DYNABLASTER Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 covek je sizofrenicar, i uvlaci zrtve u taj njegov limbo, a kad je neko sizofrenicar onda lako omadjija labilne, opasan covek, treba ga zakonom zabraniti Natasa. and poelbuster је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 covek je sizofrenicar, i uvlaci zrtve u taj njegov limbo, a kad je neko sizofrenicar onda lako omadjija labilne, opasan covek, treba ga zakonom zabraniti Sta ti je dyno sto nemas otvoren um da shvatis te stvari o kojima on prica? ccccc... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aletheia Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Ovo sa Miroljubom je čisto gubljenje vremena, premda je zanimljivo, moram priznati. Čoveka ne možeš da uhvatiš ni za glavu ni za rep. Christo et Ecclesiae Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Sta ti je dyno sto nemas otvoren um da shvatis te stvari o kojima on prica? ccccc... pa sta je sad, bilo sta da kazem tebi ne valja, al dobro mozda mi je takav horrorskop da imam ateistu prilepka heheheee :lol: :P Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2011 Мени је и даље нерешива енигма да ли је тај човек озбиљан или се фолира??? ово прво! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2011 Sta ti je dyno sto nemas otvoren um da shvatis te stvari o kojima on prica? ccccc... a ti ustvari oces da kazes da sam ja sizofrenicar i da ja tebi ocu da nametnem moje vidjenje Istine? :lol: pa dobro, ondak si i ti isti takav, jedan drugog ubedjujemo u sopstveno poimanje istine, znaci sta? ti kazes masinama tj ajde instrumentima covek moze sve da objasni i izmeri, a te masine je covek sklepao, a covek je iznad masine i celovitiji, potpuniji, pa kako onda mislis da celokupan covek moze da objasni SVE preko raznih nesavrsenih izuma? pa ne moze jer je covek ustvari savrseniji od bilo kog alata koji je stvorio, stvarno kad se udje u dublje poimanje tvog shvatanja "izmerljive" istine onda je to prilicno banalno i smesno po tebi je istina da kazemo pljosnata u dimenziji? pa ne mozes ti da izmeris osecaj i osecanja, a to je jedan od covekovih neodvojivih konstitutivnih elemenata, i to prvi po vaznosti, razum je na drugom mesti, a ti sve vreme forsiras samo razum Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2011 хигијена,породица,међуљудски односи и ваљало би обрезање Хришћанство : Созерцања о Церну : Упутства за здрав животе.Има ли неко да није обрезан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 a ti ustvari oces da kazes da sam ja sizofrenicar i da ja tebi ocu da nametnem moje vidjenje Istine? :lol: Jok nisi shizofrenichar, savrsheno si normalan radis apsolutno isto sto i drugi. Ja te samo malo zezam, zato sto imas duple arsine, kao dragi na ateistima. Po totalno istim kriterijumima biras na osnovu osecanja gde ces da primenis te kriterijume gde neces. A to nije put do istine. pa ne mozes ti da izmeris osecaj i osecanja, a to je jedan od covekovih neodvojivih konstitutivnih elemenata, i to prvi po vaznosti, razum je na drugom mesti, a ti sve vreme forsiras samo razum Vidis, zato ti i forisram razum. Zato sto razum zna sta je osecaj, zasta sluzi, sta radi i zasto to radi. I zna nacin da izmeris osecanje i osecaj. Razum je taj koji zna koliko osecaji i osecanja mogu da te varaju. A to bi znao (ili ces znati) ako dobijes neki psihosomatski efekat osecaja i osecanja, da ti smetaju u stvarnom zivotu tada ces nauciti koliko je vazno kontrolisati ih koliko mogu da te slazu, i koliko mogu i da ti skode. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 ako ti kazes uopste ne sumnjam da je razumno :P Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 @ Бластер & Јурис Хтедох да вас опоменем да не спамујете тему. Али онда схватих да је и најгоре спамовање паметније од садржаја ове теме... ;D Sophrosyne, Ћириличар and Александрида је реаговао/ла на ово 3 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 @ Бластер & Јурис Хтедох да вас опоменем да не спамујете тему. Али онда схватих да је и најгоре спамовање паметније од садржаја ове теме... gringrin Od boga si stvorena za spam si rodjena... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 ljubas #20727 Odgovorio 17.12.2011 01:28 Član Odgovori: 102 Pristupio/la: 15.02.09 http://borbazaver...w/3136/37/ I dalje prave cistku ekumenisti i postavljaju svoje ljude. Postavise ljigavca i trovaca poznatog . Izmenjeno od ljubas na 17.12.2011 02:01 Miroljub Petrovic #20728 Odgovorio 17.12.2011 09:05 Super Administrator Odgovori: 10395 Pristupio/la: 16.01.08 ljubas - poruka glasi: http://borbazaver...w/3136/37/ I dalje prave cistku ekumenisti i postavljaju svoje ljude. Postavise ljigavca i trovaca poznatog . Sramota, bolje da su Severinu postavili za urednika. Ovaj Djakovac ima sve karakteristike Amana iz Knjige o Jestiri. Nego, sta si postavio taj avatar u obliku trougla? Da nisi mason? Hajde, skidaj to. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 To on o ove tri jabuke ? A ovaj verovatno hteo da mu se ucepi sa zdravom hranom na avataru . The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 uskoro ce izgleda svima da zabrani da stavljaju bilo kakve avatare, samo ovaj njegov ce da ostane da se zna ko je gazda u kuci tj najveci dasa i najveca faca i pravi je badza hahahaa :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 ovaj ne izgleda tako lose mislim klip Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука