Гост Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Mene na novogodisnji program iz perioda kad sam bila dete asociraju dva filma: "Sjaj u travi," a drugi da li se zvao "Toni " ili kako vec (radi se o klincu, konjima, ocu bokseru koliko se secam). Oba su mi bila pretuzna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Bilo je ranije u tom periodu obavezno po neki filmski maraton, a u njemu vrlo cesto odlicni filmovi... secam se da je bilo toga tamo negde krajem 80-ih godina proslog veka... Милан Меденица :), nishizawa and Јанко је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Je li Toni? Stari mu je bokser,i on ga gleda pored ringa.Taj? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0078950/ "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Ја не славим Нову Годину, то ми је радни дан као и сваки други. Новака ћемо да славимо на Аустралиан Опену, надамо се. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Zeznuta je to stvar, svi su navikli da slave Novu Godinu,pa posle dođe tek Božić Ja mislim jedino kod nas idu čestitke : Srećna Nova Godina i Božić-tim redosljedom "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 @Oglo Jeste taj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 И да, програм је трајао целу ноћ, није било оног знака са сатом и оним пискавим тоном piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: Оче Иване, морам признати да ми се ова реченица учинила илустративном. Сетио сам се и израза једног мање познатог аутора - П Р А З Н О С О В Љ Е, ( без слова Л )... у сленгу "совити" тј. спавати, и ово "празно" пре тога... са алузијом на сан без снова. Нешто неопходно физиолошки, али непотпуно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Којег "новака"? Ђоковића? Хоћемо, даће Бог да опет буде најбољи. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 jel' kiti neko i jelku, ili samo badnjak? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 И ја ћу, кад успавам детекце, испред телевизора и компјутера (мало фејс, мало ЖРУ ) са мојим стомачетом. Мужић на послу... Дан као и сваки други. А баш и ја хтедох да питам ово око јелке... Моје трогодишње дете дошло из вртића одушевљено јелком, деда мразом, пакетићима... Девер и јетрва, спрат ниже, окитили јелку... А она ме пита: ''Где је наса јелка? Засто ми немамо?'' Ових година смо китили бадњак, виђала је бадњак и у цркви, зна за Божић... Али овог лета кренула у вртић и код кога год да одемо види окићену јелку, сви јој само о деда мразу тупе... И сад дете тражи... Па просто незнам како да се поставим :- .mislise. Сви нас гледају као тиранине, као ускраћујемо детету радост, не китимо јој јелку, не водимо је код деда мраза... К`о да је она предходне две године и знала шта то значи aman Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Наравно да китимо јелку - баш смо за овај викенд планирали ту акцију... Клинци се сваке године одушеве, и тај породични ритуал им много значи. Онда обично полепимо и балоне по плафону, па пустимо музику и сви заједно ђускамо... И не видим ама баш ништа лоше у слављењу Нове Године, нити видим зашто бих своју децу лишавао било које прилике која може да им донесе радост. С друге стране, препотенцирање неслављења Нове Године у сврху истицања своје ултраправославности ми је на листи највећих тријумфа форме над суштином у Православљу одмах иза стављања марама малој деци у цркви... DYNABLASTER, Margareta, ВИЛМА and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Ми са нашим дететом ђускамо и певамо сваког дана. Није нам потребан посебан повод. 319.gif girl_jumping Музика, играчке, балони... су нам у кући од кад се она родила. А, Богу хвала, има нас доста, па нам је у кући увек живо и љубав и радост јој никако не мањка. Него, рекох да питам. Њој, конкретно, ништа не би значила јелка и деда мраз године кад се родила и предходне, на пр. А и ми смо се временом одвикли јелке и свега. А сад кад сама види, чује... Из тог разлога и питам. Плашим се да је не збуним или нешто... Па сам хтела да прочитам ваша искуства. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 не славим нову годину откад сам се крстио, ал идем првог на ручак код тетке где се окупља цела породица и деле се поклони испод огромне јелке и мрсим и све тако моја кева и даље слави, купимо јелку, накитимо је, честитам јој ... не видим проблем у јелки, честиткама и кићењу, а имам и бадњак у кући ал њега не китим а што се мене тиче, ићи ћу на журку пошто је на специфичном месту и специфична музика а биће сад и ко зна кад, пошто је клуб већ годинама затворен био и нигде се та музика није пуштала. иначе не бих нигде ишао, не свиђа ми се масовна баханалија на улици а нико није звао нигде јер ће цело друштво да се потрпа у тај клуб ... не видим проблем ни у томе. обично сам у претходних 5 година проводио нову календарску у манастиру, тамо ми је тад највећи мир клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 Jel slavite NOvAkA ... Djokovića.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука