о.Небојша Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Одлично се сјећам љета 90-е, купио сам сарајевски омладински лист Вокс, на чијој је насловници био цртеж војника са фесом на глави, као држи ногу над одсјеченим главама Караџића, Шешеља и ? , са натписом : Спрема се ханџар дивизија. Некима се то чинило као неумјесна зезанција, али је врије показало да није. тако и неки призивају старе господаре, који су их их слали на јуриш против Срба у два свјетска и овом последњем рату. Михајло је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 KRV NIJE VODA ! Михајло је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Енизе ти си неки дан писао на другој теми о томе како ће било који покушај довођења БиХ до распада завршити крвљу, тј ви сте спремни за рат у том случају? Зар тако желите мир, или то не представља ратну претњу? Dragi moj brate.Ljubav prema domovini je velika .onas je zjenica moga oka.Nikome nedam da tu zjenicu vadi.Rat želi onaj ko je nastoji uništiti a ne onaj ko je brani.Zar je sramota braniti domovinu.Tu bi ja i ti Justinijane trebali biti u istoj vojsci(ako si bosanac) a ne jedan protiv drugoga.Zar ne? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Одлично се сјећам љета 90-е, купио сам сарајевски омладински лист Вокс, на чијој је насловници био цртеж војника са фесом на глави, као држи ногу над одсјеченим главама Караџића, Шешеља и ? , са натписом : Спрема се ханџар дивизија. Некима се то чинило као неумјесна зезанција, али је врије показало да није. тако и неки призивају старе господаре, који су их их слали на јуриш против Срба у два свјетска и овом последњем рату. Brate svaki podsticaj na mržnju osuđujem , da smo bogdom bili malo pametniji, bili bi danas više slobodniji možda bi EU zasjedala u Jugi i tražilli od nas savjete kako da im evro spasemo.Bili bismo jači više slobodni a sada smo i mi i vi u raljama okrutnih sila koje koriste politiku zavadi pa izvuci iz bivše Juge sve što možeš. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 KRV NIJE VODA ! Nije nama niko kriv što su njemci kao narod uređeniji od nas i što su porušenu zemlju za dvadesetak godina u potpunosti izgradili i postali najjača evropsla država. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Nije nama niko kriv što su njemci kao narod uređeniji od nas i što su porušenu zemlju za dvadesetak godina u potpunosti izgradili i postali najjača evropsla država. Sve je to isplanirano unapred,nije se dogodilo slucajno.Ko je "otac komunizma" ?Karl Marks jevrej iz Nemacke;Lenjin nemacki jevrejin.Ko je najvise ratovao.Rusija i Nemacka.Ciji su ljudi bili na obe strane?Pogodi http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 nego pitam se da li bi nam bilo bolje da je Hitler kojim slučajem pobjedio? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 nego pitam se da li bi nam bilo bolje da je Hitler kojim slučajem pobjedio? Da je Hitler kojim slucajem pobedio mi danas nebi ziveli na ovim prostorima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 nego pitam se da li bi nam bilo bolje da je Hitler kojim slučajem pobjedio? Pa zvali bi se Fric,Stuber,Gaspar......to samo ako bi nasi bili medju prezivelima. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 слушај ја сам тог кобног дана када је пуцано на Србе испред старе Цркве на чаршији.... био тамо на чаршији.. био у друштву три мухамеданца....ја нисам имао ратних планова..али та три мухамедова јесу јер су истог момента почели да ме провоцирају и славе... Brate vjerujem ti na riječ da nisi.Međutim brate zaboravio si da mi nismo ti koji smo imali planove za rat.Nismo imali oružje.A oni koji su imali oružje oni su imali planove.I ja sam brate bio u Bosni i okusio sam sve golgote rata. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Mislim da bi preživjeli.Postojale su i srpske jedinicwe koje su surađivale sa njemcima.Ali onako razmišljam.Bili bismo u jednoj državi iznad nas bi bili zakoni imali bi plate po nekoliko hiljada evra a ne dinara isl.Ne bi bilo krvoprolića na balkanu.Vi i hrvati bi se voljeli itd. 0212_rolleyes I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Da je Hitler kojim slucajem pobedio mi danas nebi ziveli na ovim prostorima. Не би Срби живели на овим просторима (можда као мала мањина), јер осамдесет посто, ако не и више, партизана, а и Дражиних четника, чинили су Срби, док су огромном већином Хрвати и муслимани били немачки савезници (Хитлерови), те поменуто становништво, логично, није уништавао. Бомбардовањем Београда Хитлер је дао својим савезницима на нашим просторима зелено светло да се Српски народ максимално упропасти и да нестане (то је једини смисао бомбардовања Београда по сведочењу његових официра на суђењу јер су одбили склопљени пакт са Хитлером). ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Partizani tek negdje polovinom drugog svjetskog rata postaju značajan faktorna prostorima bivše juge, a četnici bivaju ispružena ruka njemačkim snagama.Tako da je prestrojavanje srba u partizane bilo nakon što je bilo jasno da će izgubiti njemci rat. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Не би Срби живели на овим просторима (већином), јер су осамдесет посто, ако не и више, партизане, а и Дражиних четника, чинили Срби, док су му огромном већином Хрвати и муслимани били савезници, те то становништво ни за време рата није уништавао. Бомбардовањем Београда Хитлер је својим савезницима на нашим просторима дао зелено светло да се Српски народ максимално упорпасти и да нестане (то је једини смисао бомбардовања Београда по сведочењу његових официра на суђењу). Ostalo bi nesto malo srba da budu robovska snaga, a ove prostore bi naselili nemci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Mislim da je više srba od četnika stradalo i od partizana nego što su ih njemci pobili. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука