Jump to content

Dačić: Nećemo dobiti status kandidata ako ne priznamo Kosovo

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Многи благочестиви Цареви,Царице,Краљеви постадоше свети..а сравнили су државе са земљом...

Одбрана стада датог нам на чување..мислим да је важан сегмент Хришћанства...

Наше стадо само себе једе, и то нам је највећи проблем а не Албанија и џаба нам сви тенкови на свету ако то не решимо. На крају крајева и да некако вратимо Косово војском и протерамо све Шиптаре кога ћемо тамо да населимо. Старце ? И овако се Србија ван Београда све више празни. Богу да се вратимо, то је спас Косова а не тенкови.

Подели на овим сајтовима

Србија треба да прекине све преговоре...прогласи терористичке власти нелегалне...и да делује против њих...у сада могућим границама...

Када економски ојачамо..па самим тим и војно...тенкове упалити и до Тиране све сравнити са земљом!

I sta mislis ko ce da saradjuje sa takvom srbijom ko ce da donosi investicije i kako ce ekonomski da ojacamo? :D

I KOLIKO si mislio da ojacamo? Da mozemo da upadnemo do tirane i da sravnimo sa zemljom?

I na kraju zasto bi SRAVNILI do tirane sa zemljom? Sta nam je TIRANA i ALBANIJA Skrivila? Zato sto su i ovi albanci treba da objavljujemo rat i sa albanijom?

Ne znam mozda je za warn ali ti si uzasan covek. Zao mi je sto postojis i gadis mi se.

Umesto da razmisljas kako tvom detetu da bude bolje u zivotu, ti razmisljas kako mi da magicno ekonomski ojacavamo dok imamo rat u zemlju (fiju fiju) i onda da ojacamo toliko ekonomski da moze da objavimo rati drugoj zemlji (albaniji )

Imas ti debelih problema.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Брате....

Када неко отима нешта моје...и убија моју фамилију....

пре ћу одговарати пред Богом ако мирно гледам...него ако делујем ..

сада ти види...

Ko bre sta tvoje otima? Po cemu je kosovo tvoje?

Pa Srbi iz tvojih krajeva su delom i odgovorni sto je kosovski boj izgubljen. Tvoj neki tamo deda, se povuko kad je bilo najgusce, junacina neka, tvoja krv vidi se.

Ti Srbi sa kosova ti krvno nisu NISTA BLIZI od ALBANACA SA KOSOVA ili HRVATA. Ali nista. I to ti je familija?

Izadji bre vise iz tog srednjeg veka, shvati da ne zivis u 15tom nego 21vom veku.

Подели на овим сајтовима

Наше стадо само себе једе, и то нам је највећи проблем а не Албанија и џаба нам сви тенкови на свету ако то не решимо. На крају крајева и да некако вратимо Косово војском и протерамо све Шиптаре кога ћемо тамо да населимо. Старце ? И овако се Србија ван Београда све више празни. Богу да се вратимо, то је спас Косова а не тенкови.

Слажем се да Богу треба да се вратимо...и да наталитт повећамо...

али Бог неће да уместо нас да ратује када нам је дао слободу....

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Брате....

Када неко отима нешта моје...и убија моју фамилију....

пре ћу одговарати пред Богом ако мирно гледам...него ако делујем ..

сада ти види...

dobro u hipoteticki datoj situaciji ako vec tako izvoljevas, ali ne vidim zbog cega se opterecujes takim mislima i to namerno, nema to smisla niti koristi

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

dobro u datoj situaciji, ali ne vidim zbog cega se opterecujes takim mislima i to namerno, nema to smisla niti koristi

Ma dzabe mu pricas vidis da covek sanja rat. Stvarno bruka od coveka. Istirpovao se da smo mi neki sveti narod svetska sila, ne znam ni ja sta. Mi ce da ravnimo sa zemljom.

Neobrazovanje je tesko breme.

Подели на овим сајтовима

pa jes pogresno usmeravanje misli, da ne kazem naopako

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

pa jes pogresno usmeravanje misli, da ne kazem naopako

JA ne mogu da verujem sta citam, covek postao otac i vec trci da mu dete odrasta u nekom ratnom stanju. Ne da trci nego sanja to izgleda.

I to za tamo neko kosovo, koje da bi povratio ne da mora da ratuje, nego mora da se pokaci ( ponovo ) sa celom medjunardnom zajednicom gde bi nam (ponovo ) 'ebali sve po spisku i gde se (ponovo ) braca rusi ne bi umesali ICH.

I onda bi nek idrugi mihajlo tako sanjao neki drugi rat posle 20 godina.

Pa dosta bre vise ljudi stvarno.... sramota je bre vis.e..

Подели на овим сајтовима

dobro u hipoteticki datoj situaciji ako vec tako izvoljevas, ali ne vidim zbog cega se opterecujes takim mislima i to namerno, nema to smisla niti koristi

Па када доживиш све то..а и 3 задње генерације твоје фамилије...дуваш и у јогурт...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Јурис, ајде немој толико да вређаш људе... Ако се не слажемо не значи да треба да се вређамо.

KAKO BRE DA GA NE VREDJAM JEL CITAS TI STA ON PISE? DA MI IDEMO I GAZIMO SVE DO TIRANE DA BIJEMO? STA BRE TREBA DA MU KAZEM DA JE SUPER ?

Ja ocu da zavrsim faks da se ozenim da dobijem decu da radim, da odrzavam porodicu ON MI ZELI DA ZIVIM U RATU!? OPET!? PA ON MENE NE VREDJA TIME!?

Подели на овим сајтовима

Ne znam mozda je za warn ali ti si uzasan covek. Zao mi je sto postojis i gadis mi se.

ispravnije bi bilo, jer coveka i njegovu sustinu nisi upoznao licno, da to zvuci ovako:

Ne znam mozda je za warn ali su ti misli uzasne. Zao mi je sto postoje i gade mi se.

Подели на овим сајтовима

Ne znam mozda je za warn ali su ti misli uzasne. Zao mi je sto postoje i gade mi se.

Ja od kad sam ga prvi put video na ovom forumu njegove price su RAT VELIKA SRBIJA RAT UDRIMO SIPTARE UDRIMO MUSLIMANE RAT UDRIMO HRVATE SRBI SU NAJBOLJI RAT IDEMO U RAT EVROPA NE VALJA SVE SU IZDALI SVE SU PRODALI.

Iskreno ne vidim nista vise u njemu. Ali nista.

Mislim ajde razumem ziveo je na ratnom podrucju imao verovatno losa isksutva, ali sada ima dom ima zivot ima dete... zar mu nije dosta rata?

Подели на овим сајтовима

Ja od kad sam ga prvi put video na ovom forumu njegove price su RAT VELIKA SRBIJA RAT UDRIMO SIPTARE UDRIMO MUSLIMANE RAT UDRIMO HRVATE SRBI SU NAJBOLJI RAT IDEMO U RAT EVROPA NE VALJA SVE SU IZDALI SVE SU PRODALI.

Iskreno ne vidim nista vise u njemu. Ali nista.

Mislim ajde razumem ziveo je na ratnom podrucju imao verovatno losa isksutva, ali sada ima dom ima zivot ima dete... zar mu nije dosta rata?

to je bilo otkada, ja od onda nisam video nijednu takvu recenicu osim evo sada, moras priznati da postaje umereniji :lol:

Подели на овим сајтовима

to je bilo otkada, ja od onda nisam video nijednu takvu recenicu osim evo sada, moras priznati da postaje umereniji :lol:

ja kada god ga citam da pise o politici ili proziva izdajnije ili poziva na bojeve i velike srbije. Bez izuzetka.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...