Sir Oliver Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Dobro samo kažem... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 I nemoj da diskriminišeš patuljke,ne prenose samo oni sidu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Priča se da su seksualno nezajažljivi pa zato... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Jesu li to trolovi? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 a ne, patuljci. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Detinjstvo i boravak u Indiji [uredi - уреди] srpski prevod iz wiki Freddie Mercury je rođen kao Farrokh Bulsara u Stone Townu u Zanzibaru, 5. septembra, 1946. godine. Njegovi roditelji, Jer i Bomi Bulsara, po zanimanju su bili ekonomisti i bili su zaposleni u britanskoj kolonijalnoj službi u Zanzibaru. Njihovi preci su bili zoroastrijanske vere. Godine 1952. rođena je i Mercuryjeva sestra, Kashmira. Mercury je sa samo sedam godina poslat na školovanje kod svoje bake, u jedno malo mesto u Indiji, pokraj Mumbaja[9]. Doselivši se u Indiju, Bulsara je počeo da pohađa školu St. Peter's School u mestu Panchgani, pokraj Mumbaja. hrvatski prevod Majka Jer i otac Bomi porijeklom su bili Iranci koji su živjeli u Indiji i sljedbenici zoroastrizma. engleski His parents, Bomi and Jer Bulsara,[a] were Parsis from the Gujarat region Dakle bio je Pars, tj Persijanac zoroasterske vere. Ovo je vazno, nije bio ni Indijac, ni Iranac, naprotiv Parsi su manjina i progonjeni u Iranu, zato su se njegovi pretci i nastanili u Indiji gde ih takodje ne vole ali gde imaju slobodu. U Indiji su Parsi bogati i imaju status u drustvu kao npr jevreji u SAD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Ма сви смо ми сва-какви брате... Нек се памти оно што је урадио добро у животу. Александрида је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Onda ne treba spominjati ni 99 posto onoga sto hriscani rade a sto nema veze sa hriscanstvom. Ima svetitelja koji jedino dobro koje su uradili je mucenistvo, sve ostalo je sramota i sablazan i naravno da to ne spominjemo. Recimo, razbojnik na krstu, a takvih je pun Raj Zasto bi spamovali temu njegovim porocima, ko da ih mi nemamo. Radujemo se onome sto vredi, a covek je vredeo nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Meni se sviđa njihova muzika. Bio je odličan pijanista (gledo sam neki dokumentarac). A i priređivao je (npr. u Berinu) strašne orgije koje ni stari Rim nije video (sa patuljcima). Sad da li je to dobro ili loše ja ne znam i ne ulazim u to, ali rado poslušam kvin. Zbog toga je uostalom i umro, '80-tih je sida bila prilično raširena u homoseksualnoj zajednici. Da se razumemo nije umro zato što je bio homoseksualac, već zato što se zarazio. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука