Jump to content

На руској подморници Александар Невски освештана црква

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хахаха, да сам све ставове овдје изречене рекао за Америку, никоме не би пало напамет говори јесам ли видовит или нисам, или причам ли напамет или непричам.

А овде вазда видовитих има који предвиђају нестанак САД и успон Русије.

па ето изнеси ставове везане за америку па види мој одговор...

немој сада ти опет да будеш видовит...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Руска империја обезбеђује мени егзистенцију као словена и Хришћанина...док америчка ме је бомбардовала 3 пута..и узела ми ђедовину и дала арбаашким терористима...

то је моја истина..истина из мог угла..која само мене интересује...и питање је дал ће моја Јана икада обићи своју ђедовину и очевину...

Било би ме срамота као хришћанина када би ми једна корумпирана империја обезбјеђивала хришћански идентитет. Ако ти твој хришћански статус зависи од једне Русије, само изволи.

Опет недовољна обавештеност....

Британци заузимају Но.1 место..док су Франци само покушали да их имитирају....

Да да, знам то, откад сам открио да сви десничари и русофили мрзе Британију, почео сам више да цијеним Британце, мада генерално имају и они своји негативних особина, али засулужују поштовање у односу на неке друге империје које су биле и које ће бити. Нису њих баш Французи покушали копирати. Французи су већ имали изграђен буржоаски систем у сопственој земљи који је угњетавао сопстевни народ. И то су пренијели на своје колоније. Енглези нису имали тога. Они нису имали никаквих реоволуција и крвавих грађанских ратова.

Зло је можда само у твојим очима..али Божија промисао је много копликованија од твог поимања стварности..

Да, да чувена парола руска империја и Божји промисао. Не знам по чијем ви виђењу ширите идеју да иза Руске империје стоји Божји промисао?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Било би ме срамота као хришћанина када би ми једна корумпирана империја обезбјеђивала хришћански идентитет. Ако ти твој хришћански статус зависи од једне Русије, само изволи.

Па зашто се сутра не иселиш из Бања Луке..даш отказ у фирми..и одеш да живиш на Св.Гори...

Овако си само један лицемер који само види труње у туђим очима...

ти живш у корупцији ...својим ћутањем је подржаваш сваки дан...која је разлика између тебе и Додика?

Да да, знам то, откад сам открио да сви десничари и русофили мрзе Британију, почео сам више да цијеним Британце, мада генерално имају и они своји негативних особина, али засулужују поштовање у односу на неке друге империје које су биле и које ће бити. Нису њих баш Французи покушали копирати. Французи су већ имали изграђен буржоаски систем у сопственој земљи који је угњетавао сопстевни народ. И то су пренејли на своје колоније. Енглези нису имали тога. Они нису имали никаквих реоволуција и крвавих грађанских ратова.

па ти као бивши десничар..и Русофил....неби требао о томе...

посебно о мжњи..која је једна тако тешка реч...

ја Британију обожавам и Св. Оце који су тамо живели...

поново понављам..причамо о политици....

Да, да чувена парола руска империја и Божји промисао. Не знам по чијем ви виђењу ширите идеју да иза Руске империје стоји Божји промисао?

Па иза сваке империје је Божија промисао....

Ништа се не дешава без БОЖИЈЕГ допуштења!

• Волим 1

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Па зашто се сутра не иселиш из Бања Луке..даш отказ у фирми..и одеш да живиш на Св.Гори...

Овако си само један лицемер који само види труње у туђим очима...

ти живш у корупцији ...својим ћутањем је подржаваш сваки дан...која је разлика између тебе и Додика?

Ја нисам у стању да то учиним одмах, требају ми одређени ресурси да бих могао да се иселим на којим радим да их прибавим. Тако да то не могу одмах, а свакако ћу то учинити. Мени је већ вријеме да ријешавам питање стамбеног статуса, али не чини то, него киријам, свјестан да ћу потрошити пара, али са друге стране сматрам то улагањем управо на конто напуштања ове тужне земље. То што живим и радим у корумпираном друштву не значи да га подржавам. Често сам присиљен на мутне радње просто јер другачије не може, систем само тако функционише. Посао ће или бити мутно завршен или ће бити са мном завршено. Не пада ми на памет да заснивам породицу у Босни Херцеговини која сваког тренутка може запасти у нови грађански рат.

па ти као бивши десничар..и Русофил....неби требао о томе...

посебно о мжњи..која је једна тако тешка реч...

ја Британију обожавам и Св. Оце који су тамо живели...

поново понављам..причамо о политици....

И ја говорим о руској политици. То што нисам од Русије доживио оно што сам од САД, не значи да не бих, јер има њих попут Грузије који јесу. Моје реакције су такођер одраз нашег заслепљеног клањања Русији без разлога, иако нама не треба да будемо идеолошки приклоњени ни западу ни истоку. Од обога треба узмемо онои што ваља. Моје је мишљење да од запада можемо тога више узети и научити конретно кад је у питању организација друштва и вођење полтикке и уређење државе. Ја ниједну политику не готовим из идеолошкох разлога, ни америчку, ни британску ни руску... свака има свој систем и увређен поглед на свијет и добре и лоше стране.

Па иза сваке империје је Божија промисао....

Ништа се не дешава без БОЖИЈЕГ допуштења!

Па ништа се не дешава, тако да су и диктатуре и демократије и сви други облици уређења такођер по Божијем допуштењу. Ако је нешто по допуштењу не значи да је добро, јер Бог је то просто допустио, а људи су то хтјели. Није увијек све добро што људи хоће. Оно што Бог хоће јесте добро, али далеко било да само кадри тврди шта јесте Божија воља.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Oбраћање Дмитрија Медеведева које је прекинуло све ТВ програме у Русији

08.12.2011. - Најновије обраћање Дмитрија Медеведева које је прекинуло све ТВ програме у Русији!

Телевизијски програм у Русији данас је прекинут хитним обраћањем председника Медеведева.

Он је истакао да Русија више не може да прави уступке НАТО-у и да су се њихове позиције разишле.

Преговори се прекидају и Русија улази у фазу одговора на акције НАТО-а, који могу бити како пропорционални, тако и непропорционални!

У складу са тим, председник Руске Федерације издао је следеће наређење, којим се ракетне јединице стављају у стање борбене готовости:

“…. По мом наређењу се одмах:

1. преводи у бојево стање, база радарског осматрања у Калињинграду;

2. Одмах се у бојево стање преводи ракетни систем одбране;

3. Преводи се у бојево стање систем осматрања, прислушкивања и ометања радио таласне технике;

4. Југозападни систем бојевих глава окреће се и “рихтује” на све регистроване потенцијалне базе у Пољској, Румунији…..

5. Преводи се у активно стање систем “Искандер”, са бојевим отварањем контејнера.

При томе Русија наглашава да су ово само кораци опреза и да остаје отворена за преговоре.”

Д. Медведев

http://kremlin.ru/transcripts/13637

26.11.2011.

• Волим 1

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ја нисам у стању да то учиним одмах, требају ми одређени ресурси да бих могао да се иселим на којим радим да их прибавим. Тако да то не могу одмах, а свакако ћу то учинити. Мени је већ вријеме да ријешавам питање стамбеног статуса, али не чини то, него киријам, свјестан да ћу потрошити пара, али са друге стране сматрам то улагањем управо на конто напуштања ове тужне земље. То што живим и радим у корумпираном друштву не значи да га подржавам. Често сам присиљен на мутне радње просто јер другачије не може, систем само тако функционише. Посао ће или бити мутно завршен или ће бити са мном завршено. Не пада ми на памет да заснивам породицу у Босни Херцеговини која сваког тренутка може запасти у нови грађански рат.

Србине...

оправдања....оправдања....,оправдања...

ко тебе може да сили да се бавиш мутним радњама..дај отказ....

а што се тиче осталог...или манастир или женидба...

док ти јуриш свој стандард..пролазе године...

И ја говорим о руској политици. То што нисам од Русије доживио оно што сам од САД, не значи да не бих, јер има њих попут Грузије који јесу. Моје реакције су више као одговор том заслепљењом клањању нашег народа Русији без разлога, иако нама не треба да будемо идеолошки приклоњени ни западу ни истоку. Од обог треба узмемо онои што ваља. Моје је мишљење да од запада можемо тога више узети и научити конретно акд аје у питању организација друштва и вођење спољње политике. Ја ниједну политику не готовим из идеолошкох разлога, ни америчку, ни британску ни руску... свака има свој систем и увређен поглед на свијет и добре и лоше стране.

Ти прво..имаш мало образовање поводом историје..или намерно се правиш да немаш појма...зарад неке твоје теорије...

Русија је више пута помогла Србима..него ти...

а ти се сматраш Србином...

за тебе доста....

Па ништа се не дешава, тако да су и диктатуре и демократије и сви други облици уређења такођер по Божијем допуштењу. Ако је нешто по допуштењу не значи да је добро, јер Бог је то просто допустио, а људи су то хтјели. Није увијек све добро што људи хоће. Оно што Бог хоће јесте, али далеко било да само кадри тврди шта јесте Божија воља.

ко о томе прича...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Србине...

оправдања....оправдања....,оправдања...

ко тебе може да сили да се бавиш мутним радњама..дај отказ....

а што се тиче осталог...или манастир или женидба...

док ти јуриш свој стандард..пролазе године...

Нека година. Некада су године брже пролазиле, данас је то мало успорено, људи живе дуже иначе.

Нису то мутње радње практички како то раде политичари, функционери, власници фирми , директори, изврши и други...Хвала Богу па никад нисам био дио нечега у чему се краду паре. Ово су радње које су последица неорганизованог друштва, теби је добро познато како то код нас иде. Или што би се рекло фушерење.

Ти прво..имаш мало образовање поводом историје..или намерно се правиш да немаш појма...зарад неке твоје теорије...

Русија је више пута помогла Србима..него ти...

а ти се сматраш Србином...

за тебе доста....

Више пута помогла, више пута одмогла. Тј помагали нам кад им је у интересу, одмагали нам када им је у интересу.

Подели на овим сајтовима

Нека година. Некада су године брже пролазиле, данас је то мало успорено, људи живе дуже иначе.

Нису то мутње радње практички како то раде политичари, функционери, власници фирми , директори, изврши и други...Хвала Богу па никад нисам био дио нечега у чему се краду паре. Ово су радње које су последица неорганизованог друштва, теби је добро познато како то код нас иде. Или што би се рекло фушерење.

Више пута помогла, више пута одмогла. Тј помагали нам кад им је у интересу, одмагали нам када им је у интересу.

А сада политичарска, директорска или руководећа лаж је већа од твоје???

лапо ти Брате неко своје Хрићанство имаш...

видим ја никако да укаирам...

Брате..помогла бар једном..па и зарад интереса...

да си бар једном помогао...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

А сада политичарска, директорска или руководећа лаж је већа од твоје???

лапо ти Брате неко своје Хрићанство имаш...

видим ја никако да укаирам...

Брате..помогла бар једном..па и зарад интереса...

да си бар једном помогао...

Неки дан сам био лажно из оптужен да сам заборавио доставити податке на ЦД из општине, иако је откривено да је било у питању некаква малверзација око намјештања тендера...јел ово лаж? Остало ти је врло добро познато у каквим се условима ради...да не ради се о некаквом политичком мобингу, па да се не може живјети, али свакако да се не може рећи да су услови добри за квалитетан живот.

Подели на овим сајтовима

и у Русији је пре нека врста комунистичког апарата ... него корупција....

где све иде по политичкој линији...

ах да.. опет као и ЕУ :)

Нетачно! У Русији је отворена корупција. Пара врти свуда, без обзира на политичке ставове и припадност

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Нетачно! У Русији је отворена корупција. Пара врти свуда, без обзира на политичке ставове и припадност

Koliko znam živite u Rusiji...Ovde je uvek pljujete. Pa šta ćete onda tu?

Подели на овим сајтовима

Нетачно!

Каква је разлика између отворене корупције и корупције...

ја не тврдим да нема корупције...већ да није на државном нивоу ...као код нас...

тј. држава у Русији не производи корупцију као у США,Србији и ЕУ!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Koliko znam živite u Rusiji...Ovde je uvek pljujete. Pa šta ćete onda tu?

Он као и Јустинијан..бави се мутним пословима..али га терају...неће он

вероватно му Путин узео пасош и натерао да живи у Русији....

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Неки дан сам био лажно из оптужен да сам заборавио доставити податке на ЦД из општине, иако је откривено да је било у питању некаква малверзација око намјештања тендера...јел ово лаж? Остало ти је врло добро познато у каквим се условима ради...да не ради се о некаквом политичком мобингу, па да се не може живјети, али свакако да се не може рећи да су услови добри за квалитетан живот.

ја теби пре написах...

Оног момента када престанеш да живиш од пара државних..престанеш да радиш и да се бавиш мутним пословима...

имаш право да оптужујеш...

до тада си лицемер...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ја теби пре написах...

Оног момента када престанеш да живиш од пара државних..престанеш да радиш и да се бавиш мутним пословима...

имаш право да оптужујеш...

до тада си лицемер...

Причаш глупости, добро знаш да нисам на буџету.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...