Млађони Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 meni nije jasno kako iko moze da ima bilo kakvo pozitivno misljenje o njegovom delu: Miroljub Petrovic geolog Geolog? Geos zivot? Sramota je za nauku a kako vidim ni vi u religiji ga ne volite vise. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Evo ga ovde gusla a ispred njega sve sama prvostepena hrana: 319.gif opsa pjeva al nije u pjesmi rekao jos za oca -on mi daje snagu ljude da pomutim hahhahahhaha facenew22222222 1000000001010 prstgore klapklap dada 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 meni nije jasno kako iko moze da ima bilo kakvo pozitivno misljenje o njegovom delu: Miroljub Petrovic geolog Geolog? Geos zivot? Sramota je za nauku a kako vidim ni vi u religiji ga ne volite vise. Miroljub mnogo gresi,to je cinjenica ali ne mozemo ni da ga satanizujemo i da kazemo da nista korisnog nema u njegovom ucenju.Po meni ono sto je korisno u njegovom ucenju je sl.:poziv na zivot u prirodi,povratak prirodnoj i nerafinisanoj hrani(naravno da preteruje sa potpunim vegeterijanstvom),lecenje na prirodan nacin(nekih ali ne i svih bolesti),patriotizam,kreacionizam,borba protiv ekumenizma.Lista ucenja koja su lazna i pogresna je naravno duza,ali da kazemo i nesto korisno red je. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 meni nije jasno kako iko moze da ima bilo kakvo pozitivno misljenje o njegovom delu: Miroljub Petrovic geolog Geolog? Geos zivot? Sramota je za nauku a kako vidim ni vi u religiji ga ne volite vise. Miroljub mnogo gresi,to je cinjenica ali ne mozemo ni da ga satanizujemo i da kazemo da nista korisnog nema u njegovom ucenju.Po meni ono sto je korisno u njegovom ucenju je sl.:poziv na zivot u prirodi,povratak prirodnoj i nerafinisanoj hrani(naravno da preteruje sa potpunim vegeterijanstvom),lecenje na prirodan nacin(nekih ali ne i svih bolesti),patriotizam,kreacionizam,borba protiv ekumenizma.Lista ucenja koja su lazna i pogresna je naravno duza,ali da kazemo i nesto korisno red je. Krece rasprava. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дориан Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Гост емисије "Православље данас" Петровић др. Мирољуб говори о првим људима Адаму и Еви, њиховим синовима, све до праведног Ноја и његове породице. О узроцима потопа. О едемском врту. О условима живота и клими на земљи пре грехопада. О стварању планете земље. Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 meni nije jasno kako iko moze da ima bilo kakvo pozitivno misljenje o njegovom delu: Miroljub Petrovic geolog Geolog? Geos zivot? Sramota je za nauku a kako vidim ni vi u religiji ga ne volite vise. Miroljub mnogo gresi,to je cinjenica ali ne mozemo ni da ga satanizujemo i da kazemo da nista korisnog nema u njegovom ucenju.Po meni ono sto je korisno u njegovom ucenju je sl.:poziv na zivot u prirodi,povratak prirodnoj i nerafinisanoj hrani(naravno da preteruje sa potpunim vegeterijanstvom),lecenje na prirodan nacin(nekih ali ne i svih bolesti),patriotizam,kreacionizam,borba protiv ekumenizma.Lista ucenja koja su lazna i pogresna je naravno duza,ali da kazemo i nesto korisno red je. Od čoveka,koji huli na Liturgiju ,na Isusa,od čoveka koji u svemu i svačemu vidi demone,koji je "stručnjak" za sve,od čoveka koji navodno propagira zdrav život ,povratak prirodi,nekakvu skromnost a sam ne živi ni malo skromno,već šta više debelo zarađuje koristeći naivne ljude ne bi li se još više okoristio i zaradio,od čoveka kome su teorije zavere čitav život,ne znam šta dobro može da izađe.On ljude odvlači od crkve,od Liturgije,nauku proglašava đavoimanom....strašno.Vodi ljude u propast.Onaj njegov sajt ,pa niko normalan ono ne može da čita.Pitam se samo da li je on samo smislio dobri stari način u malo modernijem pakovanju da zaradi na naivnima,pogubljenim ljudima ili što mi je skroz neverovatno duboko veruje u to što priča.Kako god da je strašno je. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Od čoveka,koji huli na Liturgiju ,na Isusa,od čoveka koji u svemu i svačemu vidi demone,koji je "stručnjak" za sve,od čoveka koji navodno propagira zdrav život ,povratak prirodi,nekakvu skromnost a sam ne živi ni malo skromno,već šta više debelo zarađuje koristeći naivne ljude ne bi li se još više okoristio i zaradio,od čoveka kome su teorije zavere čitav život,ne znam šta dobro može da izađe.On ljude odvlači od crkve,od Liturgije,nauku proglašava đavoimanom....strašno.Vodi ljude u propast.Onaj njegov sajt ,pa niko normalan ono ne može da čita.Pitam se samo da li je on samo smislio dobri stari način u malo modernijem pakovanju da zaradi na naivnima,pogubljenim ljudima ili što mi je skroz neverovatno duboko veruje u to što priča.Kako god da je strašno je. Naravno da je "hulitelj svetinje".Ja sam samo rekao da ko hoce da odvoji zito od kukolja ima i neceg korisnog.Ko prihvati celu njegovu filozofiju,zajedno sa lekom popice i otrov i "umrece"(u duhovnom smislu). http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Od čoveka,koji huli na Liturgiju ,na Isusa,od čoveka koji u svemu i svačemu vidi demone,koji je "stručnjak" za sve,od čoveka koji navodno propagira zdrav život ,povratak prirodi,nekakvu skromnost a sam ne živi ni malo skromno,već šta više debelo zarađuje koristeći naivne ljude ne bi li se još više okoristio i zaradio,od čoveka kome su teorije zavere čitav život,ne znam šta dobro može da izađe.On ljude odvlači od crkve,od Liturgije,nauku proglašava đavoimanom....strašno.Vodi ljude u propast.Onaj njegov sajt ,pa niko normalan ono ne može da čita.Pitam se samo da li je on samo smislio dobri stari način u malo modernijem pakovanju da zaradi na naivnima,pogubljenim ljudima ili što mi je skroz neverovatno duboko veruje u to što priča.Kako god da je strašno je. Naravno da je "hulitelj svetinje".Ja sam samo rekao da ko hoce da odvoji zito od kukolja ima i neceg korisnog.Ko prihvati celu njegovu filozofiju,zajedno sa lekom popice i otrov i "umrece"(u duhovnom smislu). Да ,уколико умеш да препознаш шта је жито а шта кукољ. Боље је ипак, тражити жито на другом месту, нема потребе потребе прекопавати гомилу ђубрета ради пар зрна жита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 Да ,уколико умеш да препознаш шта је жито а шта кукољ. Боље је ипак, тражити жито на другом месту, нема потребе потребе прекопавати гомилу ђубрета ради пар зрна жита. Potpuno si u pravu.Da bi neko smeo da proucava njegov sajt treba odlicno da poznaje svoju veru ili da ne pokusava da ulazi tamo. " Боље је ипак, тражити жито на другом месту, нема потребе потребе прекопавати гомилу ђубрета ради пар зрна жита" Pesnicki receno,nema sta http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 O kakvom proucavanju budalastina se ovde govori.Rec je o stetocini ,koju podrzava pravoslavni svestenik ,iguman,i grupa njegovuh obozavalaca.Kada i ukoliko poloze test"Koliko ste podlegli zaglupljivanju"? od Milana M Cirkovica,shvatice razmere svojih zabluda.Napomena, test posteno poloziti. Ja se vec ponavljam slicno sam vec pisao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 http://www.facebook.com/profile.php?id=100002815594330 Zasto je zru prijatelj sa ovim Petrovicevim "institutom"? Verujem da nije namerno, ali neko moze da stekne pogresan utisak... ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Evo ja prvi ne bih stekao nikakav pogresan utisak. Tom profilu nista ne fali, fino lajkovane strane, nikakva forsiranja sa biblijskim cudesima, fanovanja gejeva kao sto je Miroljub i sl. Nema apsolutno nikakve naznake da se iza profila krije neki psiho a la Miroljub. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Ovaj Miroljub je pravi jevrejin sa nekim dodatim zacinima Hriscanstva i Islama. Sada je Isus samo jedan od poslanika isto kao i Muuhamed,koji je dosao kao lekar da ljude pozove da se vrate mojsijevom zakonu.Na kraju ce stvarno da postane musliman. http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&pid=29387#post_29386 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 mozda na kraju i evoluira 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Ima tu i moje pitanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука