Милан Меденица :) Написано Фебруар 20, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2012 како може нешто да постоји што се дефинише као одсуство нечег што постоји? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2012 Не, зло нема онтолошки садржај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 Предтеча Господень говорил, что Христос будет крестить Духом Святым и огнем (Ин. 3, 11). ...что крещение Христово будет водное, слезное, покаянное и огненное Первоначально преподает Христос крещение водою и Духом ...Для них необходимо иное крещение, не водное, которое едино (Еф. 4, 5), а слезное покаяние, таинственное разрешение от грехов данной на то Христом служителям Церкви Его власти.. Горе тем, кто постоянной нераскаянностью ожесточил свое сердце, сделал его неспособным к покаянию! Для таковых остается только крещение огнем Это крещение огнем конечным, каковым крестит Христос лишь нераскаянных грешников, окончательное отделение пшеницы от плевел, которые обречены на сожжение огнем неугасимым Тверь, 4 января 1932 г. Священномученик ФАДДЕЙ (Успенский http://vos.1septembe...hp?ID=200200203 Чини ми се колико знам руски да је направљено у тексту као неко градирање крштења, тј. обнављања крштења. Ако добро стојите са руским можда бисте могли да ми кажете своје мишљење о тексту. Мени делује занимљиво-волела бих да ми неко искуснији и стручнији каже своје мишљење о тексту. Опростите што Вас гњавим. za koje delove pisma su ovo oznake posto ja na tim referencama nista slicno ne pronalazim (mislim u vezi krstenja i ognja)? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaktus_ Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 za koje delove pisma su ovo oznake posto ja na tim referencama nista slicno ne pronalazim (mislim u vezi krstenja i ognja)? јеванђеље по Матеју, трећа глава, 3.11 3:11 Ja dakle krštavam vas vodom za pokajanje; a Onaj koji ide za mnom, jači je od mene; ja nisam dostojan Njemu obuću poneti; On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 ok Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука