Jump to content

Sretni blagdani

Оцени ову тему

Препоручена порука

Svoj braći kojima je index_benxvi.jpg crkveni poglavar, sretni blagdani. Danas badnji dan i veče, a stura radostan Božić.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

i ja se pridruzujem psebno Pravoslavnoj braci u Grčkoj na Kipru,Rumuniji,Bugarskoj i svim ostali pomesnim Pravoslavnim Crkvama koje su presle na gregorijanski kalendar ali i rimo katolicima takodje cestitam

P.S. mislim da je suvisna slika pape jer danas Božić ne slave samo rimo katolici. da ne shvati te me pogresni :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Придружујем се честиткама свим нашим пријатељима и браћи римокатолицима, као и православним хришћанима који славе по новом календару Божић.

Подели на овим сајтовима

"Срећан Божић" браћи римокатолицима, и . "Христос се роди" свим православним који славе по МИЛАНКОВИЋЕВОМ (@ Небојша) календару.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Srecno Badnje veche i srecan Bozic svima koji veceras slave !

U ovoj , pretezno katolickoj zemlji gde sam, sve je spremno za radostan praznik. Nikoga na ulicama, u svim domovima su postavljeni stolovi i porodice su na okupu (vidim s mog prozora).

Svecano je, tiho i radosno. Bas kako bi trebalo:)

Подели на овим сајтовима

придружујем се честиткама...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...