brana Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Pomolimo se da nekako zaceli tu ranu, i za njega da se pokaje, a pre toga - DA BOG DA MU OTPAO! ma. neće mu otpasti, takvi su favorizovani u tim zemljama, još će on dugo karati avganistanom. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 ma. neće mu otpasti, takvi su favorizovani u tim zemljama, još će on dugo karati avganistanom. Nazalost! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Ček Milane ne pratiš kontekst, tamo se silovanje kažnjava smrću. Snishođenje i to verovatno retko je da se sve to završi brakom. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Pomolimo se da nekako zaceli tu ranu, i za njega da se pokaje, a pre toga - DA BOG DA MU OTPAO! и тако тражећи правду чињаше неправду ... Тврдо дакле стоји темељ Божји имајући овај печат: Позна Господ своје; и: Да одступи од неправде сваки који спомиње име Господње. Тимотију посланица друга, глава 2, 19. Јер ћу бити милостив неправдама њиховим, и грехе њихове и безакоња њихова нећу више спомињати. Јеврејима посланица, глава 8, 12. Опомињите се сужња као да сте с њима свезани, оних којима се неправда чини као да сте и сами у телу. Јеврејима посланица, глава 13, 3. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Ček Milane ne pratiš kontekst, tamo se silovanje kažnjava smrću. Snishođenje i to verovatno retko je da se sve to završi brakom. не читаш шта пишем ... једини логичан избор је да скочиш у огњену реку. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 To možda u tvojoj logičnoj glavi, srećom život i većina ljudi su manje logični... Viš tu muslimanu uskače fatum cenim, kad mu se tako posloži on kaže daj šta daš kad bolje ne može. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322315662' post='533635] и тако тражећи правду чињаше неправду ... Тврдо дакле стоји темељ Божји имајући овај печат: Позна Господ своје; и: Да одступи од неправде сваки који спомиње име Господње. Тимотију посланица друга, глава 2, 19. Јер ћу бити милостив неправдама њиховим, и грехе њихове и безакоња њихова нећу више спомињати. Јеврејима посланица, глава 8, 12. Опомињите се сужња као да сте с њима свезани, оних којима се неправда чини као да сте и сами у телу. Јеврејима посланица, глава 13, 3. Kad je silovanje u pitanju, tu sam tvrda, bez pogovora. Zelim mu od sveg srca da se pokaje, ali mora da bude kaznjen! Mislim da je kastracija optimalan izbor. E, sad problem je dokazivanje, zato je to vrlo pipavo. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 To možda u tvojoj logičnoj glavi, srećom život i većina ljudi su manje logični... Viš tu muslimanu uskače fatum cenim, kad mu se tako posloži on kaže daj šta daš kad bolje ne može. буквалисто ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Kad je silovanje u pitanju, tu sam tvrda, bez pogovora. Zelim mu od sveg srca da se pokaje, ali mora da bude kaznjen! Mislim da je kastracija optimalan izbor. E, sad problem je dokazivanje, zato je to vrlo pipavo. која је поента покајања онда? није покајање мило за драго, око за око. ако за милост не знаш, барем за најамништво знај - уосталом, како другом желиш, тако и себи судиш, па ти гледај да шкргућеш сутра на другог кад буде садашњу тебе изигравао и кад ти буде исто тако крволочно прижељкиван. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322316916' post='533649] која је поента покајања онда? није покајање мило за драго, око за око. ако за милост не знаш, барем за најамништво знај - уосталом, како другом желиш, тако и себи судиш, па ти гледај да шкргућеш сутра на другог кад буде садашњу тебе изигравао и кад ти буде исто тако крволочно прижељкиван. Pa sta sad treba! Da ih sve pustimo na ulicu moleci se za njih da se preume i shvate kakvu strahotu cine! Zamisli kako je kad si nemocan i neko se sexualno izivljava nad tobom i ne mozes apsolutno nista da uradis, i jos uz to ako si rodjen u nekoj usranoj zemlji sa serijatom, familija to shvata kao tvoju sramotu! Znas, Pravoslavlje je moj izbor i najiskrenije ti zahvaljujem na pomoci i kako si mi to objasnio, ali nemas pojma koliko mrzim cinjenicu da sam mogla da izaberem zato sto sam rodjena u zemlji koja to dozvoljava. Da sam rodjena u nekom serijatu, ko zna da li bih uopste cula za Hrista, ne bih ni imala svoj identitet, licnost, bila bih necija imovina, hodajuca materica! Mozes misliti tu nemoc! E pa ne mozes!!! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Pa sta sad treba! Da ih sve pustimo na ulicu moleci se za njih da se preume i shvate kakvu strahotu cine! Zamisli kako je kad si nemocan i neko se sexualno izivljava nad tobom i ne mozes apsolutno nista da uradis, i jos uz to ako si rodjen u nekoj usranoj zemlji sa serijatom, familija to shvata kao tvoju sramotu! Znas, Pravoslavlje je moj izbor i najiskrenije ti zahvaljujem na pomoci i kako si mi to objasnio, ali nemas pojma koliko mrzim cinjenicu da sam mogla da izaberem zato sto sam rodjena u zemlji koja to dozvoljava. Da sam rodjena u nekom serijatu, ko zna da li bih uopste cula za Hrista, ne bih ni imala svoj identitet, licnost, bila bih necija imovina, hodajuca materica! Mozes misliti tu nemoc! E pa ne mozes!!! теби баш црно-бело то иде ... нити желим да замишљам, а поготово не замишљам живот да ми прође у острашћености и квази-емпатији ради задовољења неких мојих ниских страсти. није покајање у наспрамности да немаш одговорности више за учињено, поготово што Бог и Божји Закон не негира људски, али га управља на милост покајницима, на олакшање али не на негирање учињеног. непокајанима се изражава акривија и у Цркви, а камоли међу људским законицима који су већином справљени да кажњавају а не да рехабилитују или лече. која је поента казнити грешника, криминалца, човека оболелог духом, кад то не доноси промену а у већини случајева само још горе полуде кад дођу под кључ а не олакша или ни не покуша да им се лечи мука? крволочност је то онда, ништа друго, задовољење своје неке потребе за осветом и то у крви, а по могућности и животом или сакаћењем које ће донети што дуготрајније мучење. јел схваташ да онда сваки крвожедни постаје гори од крвника? смисао мог писања је да треба да се оздраве ти људи, а не да се инсистира на даљем кажњавању свих учесника - жртве, лудака, фамилије, талибана, судства и приде ... што се тиче земље и спасења, промениш је на време, како знаш и умеш ако желиш да ти буде боље. Бог сам ће ти омогућити да то урадиш или се спасеш на том путовању. а Бог и зна где ће те оптималне околности спасти Њиме, па те на одређени начин и призива. а да си рођена у шеријату и да си зажелела искрено спасење, вером би се спасла и ако треба, сам Бог би дошао по тебе да ти објави спасење, као оном човеку Афшину Џавиду, бившем и неуспешном бомбашу-самоубици. Бог и не гледа ко је ко био, већ ко жели да буде. не можеш негирати Бога и Његов труд само зато што се неко није и сам потрудио да затражи. а шта ће бити после објаве, опет и даље од човека зависи, нису нам израсла крила после крштења ... с друге стране, ни Бог не трпи неправду и злочин, нити оне који се не кају, ал је Његова правда сасвим другачија од крволоштва људског а ла око за око ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Justinijan je još na prvoj strani rekao da u Crnoj Gori još uvek vlada krva osveta. I, zaista, za nepoverovati, istina je. Moj otac je Crnogorac, još plus musliman, i znam da njegova porodica ,,duguje krv''. on se zbog toga krije u Bosni, tj neće da se vraća u CG Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 нажалост. и нема везе са црњом и гором или вером, лудост је то демонска и својствена је свим људима на планети и зове се злочин из страсти. а испод ловћена има село које је подељено попола због крвне освете, ко у филму је тмурно ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322317992' post='533657] теби баш црно-бело то иде ... нити желим да замишљам, а поготово не замишљам живот да ми прође у острашћености и квази-емпатији ради задовољења неких мојих ниских страсти. није покајање у наспрамности да немаш одговорности више за учињено, поготово што Бог и Божји Закон не негира људски, али га управља на милост покајницима, на олакшање али не на негирање учињеног. непокајанима се изражава акривија и у Цркви, а камоли међу људским законицима који су већином справљени да кажњавају а не да рехабилитују или лече. која је поента казнити грешника, криминалца, човека оболелог духом, кад то не доноси промену а у већини случајева само још горе полуде кад дођу под кључ а не олакша или ни не покуша да им се лечи мука? крволочност је то онда, ништа друго, задовољење своје неке потребе за осветом и то у крви, а по могућности и животом или сакаћењем које ће донети што дуготрајније мучење. јел схваташ да онда сваки крвожедни постаје гори од крвника? смисао мог писања је да треба да се оздраве ти људи, а не да се инсистира на даљем кажњавању свих учесника - жртве, лудака, фамилије, талибана, судства и приде ... што се тиче земље и спасења, промениш је на време, како знаш и умеш ако желиш да ти буде боље. Бог сам ће ти омогућити да то урадиш или се спасеш на том путовању. а Бог и зна где ће те оптималне околности спасти Њиме, па те на одређени начин и призива. а да си рођена у шеријату и да си зажелела искрено спасење, вером би се спасла и ако треба, сам Бог би дошао по тебе да ти објави спасење, као оном човеку Афшину Џавиду, бившем и неуспешном бомбашу-самоубици. Бог и не гледа ко је ко био, већ ко жели да буде. не можеш негирати Бога и Његов труд само зато што се неко није и сам потрудио да затражи. а шта ће бити после објаве, опет и даље од човека зависи, нису нам израсла крила после крштења ... с друге стране, ни Бог не трпи неправду и злочин, нити оне који се не кају, ал је Његова правда сасвим другачија од крволоштва људског а ла око за око ... prst ka gore Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Jel ima neki musliman da kaze na ovo nesto? Zar je moguce da se niko od njih ne zgrazava nad ovim?? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука