nishizawa Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:34, Japet рече Добро предпостављам да имате децу? А како бисте поступили да се ваше дете сутра изјасни као хомосексуалац? И како знате да не бисте урадили исто!? Љубав није идеолошки концепт... А ти, ако си већ у том фазону, почни на време да скупљаш камење... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:38, Иван Илић рече Јапете, колико имаш година? moja procena je od 17-20 Margareta је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:29, Viktor Ljvovic рече http://www.fatherbil...wPicture&id=197 Ово је хришћански. On 15. 12. 2011. at 17:30, Лепи Сића рече Питао бих вас... да се сада којим случајем људи почну изјашњавати сексуално на форуму, да постоји нека рубрика где би се то писало, као оно атеиста, теиста, ... да ли би га одбацили и не би причали са њим, и ако је ово мање више виртуелно? Наравно. Већ смо имали прилике на другим форумима да разговарамо. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:36, Иван Илић рече Ако Бог да да имаш дете једног дана, видећеш да је љубав према њему таква какву ниси ни могао да замислиш да постоји у теби. Даће Бог брате Иване! Ја верујем да је тако како Ви говорите! Видите ја полазим од своје породице, рецимо када бих ја рецимо изабрао као овај несрећни момак из Куршумлије, исто би ме снашло (у то сам убеђен), а верујем да нема на свету и није било да отац толико воли сина и син оца колико код мене и оца мога (не замерите ми због овога). Моја одлука не би умањило очеву љубав, али мој избор не би мога отац да поднесе, и не би мога да прихвати као разломак, као неоствареност.....! Не ради се о негирању сина од стране родитеља, него негирању родитеља од стране сина..........! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Али ако нас Отац наш Господ воли овакве какви смо, грешни и прљави и не одбацује нас (увек и поновићу УВЕК човек одбацује Бога а не супротно), како ћеш ти као отац (и још црње како ће мајка) одбацити сина колико год грешан и прљав био? Margareta, Mилена КШ and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 и не рече... јел погодила Тања године? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:56, Иван Илић рече и не рече... јел погодила Тања године? Довољно се већ човек отворио када је рекао да није родитељ. Не треба правити притисак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 у праву си Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:54, Иван Илић рече Али ако нас Отац наш Господ воли овакве какви смо, грешни и прљави и не одбацује нас (увек и поновићу УВЕК човек одбацује Бога а не супротно), како ћеш ти као отац (и још црње како ће мајка) одбацити сина колико год грешан и прљав био? Љуђи смо...!Овде син одбацује родитеље, он својом слободом и избором одбацује, поступак родитеља је само последица синовљевог избора! А зашто је човек протеран из раја? Човек је својим избором ,својом слободом негирао заједницу, садашње стање је само последица нашег избора....! Да ли сам криво схваћен зато што ,,браним'' родитеље или зато што ... Ако је баш за године ево 22.године ! Не желим да ме сврстате у групу који напада хомосексуалце! НЕ ! Верујте ми знам више хомосексуалаца него што претпостављате, имам пријатеље који су то изабрали! Када год сам желео да разговарам са њима о томе ,о целости човека, а не о разломку ,o смислу њиховог избора није се много помакло а нисам желео да им намећем ишта , то је њихова слобода! ( итд..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 18:15, Japet рече Овде син одбацује родитеље, он својом слободом и избором одбацује, поступак родитеља је само последица синовљевог избора! не пије воду Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 18:15, Japet рече Љуђи смо...!Овде син одбацује родитеље, он својом слободом и избором одбацује, поступак родитеља је само последица синовљевог избора! Он није одбацио родитеље. Њихов поступак је њихова слободна воља, а не "последица" његовог "избора". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Јесте, јер мисли само на себе! Одбацујући своју природу, свој смисао, негурајући себе ,одбацује и родитеље, одбацује своје биолоско, своје онтолошко ЈА!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 18:15, Japet рече Љуђи смо...!Овде син одбацује родитеље, он својом слободом и избором одбацује, поступак родитеља је само последица синовљевог избора! joooojjjjjjj kako uopste mozes da komentarises nesto sto je iz novina gde fali XY informacija ? kako mi mozemo da znamo sta je u njihovoj kuci ? i da li treba to da znamo ? ne sudi pre vremena није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 18:23, Japet рече Јесте, јер мисли само на себе! Одбацујући своју природу, свој смисао, негурајући себе ,одбацује и родитеље, одбацује своје биолоско, своје онтолошко ЈА!! mozda on ne zna sta je "svoje ontolosko JA " polako није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 18:24, Tanja ex Petrija рече joooojjjjjjj kako uopste mozes da komentarises nesto sto je iz novina gde fali XY informacija ? kako mi mozemo da znamo sta je u njihovoj kuci ? i da li treba to da znamo ? ne sudi pre vremena Имате право! Ја сам изнео онако како мислим и како бих МОЖДА ја поступио, ето да је не дај Боже моје дете у питању , неовисно од вести из новина! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука