Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Имате право! Ја сам изнео онако како мислим и како бих МОЖДА ја поступио, ето да је не дај Боже моје дете у питању , неовисно од вести из новина! to sad mislis ali kad dodje dete pitanje je da li ces tako da mislis није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ја могу да кажем да су глупи или слично али то је њихова лична породична ствар, а не неки наш "заједнички" проблем око кога треба да заседамо. На крају крајева, ради се о пунолетној особи која може и треба да живи самостално. Ni gladna deca nisu nas problem, ni siromasni nisu nas problem, ni beskucnici nisu nas problem. Nista od toga nije nas problem, drustvene probleme je najbolje da ignorisemo. Koje uzgred receno sami izazivamo i kreiramo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Evo zvbonko ni ovo nije nas problem: Родитеље не осуђујем, шта ће несрећници!Па нису проблем родитељи што су га истерали, него је проблем у његовом избору .у његовој одлуци, о његовом негирању ко зна колико је забраздо! Sto pored sve nauke koje zbori da to nije stvar izbora, neko u ovom drustvu misli da su roditelji nesrecnici. Јесте, јер мисли само на себе! Одбацујући своју природу, свој смисао, негурајући себе ,одбацује и родитеље, одбацује своје биолоско, своје онтолошко ЈА!! Homoseksualnost nije stvar izbora. Biolosko za njih je isti pol. To njima biologija trazi ne idu oni namerno protiv nje. MIsliti da neko ide namerno protiv svoje biologije je ludilo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Шта значи њихова порука, да треба живети у лажи? Ужасно је што су геј особе приморане да воде двоструки живот да их не би одбацили најближи. Родитељи умеју да буду мајстори за избегавање суочавања са истином о сопственом детету. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ni gladna deca nisu nas problem, ni siromasni nisu nas problem, ni beskucnici nisu nas problem. Nista od toga nije nas problem, drustvene probleme je najbolje da ignorisemo. Koje uzgred receno sami izazivamo i kreiramo. to niko nije rekao није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 to niko nije rekao Pa nije, to je tema gde se svima probudi humanost. A kada neko zbog toga sta je i kakav je odbaci cak i rodjena familija zato sto se siri mrznja prema takvim osobama ... onda to nije nas problem. I sta sada taj recimo punoletan nije zavrsio skolu u ovoj zemlji tesko da nadje poso, josh ceo kraj verovatno cuo da je homo pa niko zbog toga nece da ga zaposli. Jel ce tada da postane nas problem? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Овако говори Господ: Може ли жена заборавити пород свој да се не смилује на чедо утробе своје? А да би га и заборавила, ја нећу заборавити тебе. (Ис.40,15) Jednom prilikom, davno, na nekoj zeleznickoj stanici, slusao sam nekog coveka.Ja sam tada bio klinac ali mi je ostalo u secanju. Sa nekog sela je bio. Imao je sina na koga se naljutio nesto i isterao ga iz kuce. A sim mu se posle krio oko kuce, nije smeo da se vrati. A zeni je zabranio da mu pomogne jer kaze leti i ona iz kuce. I to je trajalo celu zimu. A pita ga moj otac, kako je prezimio, preziveo. A on kaze, pa zena mu je nosila hranu i odecu krijuci od mene. A pita moj otac, kako je smela, kad joj je zapretio. A on ce, pa ona mu je majka, morala je da mu pomogne bez obzira sta sam ja rekao. Da ga nije hranila te zime, zadavio bih je. NatasaG је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Imao je sina na koga se naljutio nesto i isterao ga iz kuce. A sim mu se posle krio oko kuce, nije smeo da se vrati. A zeni je zabranio da mu pomogne jer kaze leti i ona iz kuce. I to je trajalo celu zimu. A pita ga moj otac, kako je prezimio, preziveo. A on kaze, pa zena mu je nosila hranu i odecu krijuci od mene. A pita moj otac, kako je smela, kad joj je zapretio. A on ce, pa ona mu je majka, morala je da mu pomogne bez obzira sta sam ja rekao. Da ga nije hranila te zime, zadavio bih je. brate taj cikica je jako retardiran lik :S Sta kao ja sam mu otac ja treba da ga sikaniram i sutiram a ona mu je majka pa ako mu ona ne nosi i nju treba da sikaniram i sutiram iako radi nesto kontradiktorno meni i onda ako uradi ovo ili ono ima da je ... istepam domacinski. :S Bolesno... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Sto pored sve nauke koje zbori da to nije stvar izbora, neko u ovom drustvu misli da su roditelji nesrecnici. Кад наука нађе одговор шта је и да ли је, онда можда и родитељи неће бити несрећници! А сигурно се родитељи не могу баш ни дичити! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ni gladna deca nisu nas problem, ni siromasni nisu nas problem, ni beskucnici nisu nas problem. Nista od toga nije nas problem, drustvene probleme je najbolje da ignorisemo. Koje uzgred receno sami izazivamo i kreiramo. У праву си да их сами изазивамо и креирамо. Ако ово прогласимо за "кршење људских права" и "дискриминацију" онда ћемо направити још већи проблем, јер одатле следи да треба да се решава законом. То би онда значило да ове родитеље треба осудити и стрпати у затвор, што је бесмислено. Зато сам ти одговорио. Значи, морао би као правник да будеш веома опрезан са терминологијом. Овде се ради о породичном проблему. Ми можемо да коментаришемо да ли је нечији поступак исправан или не (мој став можеш да видиш изнад), али не смемо да погрешно протумачимо као питање "људских права" и слично. Он има пред законом сва права као и сви ми остали - чак и већа, многе друге сличне тужне приче не доспевају у новине - а своје породичне проблеме мора да решава сам, као и сви остали. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Pa nije, to je tema gde se svima probudi humanost. A kada neko zbog toga sta je i kakav je odbaci cak i rodjena familija zato sto se siri mrznja prema takvim osobama ... onda to nije nas problem. I sta sada taj recimo punoletan nije zavrsio skolu u ovoj zemlji tesko da nadje poso, josh ceo kraj verovatno cuo da je homo pa niko zbog toga nece da ga zaposli. Jel ce tada da postane nas problem? mislim da je problem u rodjenoj familiji ,a ne u okolini није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Pa nije, to je tema gde se svima probudi humanost. A kada neko zbog toga sta je i kakav je odbaci cak i rodjena familija zato sto se siri mrznja prema takvim osobama ... onda to nije nas problem. I sta sada taj recimo punoletan nije zavrsio skolu u ovoj zemlji tesko da nadje poso, josh ceo kraj verovatno cuo da je homo pa niko zbog toga nece da ga zaposli. Jel ce tada da postane nas problem? Свако има своје проблеме. Штета што ми хришћани имамо обичај да своје муке задржимо за себе иначе би могао да чујеш много суровије приче од ове. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ја нисам родитељ,али морам рећи једну ствар,за све вас душебрижнике за децу. Колико овде на форуму,у Цркви,и уопште у земљи Србији,има разведених бракова и деце из тих бракова!? Како објаснити детету да ти више не волиш његову мајку-оца него другу тету,или чику ? Моци је ставио један добар мотивациони постер,који гласи : "Највећа срећа за дете је да волиш његову мајку" И сад овде неко попује и критикује друге родитеље за њихове грехе према детету. И да се разумемо, ја ни у овом случају никог не осуђујем,него просто,ја рецимо тамо где сам танак,покријем се ушима и ћутим... Ратко :( and Дуња је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ja imam dete, i u redu sto to pricate o ljubavi roditeljskoj, ali sta s tim, pa ne moze se trpeti svaki deciji hir ili ne znam sta; sta znaci ljubav, necu zato sto volim dete sve da mu aminujem, kakva greska Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ја нисам родитељ,али морам рећи једну ствар,за све вас душебрижнике за децу. Колико овде на форуму,у Цркви,и уопште у земљи Србији,има разведених бракова и деце из тих бракова!? Како објаснити детету да ти више не волиш његову мајку-оца него другу тету,или чику ? Моци је ставио један добар мотивациони постер,који гласи : "Највећа срећа за дете је да волиш његову мајку" И сад овде неко попује и критикује друге родитеље за њихове грехе према детету. И да се разумемо, ја ни у овом случају никог не осуђујем,него просто,ја рецимо тамо где сам танак,покријем се ушима и ћутим... pa pokrij se usima i cuti ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука