Ina Ina Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 Dakle presla sam se u vezi Miroljuba. Opasan tip... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 Dakle presla sam se u vezi Miroljuba. Opasan tip... Ako si mu poverovala da je pametno nevinasce, onda si se presla. No, nikad nije kasno saznati istinu. Prevario je on i svestena lica da je posten, moralan i dobar, ali su ga ubrzo oterali sa radio Svetigora. Pre ovog pisanja zamalo da odrzi u obrenovackoj crkvi predavanje o obnovi Dusanovog carstva. Jos je tom popu i zao sto je otkazano, ali dobio zabranu od vrha svoje crkve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 Мирољуба за председника ФС Србије... Има добре идеје ...хумане идеје, патриотске идеје..идеалиста човек, шта сте напали јадног Мирољуба...да је 1 посто оваквих као Мирољуб, могли би основано да причамо о обнови Душановог царства... Мирољуб бре човек има срце, јуначко срце....само се ви смејте... Djapa је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 пре 43 минута, Posetilac рече No, nikad nije kasno saznati istinu. Prevario je on i svestena lica da je posten, moralan i dobar, ali su ga ubrzo oterali sa radio Svetigora. Gde pise da su ga "oterali" sa radio Svetigora? Mozes da navedes medij ili saopstis izvor koji o tome govori? I ako mozes o tome sta je prevario svestena lica, zbog cega ga ne smatrate postenim i ispravnim covekom? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 Ina Ina and Djapa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 пре 24 минута, Рапсоди рече Мирољуба за председника ФС Србије... Има добре идеје ...хумане идеје, патриотске идеје..идеалиста човек, шта сте напали јадног Мирољуба...да је 1 посто оваквих као Мирољуб, могли би основано да причамо о обнови Душановог царства... Мирољуб бре човек има срце, јуначко срце....само се ви смејте... @PredragVId Ја бих припазио да сам на твом месту, много ми она нешто хвали Микија... PredragVId and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 пре 5 минута, Juanito рече @PredragVId Ја бих припазио да сам на твом месту, много ми она нешто хвали Микија... Ја сам од оних што воле само једном, ништа бато хедонизам и тако то, а ове што се фале хедонизмом, све би ја то под мач бато .... Ina Ina, Војвода7 and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 пре 12 минута, Рапсоди рече Ја сам од оних што воле само једном, ништа бато хедонизам и тако то, а ове што се фале хедонизмом, све би ја то под мач бато .... Ја сам спреман да погинем Диониса ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 Ina Ina, Рапсоди and Marina Milosevic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Март 8, 2017 Пријави Подели Написано Март 8, 2017 пре 52 минута, Juanito рече @PredragVId Ја бих припазио да сам на твом месту, много ми она нешто хвали Микија... Добра жена је као добро вино, Што је више мазиш то те више `вата. Juanito, RYLAH and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 Gde pise da su ga "oterali" sa radio Svetigora? Mozes da navedes medij ili saopstis izvor koji o tome govori? I ako mozes o tome sta je prevario svestena lica, zbog cega ga ne smatrate postenim i ispravnim covekom? Sto bih ga smatrali postenim i ispravnim kad ima vise dokaza koje ukazuju kakav je zapravo. Sto da se tebi bilo ko pravda zasto nekog voli ili ne? Dovoljno je reci da neke knjige prepisao drugim autorima i dao drugi naslov. Ostalo si, verovatno, citala kakvo misljenje i iskustvo imaju drugi. Ti veruj da ga svi nesimpatisu, jer eto tako nemaju druga posla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 пре 31 минута, Posetilac рече Sto bih ga smatrali postenim i ispravnim kad ima vise dokaza koje ukazuju kakav je zapravo. Sto da se tebi bilo ko pravda zasto nekog voli ili ne? Dovoljno je reci da neke knjige prepisao drugim autorima i dao drugi naslov. Ostalo si, verovatno, citala kakvo misljenje i iskustvo imaju drugi. Ti veruj da ga svi nesimpatisu, jer eto tako nemaju druga posla. Ako hoces odgovori mi na postavljena pitanja, pitala sam uljudno, ne raspredaj nasiroko, ili raspredaj sa sebi slicnima. Ponovicu: Gde pise da su ga "oterali" sa radio Svetigora? Mozes da navedes medij ili saopstis izvor koji o tome govori? I ako mozes o tome sta je prevario svestena lica, zbog cega ga ne smatrate postenim i ispravnim covekom? Na direktna pitanja, direktan i jasan odgovor. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 пре 2 минута, Тања1 рече Gde pise da su ga "oterali" sa radio Svetigora? Mozes da navedes medij ili saopstis izvor koji o tome govori? Отерали су га. Лично сам индиректно био један од оних који су утицали на његово уклањање из програма, те знам све шта се дешавало из непосредне близине. goranger and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bambika Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 пре 32 минута, Posetilac рече Sto bih ga smatrali postenim i ispravnim kad ima vise dokaza koje ukazuju kakav je zapravo. Sto da se tebi bilo ko pravda zasto nekog voli ili ne? Dovoljno je reci da neke knjige prepisao drugim autorima i dao drugi naslov. Ostalo si, verovatno, citala kakvo misljenje i iskustvo imaju drugi. Ti veruj da ga svi nesimpatisu, jer eto tako nemaju druga posla. Prepisivanje knjiga nije loša stvar, ali isključivo onih koje su izdate i lektorisane do kraja osamdesetih godina dvadesetog veka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 9, 2017 Пријави Подели Написано Март 9, 2017 Управо сада, Juanito рече Отерали су га. Лично сам индиректно био један од оних који су утицали на његово уклањање из програма, те знам све шта се дешавало из непосредне близине. Ko je Juanito? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука