Jump to content

Šta ja trenutno pijem?

Оцени ову тему

Zayron

Препоручена порука

Мерак пиво.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Valjevsko pivo,najbolje srpsko definitivno. Steta sto ne moze da se kupi bilo gde,za razliku od ona dva losa blizanca jelena i lava.

Bravo! Nema boljeg piva !

Ako si iz Beograda molim te mi napiši gde ga kupuješ

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Na banjici imaju svoju radnjicu,crnotravska 13...To ti je ako ides iz pravca vozdovca posle onog pazl grada prva levo i onda posle pumpe opet levo,prodavnica je u prizemlju zgrade. I da,da se ne zeznes ko ja rade od 8 do 15h. 

I meni nije blizu,ali realno je najbolje pivo... A ovako znam da u maksiju,rodi,disu,idei,nema. Kosta 50 din,sa tim sto je kaucija 20 din,e sad meni su rekli da nece naplatiti kauciju ali da vratim flase,e sad sto mi nije bas blizu ipak sam ih naterao da mi naplate kauciju da ne mislim bezveze,tako da mozes se dogovoriti samo posle da flase vratis :)

Voda je najbitnija za kvalitet piva,a znamo da u Vojvodini kvalitet vode nije bas na zavidnom nivou ni u Celarevu,niti Apatinu...a tamo se manje vise sve puni i proizvodi od jelena,lava,do niksickog,ginisa i drugih "stranih" piva. Dok valjevsko poseduje svoj izvor neke recice koja iz pecine u kojoj izvire ide pravo i pivaru i kvalitet je savrsen te vode. Eto,jedini bedak sto ne proizvode puno i sto nemaju razvijenu distributivnu mrezu u Beogradu pa ga je dosta tesko naci. I da flasa je daleko bolja od limenke. Toliko :)

Подели на овим сајтовима

Na banjici imaju svoju radnjicu,crnotravska 13...To ti je ako ides iz pravca vozdovca posle onog pazl grada prva levo i onda posle pumpe opet levo,prodavnica je u prizemlju zgrade. I da,da se ne zeznes ko ja rade od 8 do 15h.

I meni nije blizu,ali realno je najbolje pivo... A ovako znam da u maksiju,rodi,disu,idei,nema. Kosta 50 din,sa tim sto je kaucija 20 din,e sad meni su rekli da nece naplatiti kauciju ali da vratim flase,e sad sto mi nije bas blizu ipak sam ih naterao da mi naplate kauciju da ne mislim bezveze,tako da mozes se dogovoriti samo posle da flase vratis :)

Voda je najbitnija za kvalitet piva,a znamo da u Vojvodini kvalitet vode nije bas na zavidnom nivou ni u Celarevu,niti Apatinu...a tamo se manje vise sve puni i proizvodi od jelena,lava,do niksickog,ginisa i drugih "stranih" piva. Dok valjevsko poseduje svoj izvor neke recice koja iz pecine u kojoj izvire ide pravo i pivaru i kvalitet je savrsen te vode. Eto,jedini bedak sto ne proizvode puno i sto nemaju razvijenu distributivnu mrezu u Beogradu pa ga je dosta tesko naci. I da flasa je daleko bolja od limenke. Toliko :)

Hvala :D

P.s flaše imam, donela sam ih iz Valjeva B)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Пијем Карлсберг.

Волем домаће дузимам, ал пиво јок. Увек има неки чемер у себи, и Лав који је много сладак, и Јелен који је много горак, и сва остала пива, увек ти остане неки чемер кад га цугнеш. И боли глава ако попијеш више од два.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

knjaz-milo-gazirana-prirodna-mineralna-v

Кажу да не ваља вода из чесме у Новом Саду, иначе бих њу пио. 

Пијем Карлсберг.

Одлично је Карлзберг, вероватно најбоље пиво што се производи у Србији. Иначе волим пива Апатинске пиваре али Карлзберг је ипак боље. Свиђа ми се и што је неповратна амбалажа од 0,5l.

• Волим 1

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...