Jump to content

Dedzal muslimanski antihrist

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хоће ли они препознати антихриста? Или ће га прихватити/препознати као "Ису", са којим ће кренути у борбу против "безбожника"? Бојим се да је ово друго ближе истини.

Подели на овим сајтовима

Antihrista nece ni mnogi hriscani da prepoznaju a kamoli oni.

Апостоли, ученици Христови, у Посланицама су нам оставили по чему ћемо га препознати.

На пример Апостол Јован је на самом поечтку нагласио по чему ће бити препознат,

указавши на главно његово обележје - антихрист ће одрицати и Оца и Сина. И сваки онај који одриче Сина, нема ни Оца, а који признаје Сина, има и Оца.

Видети о томе:

Прва посланица Светог Апостола Јована 1:22-23

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Каква је ово прелест... >:D Чујте шта каже Куран: "О сљедбеници Књиге, ВИ НИСТЕ НИКАКВЕ ВЈЕРЕ, АКО СЕ НЕ БУДЕТЕ ПРИДРЖАВАЛИ ТЕВРАТА(Тора) И ИНЏИЛА(ЈЕВАНЂЕЉА), и онога што вам објављује Господар ваш"(5 сура, 68 ајет)... Видите да Мухамед позива поштовање Торе (Закона) и ЈЕВАНЂЕЉА... Да ли поштују?

Подели на овим сајтовима

Ја верујем (основано!) да је Мухамед веровао у Еванђеље и Петокњижје,

међутим, онај који је проповедао - не склапајте пријатељство са хришћанима и Јеврејима,

стављајући непријатељство између њих, написао је и суре попут 5 сура, 68 ајет, и сличне, нетрпљевости против хришћана.

Наиме, први калифи, који су ударили и на најрођеније Мухамедове, после спаљивали први Куран, и чинили друга слична зверства,

јесу писци спорних сура и ајета.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Апостоли, ученици Христови, у Посланицама су нам оставили по чему ћемо га препознати.

На пример Апостол Јован је на самом поечтку нагласио по чему ће бити препознат,

указавши на главно његово обележје - антихрист ће одрицати и Оца и Сина. И сваки онај који одриче Сина, нема ни Оца, а који признаје Сина, има и Оца.

Видети о томе:

Прва посланица Светог Апостола Јована 1:22-23

Ovo je tacno, ali ipak ce vecina ljudi da se pokloni zveri.

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Ја верујем (основано!) да је Мухамед веровао у Еванђеље и Петокњижје,

међутим, онај који је проповедао - не склапајте пријатељство са хришћанима и Јеврејима,

стављајући непријатељство између њих, написао је и суре попут 5 сура, 68 ајет, и сличне, нетрпљевости против хришћана.

Наиме, први калифи, који су ударили и на најрођеније Мухамедове, после спаљивали први Куран, и чинили друга слична зверства,

јесу писци спорних сура и ајета.

Velja ako želiš da pišeš piši argumentovano.Tvoje mišljenje kao i moje ne predstavljaju ništa bez argumenata.A ovdje su tvoji argumenti" ja mislim"!Argumenti Veljo inače je govor šupalj, tj prazan.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Било је речи о томе и навео сам аргументе раније. Сећаш ли се?

Подели на овим сајтовима

Било је речи о томе и навео сам аргументе раније. Сећаш ли се?

Da oni su samo za tebe argumenti, brate!Poštujem te kao čovjeka ali moram reći da su smiješni.

Подели на овим сајтовима

Да ли је тачно да ће према исламском предању да ће Иса доћи у реалном времену на земљу и да ће повести у рат против хришћана?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Isa će voditi rat protiv svakog ko odbije njega slijediti.Bez obzira ko oni bili i koja imena nosili.Ja se nadam da ću biti u Isaovoj vojsci a ti brate bi li ti volio biti u njegovoj vojsci?

Подели на овим сајтовима

Isa će voditi rat protiv svakog ko odbije njega slijediti.Bez obzira ko oni bili i koja imena nosili.Ja se nadam da ću biti u Isaovoj vojsci a ti brate bi li ti volio biti u njegovoj vojsci?

gle ovog masta o ratovanju loooool :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...