Гости Guest - . . .- Написано Новембар 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Сутра је последњидњи дан мрса. Улазимо, ако Бог да, у Божићни пост. Спрема ли неко од вас покладну вечеру, нека мало боља храна и тако то? Ја се искрено надам да ће жена да се смилује мојим молбама и удовољи мојој навици из богословије. Тамо је обавезно била покладна вечера онако посебна, једна од најлепших ствари које су ми остале у сећању. Лидија Миленковић, Sophrosyne, Sinergija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Oče velika je oskudacija Sinergija and Nikadel је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikadel Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 То кад рече сутра је задњи дан мрса, као да си најавио апокалипсу :D Oglo, DYNABLASTER, Milan i Jelena and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Vise volim da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog necega sto nisam. Kurt Cobain Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikadel Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 ја се ево од Госпојинског поста спремам за овај Божићни, и сваког дана су ми биле покладе :D Sinergija, Лидија Миленковић and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Vise volim da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog necega sto nisam. Kurt Cobain Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 То кад рече сутра је задњи дан мрса, као да си најавио апокалипсу :D Мислиш последњи? sHa_sarcasticlol Иначе, од сада има посне Плазме, па се неће осетити оскудација у мрсу greengrin Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Danas i sjutra "uništavam" sve što može sadržati tragove mlijeka,jaja i mesa Sophrosyne and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Spremate li poslednju veceru? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Ne.Ne vidim ni smisao toga. “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan i Jelena Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 jeste li obratili paznju da na kutiji `posne` plazme pise, moguci tragovi mleka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 jeste li obratili paznju da na kutiji `posne` plazme pise, moguci tragovi mleka? pa kažem ja velika je oskudacija "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Oče velika je oskudacija Paupertas et oskudatio non est curandum! 301 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 jeste li obratili paznju da na kutiji `posne` plazme pise, moguci tragovi mleka? Зашто је онда посна? Мислим, могући су трагови млека и у хлебу који купујемо у продавници... Уосталом, шта значи то "могући су трагови млека"? Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Jer istom proizvodnom trakom prolaze i mrsni slatkiši, pa ,ono,da ih ne bi neko tužio,alergija,revnosni vjernici i tako to "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Пошто викендом радим по цео дан, све до 11 увече, мој мужић ће да спреми нешто баааАААаааш добро. Препуштам му избор са потпуним поверењем. 1305_womens мирођија је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука