Гости Guest - . . .- Написано Децембар 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Мислим на овог 31. децембра по новЕм календару? Како излазите на крај са постом-мрс(т)ом? Ако славите, хоће ли бити у кругу породице (као и обично, уз комп и ЖРУ ) или на неком тргу, ресторану? Да, интересује ме и ово: има ли у овим ресторанима и на организованим журкама посна рана? Лично, ја нешто то не славим, будем код куће, с фемили. Највероватније ћу бити на ЖРУ и радити као диџеј (рамадановски). Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Ја волим код куће - лепо, топло, можда одгледам неки филм и такоо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Naravno.Sa drugarima kod kuce. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Лако је вама да славите, ил' не славите... Booba, Милан Меденица :), Mironosica and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Не. "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Наравно да не. На тв-у одавно нема ништа, дан као и сваки други посни дан, сем што пуцају петарде у граду. Баш га не доживљавамо као нову годину. Клинци легну у 21, они воле кићење бадњака и божићне поклоне... Иван ♪♫, Милан Меденица :) and PetarP је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Да и углавном има у ресторанима посна храна. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Жена, сестра, ја и још двоје. У кућици у Новом Саду, са вуненим чарапама на ногама... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Наравно да не. На тв-у одавно нема ништа, дан као и сваки други посни дан, сем што пуцају петарде у граду. Баш га не доживљавамо као нову годину. Клинци легну у 21, они воле кићење бадњака и божићне поклоне... И ја сам за ову верзију. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SlavicaTB Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Не. Треба лећи раније, ујутру је недеља и треба отићи на Литургију. Ромејац, kirios1, PetarP and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Bicu sa drustvom, e sad gde tacno ne znam jos. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Ne slavimo. Naravno, koji slave, njima naredni dan cestitamo, kao sto je i red. Inace, mi najvise volimo kicenje jelke i spremanje badnjaka za Bozic, tako da je na tome svo teziste zimskih praznika. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Сећам се када сам баш био мали да је увек био леп ТВ програм за новака. Додуше, "леп програм" подразумевао је пар занимљивих филмова, пуно народне музике (да старији гледају "песме"), евентуално нека добра хумористичка емисија са Јовом Радовановићем. И да, програм је трајао целу ноћ, није било оног знака са сатом и оним пискавим тоном piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Ja ću i ove godine da radim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 среброљупче 301 Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука