djoleat Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Је ли то оно кад старац Пајсије каже да је бољи љењивац који верује у Бога него онај који иде да ради и ропће и кад неки други старац међу 228 врлина набраја и некупање ? Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 па јел` би ти пришао непознатој особи и рекао јој како треба да седи? ma jok... što je mene briga za tvoje sedenje... rekoh mu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Није ме, баш убило, али ме је дооОообро "дрмнуло" двоструко искуство у размаку од неколико сати. Наиме, бејах тада у манастиру Ђунис о дану Покрова Пресвете Богородице, када је жена до које сам се нашла једног тренутка у оној гужви, припијајући се уз зид дрекнула :"Не додирујте ме"!!!! (што је било немогуће постићи у оноликој маси људи). Претпостављам да се плашила да је не "испрљамо" како би се "чиста" причестила. Други шок је уследио недуго после тога, када сам видела старицу, која је натоварена са две тешке торбе, ишла од извора уз степенице, и понудила да јој их изнесем до врха степеништа. Љутито се обрецнула на мене речима: "Има КО ће мени да помогне", и сва увређена наставила да вуче оне торбе. stvarno svasta :huh: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Е, онда имам идеју за 1027. грех: 1027. Родила сам се са вагином. 0102_laugh 0110_hahaha 0102_laugh 0110_hahaha 0102_laugh Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Zasto ? Превише је комотно, лежерно тј. израз непоштовања је тако седети пред владиком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 A apostoli koji su se sa Hristom izležavali na tajnoj večeri... a da, mi nismo apostoli DYNABLASTER and Silence је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2012 Juan Valdez, Crveni Baron, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 Е, онда имам идеју за 1027. грех: 1027. Родила сам се са вагином. 1028. isputala sam zvuke tokom seksualnog odnosa sa rodjenim mužem Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 921. Учинила сам прељубу. na odličnom 921. mestu još uvek se drži - preljuba Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 921. Учинила сам прељубу. na odličnom 921. mestu još uvek se drži - preljuba Па да, шта је прељуба наспрам коришћења вегете (како ли је некоме уопште пало на памет да је то грех)? Миљан Крстић је реаговао/ла на ово 1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 1028. isputala sam zvuke tokom seksualnog odnosa sa rodjenim mužem Са рођеним мужем 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 1029. стављала сам омекшивач када сам прала веш. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Остави се, синко, троловања (кхм!), и прихвати се књиге, па да будеш интелектуалац, чињеница зналац... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Upravo sam okacio link ka podsetniku za pokajanje na ana.rs. www.ana.rs/forum/index.php?topic=161095.30 E sad lepo da im objasnis da to nije nikakav stav Crkve ili njeno neko pravilo, nego bubuleisanje nekog dokon tipa, da ne bi zbog tvog posta ove devojcice tamo bezrazlozno pljuvale po Crkvi (cini mi se da su vec pocele). A znam da tebi saves` ne dozvoljava da neko pluje Crkvu bez razloga... RYLAH, Silence , Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 7, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 зато што нико нормалан није погледао садржину тог сајта од 2006. године, откад је постављен. RYLAH and Silence је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука