Jump to content

jazz & blues

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • Одговори 613
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...
B.B. King - Don't Answer The Door

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Одличан домаћи бенд. http://www.texasfloodband.com/index.html

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 1 year later...
  • 5 months later...

Једна ми од омиљених песама у оригиналу , али ова верзија је одлична!

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...