Благовесник Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Jeste, Šipci su se umnožili, ali istorija se ne broji u par decenije. Država i društvo se grade time što se investira u nauku, u obrazovanje, u kulturu, u infrastrukturu.. I Afrikanci su se umnožili pa opet crkavaju od gladi. Šipci se množe, i po savetu Amerike, počeli su i da investiraju u svoju šiptariju šaljući ih na američke univerzitete i koledže. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Један Србин је и свештеник у Руској Православној Цркви у Москви. Ради се о оцу Бојану (Попову), иначе сину познате медијске личности у Србији Раше Попова. Е, о.Бојан је сада у Москви? Опасне су те Рускиње... Поздрави га пуно. Кажи Звонко, кум Војкана из Мелбурна. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Зашто онда нису сви са десне стране ако су већ једнаки. Зато што ту прича о коначном суду. Сви су дошли ту као једнаки, свима се суди по истим критеријумима, сви су имали једнаку шансу. Дакле сви су једнаки пред Богом. Велики је проблем што велики суд ти преносиш насвакодневни живот. Не можеш то да радиш. Свакодневни живот је нешто где имамо ту прилику где нам и даље није суђено. Сваки светац има прошлост сваки грешник има будућност. Не каже, истолериши га, сви су једнаки и свако има право да живи како хоће, већ каже " нек ти буде као незнабожац и цариник" док се не поправи.И Христос каже узак је пут, значи један пут а не гомила једнаких путева. Овај део уопште нема у једнакости са Богом. Овде се прича како неко није део цркве док се не врати на прави пут. Такође нема везе са толеранцијом ван Цркве. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Ја поштујем њихов избор тако што ме уопште не занима шта раде кући. Али одбијам да ми јавно пропагирају свој избор тога што раде кући, јер ни ја оно што радим кући не пропагирам јавно. Треба да будемо равноправни, а не да они имају више права од мене. Када буду били пропагирали оно што раде у кући, када се буду скидали голи по улицама као у Амстердаму, зови ме да ти се укључим у ту борбу одма. У супротном не видим да ико пропагира шта ради по кући већ пропагира то што је маргинализован од стране друштва. Слажем се, али када почне радикално борбено пропагирање греха у јавности као што раде педери и лезбејке, онда имамо право да одговоримо на исти начин. Ајде још једном да ти поновим. Хомосексуалци и лезвеје не пропагирају грех, јер ти њихов грех не моежеш да имаш уколико ниси хомосексуалац или лезбејка. ДАкле нико неће да постане хомосексуалац или лезбејка због параде. Ја се супротстављам греху у себи али га не пропагирам јавно, тако да не могу ни они. Треба да будемо равноправни, а не да они имају више права од мене. Пропагираш га сваки пут када одеш на јавно место да се напијаш. Нпр у кафану. Пре свега ја не лајем јер нисам пас. Где се у кафани пропагира грех? У кафани се једе и пије и понекад слуша музика. Кафана није место греха. У ресторану се једе пије и понекад слуша музика. У кафани се гледају сисате певаљке, разбијају флаше о главу, напија као говедо и једе као свиња. Не. Ја се не борим ни против какве популације, али нема пропагирања греха јавно на улицама. Ако неко некога малтретира нека иде у полицију или нека га тужи суду као што раде други грађани. Да бориш се јер као што сам ти објаснио - пропаганде греха нема јер нико не може да "прихвати" тај грех зато што је видео параду. Иначе, ја се борим против греха содомије. Тај грех и Црква осуђује. Не бориш се, бориш се против људи који су содомисти. Ако теби не шкоде, мени шкоде, а и многима другима којих је много више од педерско-лезбејске мањине. Шкоде вам ваши компелси и предрасуде. Угрожава јер врши пропаганду греха содомије. Не врши пропаганду. Нисам утувио већ верујем у то. Зато се и борим за те вредности. Утувио си, исто као што си утувио да се парадом пропагира грех. Тај грех не може да се пренесе. Сад ћу на све твоје "угрожености" да ти одгтоворим. 1) Саблажњава ме као на пример кад би се неко на улици скинуо го и стао испред мене Када се неко буде скидао го на геј парадама по Србији, Русији или многим другим земљама, одмах ти се придружим у тој борби. Међутим те "слободне" геј параде се дешавају једино у Амстердаму и Сан Франциску. Дешавају се на 1000 других места где се нико не скида го. Већ људи носе транспаренте, мало прошетају и то је то. Дакле ти као личност никако ниси угрожен када видиш 1000 људи који скроз нормално обучени прошетају са транспаретима,. 2) Ствара ми осећај несигурности за Благословену будућност моје и све друге деце јер не желим да ми деца живе у предворју пакла већ у нормалној држави Деца ти по дефаулту живе у палој природи. Благословена будућност се стиче кроз живот у Цркви каква год држава била. Такође благословена будућност твоје деце никако не зависи од геј параде. 3) Знам да су следећи кораци после допуштања параде захтев за дозволом за педерске и лезбејске бракове и усвајање деце Захтеви постоје, одавно. Постојање параде не значи да ће сви захтеви бити испуњени. Много места дозвољава параду не дозвољава усвајање деце. Такође усвајање тих закона опет теби никако не шкоди и да се усвоје. А то је потенцијална будућност а не реални ефекат параде. 4) То је једно оружје из арсенала антихриста да се сруше традиционалне и православне вредности са циљем да се скрати време и да на Земљи зацари антихрист То и није аргумент. Све што ти се не свиђа ти називаш оружијем антихриста. То је екстремизам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Nebeska Srbija - to je termin za nase svete pretke koji su se krstili na dane u koje slavimo nase Krsne slave tj Krsno ime, oni iz roda naseg koji su zasadili nasa porodicna stabla u Crkvi Hristovoj i čija smo i mi jedna grana s vrha. Ili, ako ti je lakše da shvatiš, Nebeska Srbija = Srpska Pravoslavna Crkva. Српска православна црква... је Српска ... само територијално. То Српска је административна одредница. Да се разумемо. Постоји једно Царство небеско и ја искрено не верујем да оно има административну покрајну Србију. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 О чему БРЕ причаш? Каква сила? Ко те тера да издржаваш друге? Немој да измишљаш. И пусти Цигане на миру... Ако држава потпомаже неког, она то ради од пара које им дајем ја кроз порезе. То може зато што поседује "монопол физичке силе" (једна од основних особина државе). Зато када се неко залаже за издржавање многодетних породица, он се залаже да држава мене монополом физичке силе тера да платим порез којим ће да "подржава" те породице. Тако да окрени обрни те породице издржавају грађани Србије тиме што их држава то тера да раде - силом или следи санкција. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Нова Русија је путиновска Русија у којој се народ и држава подижу и духовно и материјално. Нова Русија је снажна држава која може да стоји против осовине зла коју чине САД, Европска Унија, Канада, Аустралија, Нови Зеланд и још неке земље које улазе у овај корпус. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Moskva podržava misiju NATO u Avganistanu i dodao da nije srećan što Alijansa planira povlačenje svojih trupa iz te zemlje. Putin je podsetio da Rusija omogućava tranzit preko svoje teritorije za potrebe NATO u Avganistanu preko vazdušnog koridora i železnicom. Prema novom sporazumu, koji je postignut nešto ranije, Rusija je prvi put dozvolila NATO-u da na ruskoj teritoriji postavi svoja logistička uporišta za jedinice i opremu koja se koristi u Avganistanu. Putin je naglasio da je uspeh misije NATO u Avganistanu od ključne važnosti za bezbednost na ruskim granicama na jugu zemlje. Ruski predsednik dodao je da mu je žao zbog planiranog povlačenja NATO iz Avganistana, koji bi trebalo da bude sprovedeno do 2014. godine. http://www.nspm.rs/hronika/vladimir-putin-moskva-podrzava-misiju-nato-u-avganistanu.html?alphabet=l Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 ахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СветлостВостока Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 У супротном не видим да ико пропагира шта ради по кући већ пропагира то што је маргинализован од стране друштва. Није тачно. Педери и лезбејке управо пропагирају грех јер они тврде да је то што они раде кући нормално и да то сви треба да знају. Али мене не интересује шта они раде код куће. То је њихова лична ствар. И зато немају већа права од мене да иду по улицама и да то пропагирају. А ако их неко напада, нека иду у полицију, на суд. Тим урликањем како су они нормални само праве штету себи. Већина народа то не прихвата. Значе хоће да мењају већину. Е па то не може. То је већ покушај да се већина принуди на нешто. И то прелази у терор мањине над већином. Ја сам све ово лепо и јасно написао као и оно раније. Разумном човеку би то требало да буде доста. Међутим када се пређе граница насртљивости онда је и за очекивати да покушај насилног (са полицијом за леђима) наметања већини да мисли о начину живота мањине следи порука - Чекамо вас! Момче, Црква је против педерске параде. Са својим писањем идеш против Цркве. Шта ће ти то у животу? Смири се. http://svetlostvostoka.blogspot.ru/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Није тачно. Педери и лезбејке управо пропагирају грех јер они тврде да је то што они раде кући нормално и да то сви треба да знају. Јесте, нормално је. Грехови нису ненормални јер нису неприродни. Али са друге стране, бити Хришћанин значи не бити роб природе т.ј држати се свега што је природно... већ борити се против своје пале природе. Е сад ако ти некако другачије доживљаваш хришћанство.... Узми наброј грехове па види колико је њих "природно". Узмимо например пост, природно је да човек оће да ужива у јелу и пићу ако га има, посебно у укусном јелу и пићу. Али мене не интересује шта они раде код куће. То је њихова лична ствар. И зато немају већа права од мене да иду по улицама и да то пропагирају. А ако их неко напада, нека иду у полицију, на суд. Тим урликањем како су они нормални само праве штету себи. Већина народа то не прихвата. Значе хоће да мењају већину. Е па то не може. То је већ покушај да се већина принуди на нешто. И то прелази у терор мањине над већином. Бла бла бла бла......тако је некад и робовласништво био став већине који је ок. Што није никакав аргумент. Већина има тај став упраов због изграђених предрасуда да су они нешто "ненормални" Ја сам све ово лепо и јасно написао као и оно раније. Разумном човеку би то требало да буде доста. Међутим када се пређе граница насртљивости онда је и за очекивати да покушај насилног (са полицијом за леђима) наметања већини да мисли о начину живота мањине следи порука - Чекамо вас! Чак и да јесте нека форма насиља, није ни упола форма насиља која оправдава "чекамо вас" то је већ позив на грех. И то опасан. То је акт мржње то је грех против ког се вреди борите. И то је управо доказ да се ви не борите против греха већ против људи. Јер ти који чекају, када узму палице и камење не "истерују сотону" него повређују друге људе. У овом случају стварно их повређују, угрожавају им психичко и физичко здравље. Док геј парада не угрожава ничије физичко и психичко здравље. Момче, Црква је против педерске параде. Са својим писањем идеш против Цркве. Шта ће ти то у животу? Смири се. Црква(велико Ц са разлогом) је против греха (самим тим и хомосексуализма) црква (мало ц са разлогом) је против параде коју држе грешни. Ја никако не идем против Цркве - ја идем против цркве. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СветлостВостока Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Ја никако не идем против Цркве - ја идем против цркве Бог с тобом момче. Желим ти све најбоље у животу и да Божија благодат буде на теби и твојој породици. http://svetlostvostoka.blogspot.ru/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Бог с тобом момче. Желим ти све најбоље у животу и да Божија благодат буде на теби и твојој породици. Хвала брате, такође. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука