grigorije22 Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Још се чека одговор http://www.creation6...4712#post_34712 I naravno napravio si gresku postavljajuci taj ateisticki klip, zato ce sigurno da ti obrise poruku.A sto se tice tog kvazi argumenta dobio si odgovor na drugoj strani na temi koju si postavio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 sve mudrosti miroljuba petrovica mogu se videti na njegovom sajtu ,zasto ovde postoji tema o njegovim mudrostima ? zasto ova tema postoji ovde nije mi jasno uopste ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2012 sve mudrosti miroljuba petrovica mogu se videti na njegovom sajtu ,zasto ovde postoji tema o njegovim mudrostima ? zasto ova tema postoji ovde nije mi jasno uopste ? Нису све подједнако занимљиве. Ово је селекција оних најинтересантнијих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Нису све подједнако занимљиве. Ово је селекција оних најинтересантнијих. idi na njegov sajt pa otvori ovu temu stvarno nikog ovde ne zanimaju njegove "mudrosti " feeble је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2012 idi na njegov sajt pa otvori ovu temu stvarno nikog ovde ne zanimaju njegove "mudrosti " Na njegovom forumu ne mogu da se otvaraju teme. Postoji samo jedna otključana tema koju on na svakih pola sata pregleda, banuje inteligentne i briše sve postove koji se ne slažu sa njegovim jednoumljem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Јесте ли видели ово: JA PRAVOSLAVAC - poruka glasi: Mojsije je znaci nacinio lik sotone i uz pomoc velzevuva isterivao demone? Pre nego sto te banujem, evo da odgovorim na tvoja lupetaranja. Bog u Bibliji kaze da je "proklet onaj ko je obesen na drvetu" (5. Mojsijeva 21,23), i da su se tom smrcu kaznjavali najgori zlikovci. Na taj najgori nacin, koji je "proklet pred Gospodom", ubijen je i Isus Hristos, iako u jednoj paganskoj i surovoj verziji gde se covek duze vreme muci. Dakle, ubijanje zlikovaca, kada se njihovo telo obesi na drvo, bilo je nesto sto je bilo odlicno poznato Jevrejima i drugim narodima. Bog je obecao da ce se obracunati sa Sotonom, a posto su Jevreji u pustinji stalno plakali za Egiptom i prizivali demone (kojima su se klanjali u Egiptu), Bog im je ispunio zelju i pustio je zmije da ih napadaju - u Bibliji je zmija simbol Sotone, to pise na vise mesta, ali kad je neko slepac onda on to ne vidi. Napad demona ce se na slican nacin desiti i u buducnosti, kao sto je opisano u 9. poglavlju Otkrivenja, ali na jedan mnogo gori nacin. I sada, narod je umirao, a Mojsije se molio Bogu da se zaustavi pomor. Bog onda ispunjava zelju Mojsiju i kaze mu da napravi bakarnu zmiju koju ce da obesi na stap - drugim recima, ljudima se porucuje da Sotona nije Bog, i da je on vec osudjen na smrt kao neko ko je "proklet pred Gospodom", i da oni koji to prihvate mogu da ozdrave. A oni koji nastave da placu za demonima i Egiptom - nema im spasa. Isus to kritikuje na veoma jasan nacin bez uvijanja i simbolike. Isus tu nista ne kritikuje nego kaze da "kao sto je Mojsije podigao na stap zmiju u pustinji, tako i Sin Coveciji treba da bude podignut (ubijen kao neko ko je proklet)". Isus je zaista doziveo onakvu smrt na kakvu je Sotona osudjen, i to je Isus stalno najavljivao ucenicima, a oni su se sablaznjavali i rekli da to ne moze da bude, jer nisu razumeli Plan Spasenja, kao sto ni ti ne razumes, ni tebi slicnima, za koje neko drugi misli i bavi se teologijom. Patrijarh satanista,svi hriscani satanisti i demonizovani??? Ko je rekao da je patrijarh satanista? I da su svi hriscani satanisti? Cinjenica je da ogromna vecina hriscana uopste ne zna sta radi i u kakvom se loncu kuva. Mnogi hriscani su dobronamerni, ali su teoloski nepismeni ili su polupismeni, i onda se sa njima manipulise. Ja sam samo rekao da je taj stap sa zmijama teska paganstina, ali najverovatnije patrijarh uopste ne zna sta drzi u ruci jer veruje isto sto i ti - ono sto su ga ceo zivot ucili. Kada bi to bio glavni njegov problem, mi bi bili rajska drzava. a samo nas Miki Boziji covek,eeeee blago nama Pa posto sam ja takav kreten, kao sto ti kazes, zasto dolazis ovde? Idi na sajtove "serujem" i njima slicne, pa tamo bleji i pasi travu. Mislim ne moj se ljutis,ali Miroljube tako ovi tvoji zadnji odgovori deluju Nista se ne ljutim ni na tebe ni na druge bolesnike, mogu samo da vas izbegavam i da vam ne dopustam da smrdite na ovom forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Брат Мики! Мало је рећи господин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Брат Мики! Мало је рећи господин. Шта би било да га неко ослови са друг Мики? Могао бих да сазнам када будем следећи пут ишао да се расправљам са њим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Шта би било да га неко ослови са друг Мики? Могао бих да сазнам када будем следећи пут ишао да се расправљам са њим. Ослови га са "грађанин" и види да ли ће да укапира. "Грађанин" је било ословљавање у најгорем периоду Стаљинових чистки и лудила, када су глумили неку шатро отвореност, па се после Стаљинове смрти, због негативне конотације, поново вратило на "друг". А судећи по овоме што наш Мики пише, мало је рећи друг. Грађанин Петровић! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Ослови га са "грађанин" и види да ли ће да укапира. "Грађанин" је било ословљавање у најгорем периоду Стаљинових чистки и лудила, када су глумили неку шатро отвореност, па се после Стаљинове смрти, због негативне конотације, поново вратило на "друг". А судећи по овоме што наш Мики пише, мало је рећи друг. Грађанин Петровић! Хоћу Могли бисмо једном да навалимо код њега на форум, да га истролујемо. http://mailinator.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Јесте ли видели ово: JA PRAVOSLAVAC - poruka glasi: Mojsije je znaci nacinio lik sotone i uz pomoc velzevuva isterivao demone? Pre nego sto te banujem, evo da odgovorim na tvoja lupetaranja. Bog u Bibliji kaze da je "proklet onaj ko je obesen na drvetu" (5. Mojsijeva 21,23), i da su se tom smrcu kaznjavali najgori zlikovci. Na taj najgori nacin, koji je "proklet pred Gospodom", ubijen je i Isus Hristos, iako u jednoj paganskoj i surovoj verziji gde se covek duze vreme muci. Dakle, ubijanje zlikovaca, kada se njihovo telo obesi na drvo, bilo je nesto sto je bilo odlicno poznato Jevrejima i drugim narodima. Bog je obecao da ce se obracunati sa Sotonom, a posto su Jevreji u pustinji stalno plakali za Egiptom i prizivali demone (kojima su se klanjali u Egiptu), Bog im je ispunio zelju i pustio je zmije da ih napadaju - u Bibliji je zmija simbol Sotone, to pise na vise mesta, ali kad je neko slepac onda on to ne vidi. Napad demona ce se na slican nacin desiti i u buducnosti, kao sto je opisano u 9. poglavlju Otkrivenja, ali na jedan mnogo gori nacin. I sada, narod je umirao, a Mojsije se molio Bogu da se zaustavi pomor. Bog onda ispunjava zelju Mojsiju i kaze mu da napravi bakarnu zmiju koju ce da obesi na stap - drugim recima, ljudima se porucuje da Sotona nije Bog, i da je on vec osudjen na smrt kao neko ko je "proklet pred Gospodom", i da oni koji to prihvate mogu da ozdrave. A oni koji nastave da placu za demonima i Egiptom - nema im spasa. Isus to kritikuje na veoma jasan nacin bez uvijanja i simbolike. Isus tu nista ne kritikuje nego kaze da "kao sto je Mojsije podigao na stap zmiju u pustinji, tako i Sin Coveciji treba da bude podignut (ubijen kao neko ko je proklet)". Isus je zaista doziveo onakvu smrt na kakvu je Sotona osudjen, i to je Isus stalno najavljivao ucenicima, a oni su se sablaznjavali i rekli da to ne moze da bude, jer nisu razumeli Plan Spasenja, kao sto ni ti ne razumes, ni tebi slicnima, za koje neko drugi misli i bavi se teologijom. Patrijarh satanista,svi hriscani satanisti i demonizovani??? Ko je rekao da je patrijarh satanista? I da su svi hriscani satanisti? Cinjenica je da ogromna vecina hriscana uopste ne zna sta radi i u kakvom se loncu kuva. Mnogi hriscani su dobronamerni, ali su teoloski nepismeni ili su polupismeni, i onda se sa njima manipulise. Ja sam samo rekao da je taj stap sa zmijama teska paganstina, ali najverovatnije patrijarh uopste ne zna sta drzi u ruci jer veruje isto sto i ti - ono sto su ga ceo zivot ucili. Kada bi to bio glavni njegov problem, mi bi bili rajska drzava. a samo nas Miki Boziji covek,eeeee blago nama Pa posto sam ja takav kreten, kao sto ti kazes, zasto dolazis ovde? Idi na sajtove "serujem" i njima slicne, pa tamo bleji i pasi travu. Mislim ne moj se ljutis,ali Miroljube tako ovi tvoji zadnji odgovori deluju Nista se ne ljutim ni na tebe ni na druge bolesnike, mogu samo da vas izbegavam i da vam ne dopustam da smrdite na ovom forumu. 0110_hahaha To sam bio ja.Iznervirao sam ga samo tako. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Mi ne trolujemo Троловање је релативан појам. На Мирољубовом форуму, сваки покушај да се поведе права дискусија може се сматрати троловањем јер неизбежно води у препуцавање. Овде на Поукама, толеранција је нешто већа, а код нас Атеиста, још је већа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 Троловање је релативан појам. На Мирољубовом форуму, сваки покушај да се поведе права дискусија може се сматрати троловањем јер неизбежно води у препуцавање. Овде на Поукама, толеранција је нешто већа, а код нас Атеиста, још је већа. Јел ово сада било трололо? Нисам у фазону да идем код грађанина Петровића, много бих се изнервирао, другачије ми је када читам, али онако бих се изнервирао, јер је и превише безобразан. У реду је мени скроз да неко има други став и да притом води смислени дијалог, чак и да каже да неће да прича о томе, али се изнервирам када видим да је неко безобразан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 http://www.vesti011.com/2012/02/plan-za-oslobo%C4%91enje-mladi%C4%87a-karad%C5%BEi%C4%87a-%C5%A1e%C5%A1elja/ RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 6, 2012 Пријави Подели Написано Март 6, 2012 http://www.vesti011....%A1e%C5%A1elja/ Сине Мишо, ја не виђех веће будале од тебе - до тебе... Ignjatije, DYNABLASTER and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука