Jump to content

Dačić: Nećemo dobiti status kandidata ako ne priznamo Kosovo

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Знате шта .. јаре и паре никако неће да може...

Ако дође неко у ваш стан са ратним покличом и покуша да вас отера...ви се супроставите..

он почне да прети да ће вас убије... ви пушку и да се браните....

какав је то позив на ратовање...

по мени је то одбрана...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Знате шта .. јаре и паре никако неће да може...

Ако дође неко у ваш стан са ратним покличом и покуша да вас отера...ви се супроставите..

он почне да прети да ће вас убије... ви пушку и да се браните....

какав је то позив на ратовање...

по мени је то одбрана...

Pa jel sad neko u tvom stanu? Nije? Jel bili u tvom stanu jeste. Jel si se branio? Jesi. Jel bili u stanu na kosovu? Jesmo. Jel smo mogli da odbranimo, nismo, a doabr deo stanovnistva kosova je i zasluzan zato sto nije Kosovo vise srpsko, jer bi sada imali svoje predstavnike u parlamentu da se nisu masovno iseljavali.

I sta sad ti oces? Da mi idemo tamo da ginemo... zasta? Pa i oni albanci sto zive tamo to su i njihovi domovi tamo. Vecina albanaca tamo je vec generaciajama tu. Sta ces njima da kazes? To je u sastavu srbije ajde mars?

Sta ces sad svakog albanca ce da gonis za to? Vidim cak bi i do tirane. Ne da ti smetaju samo oni na kosovu nego i ovi u Albaniji. Sto znaci da lazes. Da je tebi stvarno do "napadnutog doma" i odbrane nikad ti Napad na albaniju ne bi pao na pamet.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja od kad sam ga prvi put video na ovom forumu njegove price su RAT VELIKA SRBIJA RAT UDRIMO SIPTARE UDRIMO MUSLIMANE RAT UDRIMO HRVATE SRBI SU NAJBOLJI RAT IDEMO U RAT EVROPA NE VALJA SVE SU IZDALI SVE SU PRODALI.

Iskreno ne vidim nista vise u njemu. Ali nista.

Није равнодушан, воли своју земљу као и ти , основа је иста само су другачји погледи, а можда временом постану мање другачији.Имаш пуно њих које заболе за све док су њима џепови пуни. Погледај мало на тај начин, а не одмах гадиш ми се. Шта си тиме постигао , сем што си увредио човека.

Подели на овим сајтовима

Јурис, ајде немој толико да вређаш људе... Ако се не слажемо не значи да треба да се вређамо.

U cemu ga je uvredio?Covek stalno ali stalno priziva na krvoprolica i na unistavanje drugih nacija. Imam utisak da je covek u velikom problemu, pokusavam da ne obracam paznju na njegova pisanja ali nesto ne moze da se precuti. Ja zivim ovde i hocu da zivim bez rata a ne da mi neko stalno nabija na nos da nisam dobar Srbin ako se ne slazem sa njegovim budalastim idejama .Hocu normalno da zivim. Smatram da je ovo pristojan sajt, ima mesta gde mogu da propagiraju svoje sulude ideje.Jedino moze da me odvrati sa ovog sajta gde se postuje tudje misljenje a ne da se brani ekstremizam.

Подели на овим сајтовима

Шта си тиме постигао , сем што си увредио човека.

I on je mene uvredio onog trenutka kada je poceo da mi prica o ratu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

I on je mene uvredio onog trenutka kada je poceo da mi prica o ratu.

Могуће али опет ништа не постижеш тиме, само продубљујеш сукоб, а свађе су нас и довеле ту где смо. И мислим да је Михајло добар човек, само што не схвата да Косово није обећана земља нити ми старозаветни Израиљ.

Подели на овим сајтовима

Могуће али опет ништа не постижеш тиме, само продубљујеш сукоб, а свађе су нас и довеле ту где смо. И мислим да је Михајло добар човек, само што не схвата да Косово није обећана земља нити ми старозаветни Израиљ.

Niko ne dovodi u sumnju njegovu dobrotu /o kojoj ja nista ne znam/ , vec njefove ratne ideje.

Подели на овим сајтовима

Nesto se ne secam da su hrvati bacili atomsku bombu na srbe.

I jos im se Tadic izvinjavao. Znaci trebamo poci hrvatskim stopama. Pa ce Taci nama da se izvinjava.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

JA ne mogu da verujem sta citam, covek postao otac i vec trci da mu dete odrasta u nekom ratnom stanju. Ne da trci nego sanja to izgleda.

I to za tamo neko kosovo, koje da bi povratio ne da mora da ratuje, nego mora da se pokaci ( ponovo ) sa celom medjunardnom zajednicom gde bi nam (ponovo ) 'ebali sve po spisku i gde se (ponovo ) braca rusi ne bi umesali ICH.

I onda bi nek idrugi mihajlo tako sanjao neki drugi rat posle 20 godina.

Pa dosta bre vise ljudi stvarno.... sramota je bre vis.e..

Iuris nista se ne sekiraj, za Nis nece se tepamo, i tako je pola bugara tamo.

Подели на овим сајтовима

Iuris nista se ne sekiraj, za Nis nece se tepamo, i tako je pola bugara tamo.

A za Kosovo gde je 99% Šiptara će se tepamo? Simpatična logika, moram priznati...

Подели на овим сајтовима

A za Kosovo gde je 99% Šiptara će se tepamo? Simpatična logika, moram priznati...

Pa nije, nego Iuris kaze , sta ima tamo za nekakvo Kosovo da se borim, a ja zasto bih za tamo nekakvog Iurisa?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...