Jump to content

Sta ce Dveri da urade sa Kosovom.

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Sta fali srbija ce da postane isto carevina. A sto se tice turaka sa njima ce Bog da se obracuna na isti nacin kao sto je sa neznabozackim narodima u Starom zavetu.

Страшно је то шта све људи сматрају Православљем...

Григорије, ово што си написао је толико далеко од Православља, и толико је погрешно, да ми се гади. Кад читам шта ти пишеш, постане ми јасно зашто Стојадиновић има ставове о религији какве има...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

to je de facto MP uticaj

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Страшно је то шта све људи сматрају Православљем...

Григорије, ово што си написао је толико далеко од Православља, и толико је погрешно, да ми се гади. Кад читам шта ти пишеш, постане ми јасно зашто Стојадиновић има ставове о религији какве има...

Stojadinovic ce da ima takve stavove bez obzira na to sta ja ili bilo ko drugi pise. Gadi ti se zato sto na Boga gledas iskljucivo kao ljubav, a zaboravljas da on takodje

ima atribut svetosti.

Подели на овим сајтовима

MP koristi takve recenicne sklopove i to dosta cesto, a za Boga reci da se sa nekim obracunava je hula, cuj obracunava se

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

eliminise, satire, sta oces, ali obracunavanje je nesto drugo

Подели на овим сајтовима

Pa kako bi ti definisao recimo unistenje Sodome i Gomore ili unistenje Amalicana, sta je Bog uradio sa njima?

Удаљавамо се од теме, али мислим да Потоп, Содому и Гомору, рат против Амаличана... Јевреји нису најтачније интерпретирали.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Удаљавамо се од теме, али мислим да Потоп, Содому и Гомору, рат против Амаличана... Јевреји нису најтачније интерпретирали.

Ako nisu to dobro interpretirali onda su mogli i celu Bibliju pogresno da interpretiraju, a to onda znaci da Biblija nije pouzdana.

Подели на овим сајтовима

Tesko da su komunisti bili "okupatori" sa obzirom da je vecina srbije tada bila sa "crvenom knjiziciom". Ne slazem se ni trunku sa komunistickom ideologijom, ali daleko od toga da zasluzuju da se nazivaju "okupatorima".

Окупатори који су временом прихваћени за легитимне владаре. Након Другог светског рата Србија је огромном већином била за српског краља. Дакле, окупатори, слично као што сада Шиптарију желите прихватити за легитимне властодршце на Косову, и на Метохији.

Често појединци у Србији сугеришу да Косово практично није више наше.

Да је тако саугерисано Шиптарији током ХХ века свака њихова шанса да нам отму КиМ била би осуђен на неуспех.

Ако оно практично, наводно, није више наше (јер је окупирана територија) Косово је теретски и правно и по закону и даље наше! Дакле, ми смо у предности него Шиптари некад,

јер није било њихово ни практично, нити теоретски, нити било како.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Ако Србија не успе да сачува КиМ, они се неће зауставити. То треба грађанима Србије да буде јасно.

Нека Београд, и остали делови Србије не мисле да ће ако се отарасе КиМ сачувати свој мир.

Подели на овим сајтовима

Stojadinovic ce da ima takve stavove bez obzira na to sta ja ili bilo ko drugi pise. Gadi ti se zato sto na Boga gledas iskljucivo kao ljubav, a zaboravljas da on takodje

ima atribut svetosti.

Када би се светост огледала у логици трећину побити, трећину покрстити, трећину протерати, ја бих први био против таквог бога...

Не знам ко ти је главу напунио оваквим грозотама, али ко је да је, п од Православља у себи нема...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...