w.a.mozart Написано Децембар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 voleti Hrista je projava slobode... a.... još malo matematike Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 На одговор на форуму. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Na ...Lesi se vraca kuci... iliti na povratak sebi buuuuuuu Name је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Иронија да је посно јести рибу, а није пити млеко Која логика. Ех владико Григорије, начекасмо се твојих промена,промјена илити промијена. . . w.a.mozart, Name and Nektarija* је реаговао/ла на ово 3 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 odmor "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Помислим на витамин Б12 Правда за јогурт са 0,1% млечне масти! Sinergija, Sherlock H., Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mrvica ex SANJA Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Post me asocira na kuvani pirinač, kuvani krompir, posni pasulj...pa ponovo kuvani pirinač, krompir i pasulj...na ribu ne jer uglavnom postim na vodi pošto drugačije ne mogu da se pričestim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 u tvom slučaju mene bi asocirao na sveštenika i bokserske rukavice Mrvica ex SANJA је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mrvica ex SANJA Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 A šta da radim kad drugačije ne mogu da se pričestim...ja stvarno ne znam kada sam zadnji put postila na ulju ili na ribi subotom i nedeljom...samo na vodi postim...doduše, moj sveštenik kaže da mogu na ulji i ribi ali tada da se ne pričešćujem. Meni takav post nema svrhe ako nema svetog pričešća tako da ne postim na ulju nikad...Svrha posta je sjedinjenje sa Hristom a ne odvajanje od Njega, ali šta da radim kad moj sveštenik razmišlja drugačije... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ja ti želim da izdržiš, a čini mi se da si na dobrom putu Nektarija*, Sinergija and Mrvica ex SANJA је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mrvica ex SANJA Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Hvala Oglo. Već sam se pričestila. Sad pravim malu pauzu pa Jovo nanovo... Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Na žalost tako stoje stvari, zbog lakomislenosti treba da se učimo onome što smo u stvari i znali Ali, ali nije sve ni u toj hrani zar ne Evo da ti lakše padne post : "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mrvica ex SANJA Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Hvala puno i svako dobro od Gospoda ti želim Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Name Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 A šta da radim kad drugačije ne mogu da se pričestim...ja stvarno ne znam kada sam zadnji put postila na ulju ili na ribi subotom i nedeljom...samo na vodi postim...doduše, moj sveštenik kaže da mogu na ulji i ribi ali tada da se ne pričešćujem. Meni takav post nema svrhe ako nema svetog pričešća tako da ne postim na ulju nikad...Svrha posta je sjedinjenje sa Hristom a ne odvajanje od Njega, ali šta da radim kad moj sveštenik razmišlja drugačije... Reci mu da procita kanone. Htio sam da ti kazem da ga slazes u oci da si sve postila ,kako ti je rekao, a makar nedelju ne na vodi, ali mi nesto govori da ni to rjesenje nije ispravno. Znam da postoje ovakvi stavovi, ali se uvjek iznenadim i po mojoj slabosti iznerviram. Милан Меденица :), Nektarija* and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 w.a.mozart, Ленка*, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука