Јаков. Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 nisam ni ja pa pišem... ovde smo svi gejevi gay (eng.) - veseo Млађони and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Илићу,пошто је и твој мозак на нивоу Петријиног идеш на игнор листу...ма уствари ко вас бре све ....,одох са форума... izvini sta fali mom mozgu ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Илићу,пошто је и твој мозак на нивоу Петријиног идеш на игнор листу...ма уствари ко вас бре све ....,одох са форума... Fino,nemam reči. Zosima,zbog vređanja sagovornika i javne psovke,imaš opomenu. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On jeste punoletan, ali malo on zna o zivotu, a o sebi i ljudima jos manje...Nazalost. A koga se tice i koga je zanimalo sa kim momak devenaestogodisnjak vodi ljubav, pa je morao da obznani kako je on homoseksualac i trazi postovanje za svoj devijantni izbor ? Poza, jer on se time ponosi? To stvano zanima jedino njegove roditelje koji su ga rodili, podigli i cekaju da on dobije svoju decu, a oni unuke, pa da se raduju... Jer, oni ga vole.Da ga ne vole on ne bi zalio sto su ga izbacili iz kuce nego bi bio srecan sto ih se oslobodio ... A ta majka, koja ga nije nijednom pozvala, kako li se ona oseca u vezi sa tim...? I? Hocete da se postuju tzv. ljudska prava i slobode, da se postuje zakon? A da li mozda treba da se postuje prirodni zakon radjanja i podizanja potomstva? Pa, njega nisu rodili homoseksualci...da ne navodim dalje... Sve ovo ako se ne slazete da je homoseksualnost bolest... Ako se slazete da je bolest, onda je mnogo tuzno. To sto pise da je bio zrtva od svoje 10. godine je nejasno. Jer, ako se misli na seksualno zlostavljanje onda je on bolestan i porodica treba da ga zastiti, koliko god to bila patrijarhalna sredina i da ga leci kako jednog dana ne bi i sam postao zlostavljac. Govoriti javno o tako intimnoj traumi ili sklonosti, kako bi se privukla paznja, je svakako neka vrsta bolesne narcisoidnosti ili slicno...Nazalost. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Илићу,пошто је и твој мозак на нивоу Петријиног идеш на игнор листу...ма уствари ко вас бре све .....,одох са форума... h HM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Otvaram ovu temu da bi sva braća i sestre koja su istopolne orijentacije, moga ovde to otvoreno da kažu. Ne bojte se ničega... Ako osećate težinu toga što nosite na svojim plećima i toga što jeste, recite. JA SAM GEJ.. Геј популација јавно позвана на дијалог са члановима форума pouke.org. Међутим, потребно је да им појасниш овај позив (помало је конфузан): "Ako osećate težinu toga što nosite" . Шта "ако не осећају тежину тога што носе"? Да ли су и они позвани или не? Геј пасторал не треба ограничити само на оне који природно осећају или им је наметнут са стране осећај кривице, већ и они који не осећају никакву дозу кривице или терета због тога што су хомосексуално оријентисани. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 izgleda da nema veselih није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 У праву си да их сами изазивамо и креирамо. Ако ово прогласимо за "кршење људских права" и "дискриминацију" онда ћемо направити још већи проблем, јер одатле следи да треба да се решава законом. То би онда значило да ове родитеље треба осудити и стрпати у затвор, што је бесмислено. Зато сам ти одговорио. rekoh, nije zakonsko krsenje ali jeste nemoralno. I opet rekoh, nije sve sto ne pise u zakonu ispravno. Значи, морао би као правник да будеш веома опрезан са терминологијом. U sudnici kada pocnem da radim ili kada pisem dokumenta ili tuzbe - nego sta nego ocu. Sad nema potrebe toliko. Овде се ради о породичном проблему. I drustvenom koji je generalno negativan odsno prema osoba bez neki velikih poreba. Ми можемо да коментаришемо да ли је нечији поступак исправан или не (мој став можеш да видиш изнад), али не смемо да погрешно протумачимо као питање "људских права" и слично. Smemo. Он има пред законом сва права као и сви ми остали - чак и већа, многе друге сличне тужне приче не доспевају у новине - а своје породичне проблеме мора да решава сам, као и сви остали. Opet rekoh ti josh u drugom postu nema ovo veze sa zakonom. Kao sto siroma ima ista prava pred zakonom, to ne znac ida treba da okrecemo glavu pred siromastvom. Ovakve postupke treba drustvo samo da kritikuje sto vise moze. Njegova zakonska prava nisu ugrozena ali jesu neke njegove druge stvari. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ja sam gay. Mislim danas zbog kiše se ne osećam baš tako,ali uglavnom sam gay. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 nisam ni ja pa pišem... ovde smo svi gejevi gay (eng.) - veseo Aaaaaa radostan si, je l da bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee :D :D Sinergija and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 A koga se tice i koga je zanimalo sa kim momak devenaestogodisnjak vodi ljubav, pa je morao da obznani kako je on homoseksualac i trazi postovanje za svoj devijantni izbor ? Ja recimo smatram da vi verujete u totalnu bajku koja nema trunku istine. I ja vas postujem._______ (upisi odogovr)Znash li zasto? E iz istih tih razloga treba ti da postujes tog momka. Jer, oni ga vole.Da ga ne vole on ne bi zalio sto su ga izbacili iz kuce nego bi bio srecan sto ih se oslobodio ... Vrh.... A da li mozda treba da se postuje prirodni zakon radjanja i podizanja potomstva? prirodni zakon radjanja potomstva odredjuje genetika coveka t.j njegova biologija, sto bi trebalo da ti odgovori : Pa, njega nisu rodili homoseksualci...da ne navodim dalje... Sve ovo ako se ne slazete da je homoseksualnost bolest... Sta ima veze ko ga je rodio? Bioloski on je homoseksualac njega privlace muskarci i tacka. To je njegov prirodni zakon. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 izgleda da nema veselih Ko kažeee 0304_smile4 0304_smile4 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ја мислим да је и те како ствар избора!!!Па колико ми се чини нема општег става, закључка шта је хомосексуалност, да ли је ствар избора, настраности, урођености, болести...? Ima. Хомосексуализам управо води против себе, чим нема живота као крајњу инстанцу онда се радио о самонегацији и ради против себе! Биологија много шта захтева, али су се многи са биологијом изборили!!!! Homoseksualast je poremecaj iz vise uglova. Ne merem da pricam o tome pricao sam vec. Google it. Cini ti se da nema opsteg stava jer citas slusas one koje opsti stav ne zanima. Opet kada se kaze poremecaj - I levorukost je poremecaj pa levoruke ljude niko ne izbaca izk uce. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 cek imam bolji klip dodje posle elem ne mogu da nadjem klip koji sam hteo evo transcript Robin hood : im robin hood and my gay crew? Stranger: Gay gay? Robin Hood : No not gay gay .. just happy Анастасија and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 rekoh, nije zakonsko krsenje ali jeste nemoralno. Елементарна ствар је да закон не сме да се бави "моралом". Ми можемо до миле воље да моралишемо, то је слобода говора. I opet rekoh, nije sve sto ne pise u zakonu ispravno. Наравно, у нашем закону има гомила глупости. U sudnici kada pocnem da radim ili kada pisem dokumenta ili tuzbe - nego sta nego ocu. Sad nema potrebe toliko. Ако хоћеш да те људи правилно разумеју онда би требало. Овде се ради о породичном проблему. I drustvenom koji je generalno negativan odsno prema osoba bez neki velikih poreba. Ми можемо да коментаришемо да ли је нечији поступак исправан или не (мој став можеш да видиш изнад), али не смемо да погрешно протумачимо као питање "људских права" и слично. Smemo. Да ли би ти онда подржао да се тај "друштвени проблем" решава законом? Opet rekoh ti josh u drugom postu nema ovo veze sa zakonom. Kao sto siroma ima ista prava pred zakonom, to ne znac ida treba da okrecemo glavu pred siromastvom. Ovakve postupke treba drustvo samo da kritikuje sto vise moze. Njegova zakonska prava nisu ugrozena ali jesu neke njegove druge stvari. Не постоји "друштво" које има свој разум и вољу па да некога "критикује". Сваки појединац може да нешто критикује или подржава. Ти си слободан да имаш своје мишљење исто као било ко други. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука