DYNABLASTER Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 ne verujem da se iko od njih kompromitovao nego su naseli na prevaru, kako i sam MP kaze: "red istine, red lazi..." uostalom sizofrenicar tolko veruje u sopstvenu uobrazilju da je tesko nekad uopste razluciti sta je istina a sta ne, a kamoli opovrgnuti, a tek dokazati mu da je uobrazio- to nema sanse, jer uvek ce smisliti neki odgovor ili argument Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Нисам знао да се о. Милић компромитовао са Мирољубом Петровићем Realno vasa Crkva treba da da neke javne proglasem povodom nekih stvari - da li je evolucija kontradiktorna vasem ucenju ili ne. I da li je ova covek jeretik ili pravi pravoslavac. Ja znam sta sve vi meni ovde pricate ali ako crkva donese tu odluku - kraj je cele price. Nema mi sta da diskutujemo ovde o njenoj medjusobnoj (ociglednoj) podeljenosti po tim pitanjima. ne verujem da se iko od njih kompromitovao nego su naseli na prevaru, kako i sam MP kaze: "red istine, red lazi..."uostalom sizofrenicar tolko veruje u sopstvenu uobrazilju da je tesko nekad uopste razluciti sta je istina a sta ne, a kamoli opovrgnuti, a tek dokazati mu da je uobrazio- to nema sanse, jer uvek ce smisliti neki odgovor ili argument On na ovom videu, u ovom hramu, sa ovim ocim drzi predavanje PRAVOSLAVNIM VERNICIMA, koji sa obzirom da to radi jelte pod kucom njihove vere i njihovog boga uz prisustvo njihovog svestenika. sigurno imaju pozitivan stav prema tome. Mnogi nedoovljno obrazovani i na polju pravoslavlja i na polju nauke ( a svi znamo da ih ima) ce vrlo lako nasesti na ovo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Овај свет и живот на њему су Божија творевина као што пише и у Библији. То је истина независно од тога да ли је износи; јеретик или патријарх . Дакле и насупрот томе другачија тврдња није истинита ко год да је изнесе. људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Realno vasa Crkva treba da da neke javne proglasem povodom nekih stvari - da li je evolucija kontradiktorna vasem ucenju ili ne.Не видим зашто је потребно икакво јавно и децидно изјашњавање по овом питању? Наука је ту да покуша да да одговоре чисто емпиријске природе и то неће никако суштински утицати на квалитет и природу хришћанске вере. Приде, излишно је по овом питању у потпуности се ослонити на науку чији одговори данас јесу валидни али сутра могу бити у потпуности опречни претходним одговорима, тј. можда одређену научну теорију замени нека друга и не видим у контексту овога, какве би суштинске везе имало заступање ТЕ, креационизма или пак неке треће теорије са оним што је најважније у Христовој Цркви, поред ортодоксије која је незамењива, а то је ортопраксија? Шта ТЕ или креационизам ту може допринети или одузети? По мом мишљењу, ништа посебно и ништа од пресудног значаја. Једино што је нама суштински битно јесте наша вера у Створитеља светова а природа самог процеса којим је Бог створио постојеће јесте секундарно питање на које ако се пронађе одговор, одлично, а ако се не пронађе, ништа страшно...у сваком случају Бог стоји иза свега по нашем веровању.То је оно што је нама најбитније, мада, наравно, из чисто образовних разлога, није згорег бити у току са научним достигнућима...то нико не спори, а верујем понајмање они који се труде да буду интелектуално и образовно свестрани...само што је поменуто далеко од кардиналног значаја за живот и постојање Цркве Христове и вере у Триипостасног Бога, да би потребовало некакво јавно изјашњавање. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 Нисам знао да се о. Милић компромитовао са Мирољубом Петровићем Писао сам већ раније да сам био присутан тамо. И никад боље демаскирање у животу нисам видео (тј видели-у множини) -како пада његова маска кад се искључи камера, а неко га чачне где не треба... Препоруке за тадашње (види датум снимка) предавање су били снимци на Светигори, текстови у Светионику и препорука његових ЦД-ова са библијским цртаћима од стране Влада Димитријевића, као и више њихових заједничких предавања диљем наше отаџбине. Па ако су могли сви они да се преваре, што није и о. Милић, а и многи други где је гостовао...Живи смо људи, учимо се на грешкама. Некад туђим, а некад богме и својим..."Ко је без греха нека први баци камен" ccvige "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Nisam znao da ustvari sledim sotonu gringrin Miroljub Petrovic #21331 Odgovorio 19.01.2012 00:09 Super Administrator Odgovori: 10636 Pristupio/la: 16.01.08 Slavoljub2 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Jevreji ne poznaju Hrista, ali imaju potencijal da ga upoznaju jer najbolje poznaju Toru. Kako to da ga sa tim silnim potencijalom za ovadva milenijuma jos ne upoznase? Poznaju Toru! Slabo to vredi kada ne poznaju ispunjenje Tore u Novom Zavetu. Dzaba znanje o elektricitetu kada ne poznajes elektranu. Evo ga jos jedan mudrac iz paganskog lonca. Dolazi dan kada ce Jevreji upoznati Mesiju i oni ce biti jedini koji ce ga zaista upoznati, a onda preko njih upoznace ga i mnogi iz drugih naroda. Isus je jevrejski Mesija - Mesija koji se ne kurva, koji je obrezan, koji praznuje Shabat, Pashu, Dan Ociscenja i druge praznike, ne jede svinjetinu, poziva na zivot po zakonu koji je dat preko Mojsija i sl. Sa druge strane, ti i tebi slicni "hriscani", a takvih je ogromna vecina, verujete da je Isus Mesija, ali mesija koji tolerise sve oblike nemorala - samo je vazno da se "veruje". Ja ti kazem da je mesija u kojeg ti verujes sam Sotona - glavom i bradom. Ti i tebi slicni mrzite Isusa, a to pokazujete time sto mrzite sve ono sto Isus u Bibliji promovise, a to je nacin zivota koji je Bog definisao i preneo covecanstvu preko Mojsija. Kada bi se Isus pojavio na Zemlji i progovorio par reci, ti bi ga proglasio sektasem. 100% http://www.creation6...3291#post_33287 Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Писао сам већ раније да сам био присутан тамо. И никад боље демаскирање у животу нисам видео (тј видели-у множини) -како пада његова маска кад се искључи камера, а неко га чачне где не треба... Препоруке за тадашње (види датум снимка) предавање су били снимци на Светигори, текстови у Светионику и препорука његових ЦД-ова са библијским цртаћима од стране Влада Димитријевића, као и више њихових заједничких предавања диљем наше отаџбине. Па ако су могли сви они да се преваре, што није и о. Милић, а и многи други где је гостовао...Живи смо људи, учимо се на грешкама. Некад туђим, а некад богме и својим..."Ко је без греха нека први баци камен" ccvige Kada je to tacno bilo ja se iskreno nadam da nije u skorije vreme? ikako mu to pada maska opisi malo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Kada je to tacno bilo ja se iskreno nadam da nije u skorije vreme? ikako mu to pada maska opisi malo. Имаш на ју-тјубу, 5.11.2009, има више од 2 године. То је било кад су се камере искључиле. Кад га је један брат питао да каже које је вере почео је да виче да је овај демонизован, да кад би тако нешто питао Милоша Обилића или Марка Краљевића (или беше кнеза Лазара? не сећам се, давно било) да би га овај мачем посекао из једног потеза...Свашта је изговорио осим једног-које је вере. Не сме да лаже у храму-ваљда. Рекао је да такве као што је он (тај брат) никад не удостојава ма каквог одговора, и онда је отац Милић смиравао атмосферу, као добар домаћин... Али је сваком иоле паметном било видљиво каква је његова права природа-вук у овчијој кожи... Чини ми се да сам негде видео да понекад за себе каже да је православан-јер на прави начин слави Бога... Ето отприлике... Млађони, Ћириличар, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Не видим зашто је потребно икакво јавно и децидно изјашњавање по овом питању? Наука је ту да покуша да да одговоре чисто емпиријске природе и то неће никако суштински утицати на квалитет и природу хришћанске вере. Zbog dobrobiti vasih vernika gde vicina njih cak i onih posvecenih misli da je evolucija u nekoj kontradikciji sa hrsicastvom. Imam primer dvojice kolega redovni na liturgijama ispravni hriscani, kada sam im rekao da to nije istina prvo sto su mi rekli "Ajde da idemo da pitamo naseg svestenika" eto..... zato. Sem ako nemas nista protiv toga da neko odbija nauku misleci da mu porice boga i time stetis njegovo znanje i razumevanje nauke jer se zatvara iz religijskih razloga prema istoj. Nadam se da razumes moju "zabrinutost" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Ваше мишљење о овом виде-у Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 brate sve mi je bilo jasno kad sam vido naslov, ne treba dalje ni da ga gledam, al bas da vidim sta je smislio ne mogu dalje od par minuta, moro sam izgasim a necu ni da komentarisem jer nemam sta pametno da kazem, samo to sto on oce da menja celu planetu, on ne upozorava on osudjuje i skoncentrisan je na negativno, pretvorio se u ono protiv cega se bori Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Ваше мишљење о овом виде-у Jel izaso iz ormara i priznao da je satanista? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Све о дотичном се зна па је сувишно трошити време на полемику. Он нека ради своје, а ми (мислим на хришћане) своје. И ту бих ставио тачку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 @ Aquilius,da li si ti bio Apis na njegovom forumu ? Ja sam bio Slavoljb,pa Slavoljub2,pa Slavoljub3(pre toga da i ne govorim )......Sada sam ostao samo kao Ignjatije,e taj profil cuvam jer je registrovan sa moje "prave" adrese.Inace moram opet da napravim novi nalog.Sta da mu radim kada mi je oduzeo nekoliko godina zivota,to mora da se nadoknadi. RYLAH and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука