Jump to content

Истина=Живот=Заједница (Евхаристија=Црква)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 49
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Предтеча Господень говорил, что Христос будет крестить Духом Святым и огнем (Ин. 3, 11).

...что крещение Христово будет водное, слезное, покаянное и огненное

Первоначально преподает Христос крещение водою и Духом

...Для них необходимо иное крещение, не водное, которое едино (Еф. 4, 5), а слезное покаяние, таинственное разрешение от грехов данной на то Христом служителям Церкви Его власти..

Горе тем, кто постоянной нераскаянностью ожесточил свое сердце, сделал его неспособным к покаянию! Для таковых остается только крещение огнем

Это крещение огнем конечным, каковым крестит Христос лишь нераскаянных грешников, окончательное отделение пшеницы от плевел, которые обречены на сожжение огнем неугасимым

Тверь, 4 января 1932 г.

Священномученик ФАДДЕЙ (Успенский

http://vos.1septembe...hp?ID=200200203

Чини ми се колико знам руски да је направљено у тексту као неко градирање крштења, тј. обнављања крштења. Ако добро стојите са руским можда бисте могли да ми кажете своје мишљење о тексту. Мени делује занимљиво-волела бих да ми неко искуснији и стручнији каже своје мишљење о тексту. Опростите што Вас гњавим.

za koje delove pisma su ovo oznake posto ja na tim referencama nista slicno ne pronalazim (mislim u vezi krstenja i ognja)?

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

za koje delove pisma su ovo oznake posto ja na tim referencama nista slicno ne pronalazim (mislim u vezi krstenja i ognja)?

јеванђеље по Матеју, трећа глава, 3.11

3:11 Ja dakle krštavam vas vodom za pokajanje; a Onaj koji ide za mnom, jači je od mene; ja nisam dostojan Njemu obuću poneti; On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...