Зосима Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Браво за "Бамби" 0442_feel Suzana је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Пробао сам посну Плазму! Врх је! hellooooooooo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 da li su korišćena biljna ulja i emulgator E220 i E230, E222? Ako jesu, onda nije posno na vodi Znači ništa sreda, ništa petak pravopop Samo Božićni post Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 I Petrovski, i Vaskrsnji i Bogorodicni vikendom, pa sv.Jovan ti je sad u petak..A i koji keks je postan na vodi od kupovnih? To samo u domacoj reziji, koliko znam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Komplikovano...voda, ulje, riba, sreda, petak, vikend, ovaj post, onaj post...SMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!! :wacko: :wacko: :wacko: Sherlock H., Boba, kirios1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 па јес смор, кад би се само прасетином овердозирала greengrin greengrin greengrin мора мало и у боји да једеш, ипак си ти биолог клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 E kada bi postojala posna prasetina. Moderatore koji si da si odobri vise konacno moj odgovor, jer treba da 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 danas je petak a može da se jede prasećina. mora da je zbog toga što je petak 13-ti?? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326467967' post='559777] па јес смор, кад би се само прасетином овердозирала greengrin greengrin greengrin мора мало и у боји да једеш, ипак си ти биолог Ma jedem ja u boji, nije to problem, ali ova silna pravila sta se jede kojim danom i na kog sveca me izludjuju, bas smara! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 E kada bi postojala posna prasetina. Moderatore koji si da si odobri vise konacno moj odgovor, jer treba da 301 то се зове кртина greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 danas je petak a može da se jede prasećina. mora da je zbog toga što je petak 13-ti?? ма јок, разрешена недеља на тоталну баханалију мрса, још ће новотарци да се причешћују вечерас, па сутра и прекосутра greengrin greengrin greengrin Anette је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Ma jedem ja u boji, nije to problem, ali ova silna pravila sta se jede kojim danom i na kog sveca me izludjuju, bas smara! тренирај мало, постаћеш флексибилнија ко личност и жена клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326474019' post='559817] тренирај мало, постаћеш флексибилнија ко личност и жена A inace nisam flexibilna :rolleyes: ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Ma jedem ja u boji, nije to problem, ali ova silna pravila sta se jede kojim danom i na kog sveca me izludjuju, bas smara!Па то и није пост. То је разрешење од поста на одређену врсту хране и пића, a пост је тотална апстиненција од хране и пића... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Па то и није пост. То је разрешење од поста на одређену врсту хране и пића, a пост је тотална апстиненција од хране и пића... то, уби је у појам greengrin greengrin greengrin kirios1 је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука