Млађони Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 И мислим да је Михајло добар човек, само што не схвата да Косово није обећана земља нити ми старозаветни Израиљ. Ja ne mislim da jeste doabr covek, da jeste ne bi gledao na kosovo kao na neku obecanu zemlju vec na nesto sto nam medjunarodnim pravom pripada. A on na to gleda kao da nam pripada nekim bozjim pravom te je to i dobro sta god da radimo tu jer radimo nesto sto po njegovom verovanju nije moralno kaznjivo. Pa nije, nego Iuris kaze , sta ima tamo za nekakvo Kosovo da se borim, a ja zasto bih za tamo nekakvog Iurisa? Jel ja trazim da neko negde ide za mene? Poenta je opet, ti si se nabio u italiju, ovaj u republiku srpsku i sada pricate o tome kako i sta mi u srbiji treba da radimo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Ja ne mislim da jeste doabr covek, da jeste ne bi gledao na kosovo kao na neku obecanu zemlju vec na nesto sto nam medjunarodnim pravom pripada. A on na to gleda kao da nam pripada nekim bozjim pravom te je to i dobro sta god da radimo tu jer radimo nesto sto po njegovom verovanju nije moralno kaznjivo. Jel ja trazim da neko negde ide za mene? Poenta je opet, ti si se nabio u italiju, ovaj u republiku srpsku i sada pricate o tome kako i sta mi u srbiji treba da radimo. Pa ti Iuris ne zivis u Srbiji vec u Nisu ako ne gresim? Sta se tebe tice sto mi tupimo o Srbiji i Kosmetu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Pa ti Iuris ne zivis u Srbiji vec u Nisu ako ne gresim? Sta se tebe tice sto mi tupimo o Srbiji i Kosmetu? Brale ne znam pogledaj svaku mapu srbije i nadji mi jednu gde nisu Nis i Krusevac na toj mapi u granicama Srbije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Brale ne znam pogledaj svaku mapu srbije i nadji mi jednu gde nisu Nis i Krusevac na toj mapi u granicama Srbije. Iuris kakve to veze ima? Nece valjda nekakva stamparska greska da odlucuje gde i u kojoj drzavi neko zivi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Iuris kakve to veze ima? Nece valjda nekakva stamparska greska da odlucuje gde i u kojoj drzavi neko zivi? Ja makar nisam bezao trbuhom za kruhom... niti cu. Ko neki... junaci ..... zabrinuti za srbiju i srbe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Ja makar nisam bezao trbuhom za kruhom... niti cu. Ko neki... junaci ..... zabrinuti za srbiju i srbe. Iuris tebra, sta se sekiras, cim Tuta bugarin pomeri granicni kamen ti automatski ulazis u EU. I onda pocinje da tece med i mleko... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Iuris tebra, sta se sekiras, cim Tuta bugarin pomeri granicni kamen ti automatski ulazis u EU. I onda pocinje da tece med i mleko... Eto vidis, moci cu da se prosetam do tebe bez viza i granica. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Eto vidis, moci cu da se prosetam do tebe bez viza i granica. Pa i sada mozes Iuris, ne treba ti viza. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Dačić:Balkan ko da je crtao Staljin Izvor: Beta Vranje -- Zamenik premijera Ivica Dačić kaže da će Balkan biti podeljen "carskim rezom", istom linijom kojom su Balkan podelili Vinston Čerčil i Staljin. (FoNet) Dačić je rekao da na to ukazuju poslednje odluke Saveta EU, koje je nazvao "duboko pogrešnim". Naveo je da Srbija želi da uđe u EU ali da neke članice unije postavljaju nemoguće uslove za članstvo, dok najveću podršku za očuvanje svojih nacionalnih interesa Srbija dobija od Rusije i Kine. "Nisam siguran da li se Srbiji na putu ka pridruživanju EU iskreno postavljaju uslovi za kandidaturu za članstvo ili se postavljaju stalno novi uslovi da bi bila odbijena", rekao je Dačić vranjskim privrednicima u Skupštini Vranja. Dačić je podsetio da je jedan od uslova bila saradnja sa Haškim tribunalom i da je Srbija uhapsila sve "koje su tražili", i da je Skupština Srbije donela Rezoluciju o osudi zločina u Srebrenici. "Izvinili smo se gotovo svim narodima bivše Jugoslavije. Donet je Statut Vojvodine, donet je Zakon o nacionalnim savetima nacionalnih manjina koji je verovatno najliberalniji u Evropi", rekao je Dačić. Dačić je ponovio da se zajedno sa pridruživanjem EU postavlja i pitanje Kosova. Dodao je da u dijalogu Beograda i Prištine postignuto mnogo toga što je bilo teško za Srbiju, a neposredno pred donošenje odluke o dodeljivanju statusa kandidata postavljeno je pitanje regionalnog predstavljanja Kosova". "Srbija je predložila i prihvata predstavljanje Kosova u okviru Rezolucije Saveta bezbednosti UN 1244. Priština to neće, a Evropa kaže 'morate da se dogovorite'. Pošto Albanci to ne prihvataju, Srbija je kažnjena, a onda kažu kako nisu tražili formalno priznavanje nezavisnosti Kosova", objasnio je Dačić. Dačić je naveo da Srbija ne sme da se upušta u dve vrste ekstrema - da odustane od evropskih integracija ili da zbog ulaska u EU odustane od svojih nacionalnih interesa. "Interes građana jeste da Srbija bude članica EU i u tom pravcu treba nastaviti, ali ne po cenu odustajanja od svojih nacionalnih interesa, pa čak i po cenu odustajanja od integracija. Dilema EU ili Kosovo je pogrešna. Neće Srbija propasti ako ne postane članica EU, neće propasti ni ako stvari oko Kosova pođu u lošem pravcu", rekao je Dačić. Link https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука