Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

Је ли, а како све ово стоји са правне стране, с обзиром да бих могло да се покаже да је у питању подстрекавање на ситуацију која може да се заврши и смртним исходом (и наговарање на невакцинисање и кућно порађање)?

Код Мирољуба имаш услова за кривично гоњење тону.

Што се конкретно ове ситуације тиче, имаш услове за угрожавање здравља људи и још пар ситнијих дела подстрекавања. Ту би се извукао са условном или са већом новчаном казном, јер још увек нема некога ко је заиста угрозио своје здравље, а и верујем да грађанин Петровић није осуђиван.

Али што се осталих ствари тиче, могао би мирне душе да рачуна на мардељ од једно 2 - 3 године (казне се не сабирају у стицају, него се изрекне јединствена казна која је мања од могућег збира).

Друга је ситуација што овакве глупости и овакви људи који реално могу да нанесу много штете, поред психичких последица које остављају на оне који их прате, пролазе апсолутно незапажено. Најбитније је да ти не лепиш плакате оних других преко наших плаката, а то што ће неко дете остати без вакцине, или се нека несрећница породити у својој кући уз Бог зна какав исход, то никога не интересује.

Страшно!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Стигао сам до деветог минута и заболела ме глава. Стварно више нисам могао да издржим. Мирољуб стварно има натприродне моћи кад се са оваквима дружи.

Ja sam izdržao do kraja.

Подели на овим сајтовима

Ja sam izdržao do kraja.

Онда нас ти, мој добри Василије, све овде завитлаваш. До краја може стићи само неко са натприродним моћима, а како атеисти не верују у натприродно, ти не мош да будеш атеиста :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Никога ја не завитлавам. То се постиже постепено. Прво сам преслушао све Јоилове клипове да бих стекао кондицију, а онда сам полако почео Мирољубове, све док једног дана нисам успео да саслушам "Дан када су нестали дивови".

Подели на овим сајтовима

• Гости

http://www.youtube.com/watch?v=dQrnWitce3M

Veći deo vremena na početku razglaba o svom junačkom poreklu, a onda bez ikakvih argumenata iznosi tvrdnju da je Biblija bukvalno tumačena apsolutno istinita. Posle toga kreće priču o džinovima vanbiblijski tekstovi, istorijski podaci (?!), rekonstrukcije na slajdovima, koliki su bili i zašto su nestali tokom potopa.

Подели на овим сајтовима

Хвала за клип, брате, али ја нисам у тренингу, на мене ће да остави тешке последице. Иначе вребам и чекам један његов одговор на питање које му је поставио неки лик тамо на сајту, питање обећава :)

Подели на овим сајтовима

Да примају педере у рабине, и чекам његов одговор на констатацију да је Ђулијани дошао у Бг да би саветовао напредњаке да праве коалицију са жутима (обзиром да постоје контроверзе на његовом сајту - да ли је Ђулијани масон или језуита).

Подели на овим сајтовима

Samo se mislim da li ce da odgovori ili da mi obrise post .mislise.

Evo Miroljube da cujemo kritiku od strane porote koja sudi tvojim predavanjima :

Tu je i prethodno :

http://www.creation6...5946#post_35946

Подели на овим сајтовима

e bas sam nesto razmisljao o Miroljubu, tako lepo i jako ime ima, steta sto se prelestio, daj Boze da se izleci molimoli slikanje nasznak9877777777777777777

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Tu je i prethodno :

ej skroz dobar ovaj slobodni mislilac :D

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

nema veze, nek protestuje kolko oce to je njegovo pravo, al ovo sto je izneo lepo je objasnio :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...