Jump to content

На руској подморници Александар Невски освештана црква

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нетачно!

Каква је разлика између отворене корупције и корупције...

ја не тврдим да нема корупције...већ да није на државном нивоу ...као код нас...

тј. држава у Русији не производи корупцију као у США,Србији и ЕУ!

Наравно да је на државном нивоу. Инспекција која ти нађе "грешку" у пословању, а све јер ниси платио рекет, је свакако државна корупција, јер су инспекцијска тијела државна лица.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Наравно да је на државном нивоу. Инспекција која ти нађе "грешку" у пословању, а све јер ниси платио рекет, је свакако државна корупција, јер су инспекцијска тијела државна лица.

Malo si skernuo sa teme - Osveštavanje crkve na podmornici Aleksndar Nevski. Imaš li još šta da kažeš na tu temu, ili misliš da je ovo mesto gde ćeš se prepucavati o državnoj inspekciji. Ovo mi već liči na spamovanje. Ako želiš već da pričaš o omraženoj ti Rusiji i zašto je to tako, imaš temu na ovom pdf-u Zašto volim / ne volim Rusiju., pa nastavi tamo.

Подели на овим сајтовима

Причаш глупости, добро знаш да нисам на буџету.

Како ниси...

колико послова радите за државу?

колико си пута јурио да се среди неки посао преко везе?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ма ја...ето ви наивни ко француске собарице..плаћате доприносе на пуне плате...али зла инспекција вас мрзи...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Како ниси...

колико послова радите за државу?

колико си пута јурио да се среди неки посао преко везе?

Ја не набављам послове. То раде менаџери и надређени.

Што се тиче послова за државу, углавном већину послова које радимо, држава је само инвеститор, што не значи и финансијер. Држава те паре није зарадила него углавном позајмила или добила из страних фондова или владиних програма земаља ЕУ. Само нешто ситно општина директно финансира и то од пара из буџета. А пара из буџета је новац од превеликог пореза које држава опљачка од мене и од тебе.

Никад нисам јурио везу. Два пута сам добијао запослење и сваки пут сам био позван на основу лично послате биографије, и потрефитог правог тренутка кад је мој профил био потребан, тако да сам ту чист.

Држави ништа не дугујем, и зато могу да је критикујем због корупције.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

оправдања, оправдања..лицемер..лицемер...

принцип нисам ја него колега..а ја сам само примио плату....је жалостан...као аргумент...

а те оправдање за пословање са државом..није ни за забавника...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

оправдања, оправдања..лицемер..лицемер...

принцип нисам ја него колега..а ја сам само примио плату....је жалостан...као аргумент...

а те оправдање за пословање са државом..није ни за забавника...

Хахаха, немаш за шта да ме уватиш па си потегао питање везе за посао, али ћорак.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...