Фарисеј Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 хахаха... ја би волео да ти престанеш да се сматраш за Хришћанина..јер везе намш са истим.. али ајде.сада.. жеље... честитке...други део форума Веруј да такви ликови као ти навише брукају "хришћанство" својим изјавама(провалама и лупетањима), ставовима, животом ... Ако је фарисејизам, лицемерје и хладнокрвност православље (- хришћанство), онда, ја тај нисам. Мој Бог (-Христос) и твој, нису исто. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Јануар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325624200' post='553183] "дозволио"? па шта је слободна воља него слобода да се изабере? Да баш то- ДОЗВОЛИО!!!! Сложићеш се да се све дешава по допуштењу Божијем.... http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=homIb_nghSU http://www.youtube.com/watch?v=td7xBE7ECN0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Веруј да такви ликови као ти навише брукају "хришћанство" својим изјавама(провалама и лупетањима), ставовима, животом ... Ако је фарисејизам, лицемерје и хладнокрвност православље (- хришћанство), онда, ја тај нисам. Мој Бог (-Христос) и твој, нису исто. а јел.. јеси набавио неки инструмен за мерење? То што ти својаташ Господа...није никакво значење да си Хришћанин.. и папа га својата...и то заштитом ауторских права...на главног Хришћанина.. па опет Господ дигао руке од папе... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Нисам ово видио до прије пар дана... имао сам само жељу да подијелим ово са вама..... :- Eto, podijelio si. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 а јел.. јеси набавио неки инструмен за мерење? То што ти својаташ Господа...није никакво значење да си Хришћанин.. и папа га својата...и то заштитом ауторских права...на главног Хришћанина.. па опет Господ дигао руке од папе... Ја кад тебе и артемите слушам, увек помислим како би требали МНОГО да захваљујете папи и Антихристу. Јер, имам утиска да њих двојице нема, вама не би било интересантно "православље", можда чак и неби били "православци". Свака трећа реч вам је папа, антихрист, Америка,КЦ ... Зато, ћутите и захваљујете им, и молитесте за њих ... Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 И не видим разлоге да се подсмијавате само зато што сам поставио две сличне теме.... уопште се нисам подсмевао, погрешно си схватио. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Да баш то- ДОЗВОЛИО!!!! Сложићеш се да се све дешава по допуштењу Божијем.... бркаш две различите ствари и још горе, повезујеш их где немају споја. да ти преформулишем, да боље схватиш: мислиш да би ЗАБРАНИО неком да нешто по слободи воље уради овако нешто, да пројави свој одлазак? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 е вас двојица, михајло и фарисеј, на пп па се тамо мазите речима љубави док се не помирите и замолио бих и григорија да престане да користи прилику да спамује непрекидним клиповима који везе немају са темом, крајње си напоран са квантитетом и реципроцитетом и осталим приземним "доказима" где, Ко и да ли је Бог. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Грешни брате, ти се видим бавиш трансферима. Ima ih puno na obe strane.Valjda sada došo prelazni period. snoozer_11 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 И не видим разлоге да се подсмијавате само зато што сам поставио две сличне теме.... шалио сам се брате, нисам се подсмевао... надао сам се да ћеш то прихватити као шалу. жив био! anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325626054' post='553232] е вас двојица, михајло и фарисеј, на пп па се тамо мазите речима љубави док се не помирите и замолио бих и григорија да престане да користи прилику да спамује непрекидним клиповима који везе немају са темом, крајње си напоран са квантитетом и реципроцитетом и осталим приземним "доказима" где, Ко и да ли је Бог. па ја покушавам теолошку расправу са дететом.. а он све..плаче Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Јануар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325625946' post='553224] бркаш две различите ствари и још горе, повезујеш их где немају споја. да ти преформулишем, да боље схватиш: мислиш да би ЗАБРАНИО неком да нешто по слободи воље уради овако нешто, да пројави свој одлазак? Ок! Схватам ја шта ти хоћеш да кажеш-додуше познајем православну догматику (антропологију)... али Господ се појавио напрасно у његовом животу, ајде да кажемо да није заповједио да се обрати ка Њену, али му је дао јаке смјернице...зашто га није водио до краја! Господ се између осталих и из разлога да људи слободно вјерују и вазнео на Небеса, али хтео ти да признаш или не помало (опет понављам ако је вјеровати у истинитост приче) је овим појављивањем утицао на укупан избор слободне воље овог човјека. http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Јануар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 шалио сам се брате, нисам се подсмевао... надао сам се да ћеш то прихватити као шалу. жив био! Ма опуштено... свако добро-жив био! Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325626054' post='553232] е вас двојица, михајло и фарисеј, на пп па се тамо мазите речима љубави док се не помирите и замолио бих и григорија да престане да користи прилику да спамује непрекидним клиповима који везе немају са темом, крајње си напоран са квантитетом и реципроцитетом и осталим приземним "доказима" где, Ко и да ли је Бог. Ma da vase medjusobno prepucavanje sigurno ima veze sa temom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука