре, увек се разведри после олује!

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2014. at 23:12, Олимп рече
Држ' те се људи! Ће прође све то бре, увек се разведри после олује!

954242_zhizn-temna-i-zagadochna.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2014. at 23:26, w.a.mozart рече

које олује?

Сваке... :windy:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2014. at 23:34, Лидија Миленковић рече

954242_zhizn-temna-i-zagadochna.jpg

Волим много руски језик, али га не разумем :(

Достојевски

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2014. at 23:40, Олимп рече
Волим много руски језик, али га не разумем :(

joooj исти си ко ја sHa_sarcasticlol ....ал ово сам успела :) ....само читај поооолаагано и само ће ти се казати

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

@@Олимп,

Живот је мрачан и загонетан.....

Ти можеш и даље да верујеш у то, а можеш,једноставно, да скинеш ведро (кофу) с главе .

П.С. Ово је поводом твог савета да се разведримо ;)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2014. at 23:45, nana рече

joooj исти си ко ја sHa_sarcasticlol ....ал ово сам успела :) ....само читај поооолаагано и само ће ти се казати

Живот........

Ти можеш и даље да верујеш у то, а можеш просто спавати мирне главе...

То Лидија! :D хвала Нано што верујете у мене!

Достојевски

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2014. at 23:49, Лидија Миленковић рече

@@Олимп,

Живот је мрачан и загонетан.....

Ти можеш и даље да верујеш у то, а можеш,једноставно, да скинеш ведро (кофу) с главе .

П.С. Ово је поводом твог савета да се разведримо ;)

8086.gif 8086.gif 8086.gif

Достојевски

Подели на овим сајтовима

(да не буде да спамујемо  ево одговора на задату тему )..... тренутно се осећам  В Е Д Р О

пс.

On 26. 8. 2014. at 23:49, Олимп рече
хвала Нано што верујете у мене!

Бигу хвала,...па  да ,  нисам ти тек онако писала оно  C-G-C ( си успео да похваташ,не рече ништа)

пспс.

....молим те немој персирати..

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Лоше,у овој земљи са оваквим људима,много лоше.И немојте писати како је кривица на сваком од нас.Критеријуми постоје,да,да не буде ето како ја кривим друге људе за сопствени живот,искрено,надам се да нећу још дуго живети у овој недођији.

Подели на овим сајтовима

On 27. 8. 2014. at 5:33, Anatolij рече

Лоше,у овој земљи са оваквим људима,много лоше.И немојте писати како је кривица на сваком од нас.Критеријуми постоје,да,да не буде ето како ја кривим друге људе за сопствени живот,искрено,надам се да нећу још дуго живети у овој недођији.

Veruj mi da ni u tim obecanim zemljama neces se bolje osecati jer su ljudi svuda isti samo sto na razlicite nacine rade iste stvari. Ima nesto sto i od djubrista moze napraviti carski dvorac a i od dvorca djubriste. Nadam se da ces to nesto pronaci u svom zivotu! Svako dobro ti zelim!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...