Jump to content

Хоћете ли да славите новака 2012?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Мислим на овог 31. децембра по новЕм календару? Како излазите на крај са постом-мрс(т)ом? Ако славите, хоће ли бити у кругу породице (као и обично, уз комп и ЖРУ :) ) или на неком тргу, ресторану?

Да, интересује ме и ово: има ли у овим ресторанима и на организованим журкама посна рана?

Лично, ја нешто то не славим, будем код куће, с фемили. Највероватније ћу бити на ЖРУ и радити као диџеј (рамадановски). :)

Подели на овим сајтовима

Наравно да не. На тв-у одавно нема ништа, дан као и сваки други посни дан, сем што пуцају петарде у граду. Баш га не доживљавамо као нову годину. Клинци легну у 21, они воле кићење бадњака и божићне поклоне...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Наравно да не. На тв-у одавно нема ништа, дан као и сваки други посни дан, сем што пуцају петарде у граду. Баш га не доживљавамо као нову годину. Клинци легну у 21, они воле кићење бадњака и божићне поклоне...

И ја сам за ову верзију.

Подели на овим сајтовима

Ne slavimo. Naravno, koji slave, njima naredni dan cestitamo, kao sto je i red.

Inace, mi najvise volimo kicenje jelke i spremanje badnjaka za Bozic, tako da je na tome svo teziste zimskih praznika.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости

Сећам се када сам баш био мали да је увек био леп ТВ програм за новака. Додуше, "леп програм" подразумевао је пар занимљивих филмова, пуно народне музике (да старији гледају "песме"), евентуално нека добра хумористичка емисија са Јовом Радовановићем. И да, програм је трајао целу ноћ, није било оног знака са сатом и оним пискавим тоном piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...