Jump to content

Post... anketa asocijacija

Препоручена порука

Иронија да је посно јести рибу, а није пити млеко :(

Која логика.

Ех владико Григорије, начекасмо се твојих промена,промјена илити промијена. . .

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Помислим на витамин Б12 :(

Правда за јогурт са 0,1% млечне масти!

31083759.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

u tvom slučaju mene bi asocirao na sveštenika i bokserske rukavice

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

A šta da radim kad drugačije ne mogu da se pričestim...ja stvarno ne znam kada sam zadnji put postila na ulju ili na ribi subotom i nedeljom...samo na vodi postim...doduše, moj sveštenik kaže da mogu na ulji i ribi ali tada da se ne pričešćujem. Meni takav post nema svrhe ako nema svetog pričešća tako da ne postim na ulju nikad...Svrha posta je sjedinjenje sa Hristom a ne odvajanje od Njega, ali šta da radim kad moj sveštenik razmišlja drugačije...

Подели на овим сајтовима

A šta da radim kad drugačije ne mogu da se pričestim...ja stvarno ne znam kada sam zadnji put postila na ulju ili na ribi subotom i nedeljom...samo na vodi postim...doduše, moj sveštenik kaže da mogu na ulji i ribi ali tada da se ne pričešćujem. Meni takav post nema svrhe ako nema svetog pričešća tako da ne postim na ulju nikad...Svrha posta je sjedinjenje sa Hristom a ne odvajanje od Njega, ali šta da radim kad moj sveštenik razmišlja drugačije...

Reci mu da procita kanone. Htio sam da ti kazem da ga slazes u oci da si sve postila ,kako ti je rekao, a makar nedelju ne na vodi, ali mi nesto govori da ni to rjesenje nije ispravno. Znam da postoje ovakvi stavovi, ali se uvjek iznenadim i po mojoj slabosti iznerviram.

Подели на овим сајтовима

woodengoblet.jpg

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...