Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Недостају ми Злата, Баба, Јадранка..........

Злата се повремено појави, али не пише....Баба је била скоро ту....а Јадранка - не знам....

мени недостају Зорка, Кека, Сања 87, Јесењин, Срђан Котур, Моцарт....и још по неко....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Варим вечеру уз фини филмић, рибље пљеске сам смазао.............ухххх

Били смо на Врбици у нашем храму, било дивно, некако отворено, деца напољу, трчкарају, ми се молимо, све дише

Ипратисмо маму, тј. женицу на бус да оде до Париза да се одмори

Сутра Панчево са другарицом на мали одмор и провод

Није лоше ово данско пиво  pivo

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

....ја све хоћу да се склоним са компа и да се лепо молитвено припремим за сутрашњу литургију и причешћивање.....хтела бих и да раније легнем.....али изгледа ми, тешко....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Супер! :) Једем смоки! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Једем смоки!
и ја га малопре појела,,,,као вечеру....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

....ја све хоћу да се склоним са компа и да се лепо молитвено припремим за сутрашњу литургију и причешћивање.....хтела бих и да раније легнем.....али изгледа ми, тешко.... :)

neka ti je na zdravlje i spasenje sveto pricesce.

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Мене је, изгледа, ударило 0442_feel у главу. .smesko.  Али добро, није дуго. :) Иначе сам одлично, надам се да сте и ви. :)

Подели на овим сајтовима

bliss jeeee ja u frci ovih dana al sve je dobro hvala Bogu  4869

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

neka ti je na zdravlje i spasenje sveto pricesce.
hvala ti ....upravo se vratih.... bliss jeeee
  • Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Па добро сам, само...................ма добро сам ;)

Подели на овим сајтовима

...дууууго вас то нисам питала....:)

...дакле, како сте.....? шта радите....?

...ја нестрпљиво очекујем полазак у цркву на поноћну литургију и да се причестим....:)

...идете ли и ви....?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Добро сам Богу хвала! Код нас Васкршња Литургија почиње у 5h! Остало ми је још неке ситнице да припремим за сутра, али то ћу касније! Као и сваке године, појем са хором на Васкрс! Буде лијепо! 

:)

Подели на овим сајтовима

Као и сваке године, појем са хором на Васкрс!
дивноооо!

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

jos uvek sam pod utiscima danasnjih poseta manastira(Mala Remeta i Ravanica)....
опет морам да кажем - дивно......:)

подели са нама неки свој утисак....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...