Jump to content

Спремате ли покладну вечеру?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Зју (што би рекао Дино Бластер), зар има варијетета у томе? Шта, неки духовници благосиљају то а неки не? Па шта уопште неко и пита духовника о томе... Оче, благословите, јел лигња може на води? А дагња? Хе, хе...

Има и таквих бисера, не брини. Неки траже благослов и за боју аута...језиво, шта рећи.

Подели на овим сајтовима

Литургија ...свака у години .. служи се ПРЕ СВЕГА из разлога да би се народ и свештеници ..ПРИЧЕСТИЛИ...

ОДАВДЕ ТРЕБА КРЕНУТИ..

Па све остало..потом

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Литургија ...свака у години .. служи се ПРЕ СВЕГА из разлога да би се народ и свештеници ..ПРИЧЕСТИЛИ...

ОДАВДЕ ТРЕБА КРЕНУТИ..

Па све остало..потом

Даће Бог да ће таква свест коначно да превлада у нашој Цркви.

Подели на овим сајтовима

Даће Бог да ће таква свест коначно да превлада у нашој Цркви.

Амин. Нарочито међу свештенством.

• Волим 1

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Епа, без тога нам нема ни стопа...не корак,.. ма ни педаљ, нема напред..ни у Литургијском освешћењу народа, што је и најбитније, нити у доживљају стварности онаквом каква јесте и свега што би проистекло из тога... да не ширим причу на друге небитније сфере

Ако ми чекамо да се верни народ и остали народ који је ту око Цркве, сам од себе освести, да му од наше изоловане приче и философије и недоречености, никне у срцу созерцање... ми пре свега треба да се запитамо да ли смо ми довољно разумели и схватил, да не кажем ''прогледали'' ...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

gdje je ona tema o iskusenjima na pocetku posta? preimenujte je i aktivirajte na pocetku svakog posta... jesmo li slabiji na ugadjanje tijelu, gnjevljiviji, nestrpljiviji, netrpeljiviji sada, skloniji zlopamcenju i osudjivanju, roptanju i uniniju... muce li nas pomisli, primisli, predlozi i mastanja...

ako je odgovor DA, poceo je post, i kao da bi nesto (ili neko) da nas sprijeci da se ciste savjesti i mirna srca pricestimo... e pa nece moci... u ratu smo... sa opakim protivnikom. uvijek, a narocito kad pocne post.

Подели на овим сајтовима

I ja sam za to da se vrati ta tema. Danas zamalo da me lupi auto, pa sam čula neku vest od koje sam se toliko potresla da se još tresem...muče me svakakve pomisli, ma užas jedan! A pre posta mi je sve bilo super da nije moglo biti bolje :(

Inače, sveštenik mi je rekao da postim na vodi i u nedelju treba da se pričestim, ako Bog da.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...