Solomon Kane Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 "зофос" - "мрак" Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Али Жељко "ОЗНА све дозна"......сав си у заверама. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Али Жељко "ОЗНА све дозна"......сав си у заверама. Каким заверама ? Мислиш да ми неко ради о глави ? 291291291 229229229 89898989898989 291291291 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Антихрист ће доћи у византијским одеждама ! и презиме ће му почињати оним словом за које сербони кажу за реч Snake..... Zmijorad Zmijosavljevic ????? 0409_feel Боље би вам било да пратите текст који написах , него што се зевзечите... Име ће му просто бити антихрист. dobro, ne zameraj, udari kompjuter u glavu, pa zaboravi covek sta pise........ a sto se tice tekstova, pocecu da ih stampam pa da ih citam lepo, jer ovako cu samo da povecam dioptriju Ма шалим се , ал то за диоптрију си у праву дефинитли... Него што се тиче имена зар је битно како ће га звати кад ће га сви сматрати месијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Али Жељко "ОЗНА све дозна"......сав си у заверама. Каким заверама ? Мислиш да ми неко ради о глави ? 291291291 229229229 89898989898989 291291291 знам сигурно да двојица раде о глави на неким православним сајтовима... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Oce, a sta je sa Ilijom i Enohom????? Da li se zna uopste o tome ili ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Да, то је веома интересантно питање. У вези овога што написа Јустинијан, размишљао сам о исламу и њиховом тумачењу Христовог доласка. Наравно, они Исуса сматрају само за Божијег посланика, човека који је жив вазнет на небо. По њима, Исус ће поново доћи да суди свету (по шеријатском закону), непосредно пре коначног Божијег суда. Долазак Исусов биће скопчан са обрачун са свим "неверницима". Није тешко закључити да ће муслимани са фанатичним ускликом дочекати "тог" који се буде представио као "Исус". Шта ће даље бити и са којим "неверницима" ће се тада обрачунавати можемо претпоставити... да, али мало је чудно да ће муслимани "тог" Месију подржати будући да ће "тога" форсирати САД.... а зна се како већински муслимански свет гледа на јенкије 0409_feel Па Обама је муслиман колико ми је познато 89898989898989 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Sta kazete za novih hibrid kukuruza Zemun Polja - ZP 666? Pakleno dobar kukuruz 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Да, то је веома интересантно питање. У вези овога што написа Јустинијан, размишљао сам о исламу и њиховом тумачењу Христовог доласка. Наравно, они Исуса сматрају само за Божијег посланика, човека који је жив вазнет на небо. По њима, Исус ће поново доћи да суди свету (по шеријатском закону), непосредно пре коначног Божијег суда. Долазак Исусов биће скопчан са обрачун са свим "неверницима". Није тешко закључити да ће муслимани са фанатичним ускликом дочекати "тог" који се буде представио као "Исус". Шта ће даље бити и са којим "неверницима" ће се тада обрачунавати можемо претпоставити... да, али мало је чудно да ће муслимани "тог" Месију подржати будући да ће "тога" форсирати САД.... а зна се како већински муслимански свет гледа на јенкије 0409_feel Па Обама је муслиман колико ми је познато 89898989898989 ....био. Није више. Примио Христа да би постао председник САДа. -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Oce, a sta je sa Ilijom i Enohom????? Da li se zna uopste o tome ili ne? Искрен да будем, апокалипцизмом сам се одавно бавио и већ сам заборавио како то већ иде , мада знам да се они помиљу у Апокалипси Јовановој. Последње деценије се више бавим есхатологијом, такође последњим временима али на другачији, православан (!) начин.... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 ....био. Није више. Примио Христа да би постао председник САДа. -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Ма све је то фарса...Он је сатаниста,као и сви предходници ahahahhahahahahahahahahahahahahaha 0409_feel "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Evo ga ovaj sto mu jos malo fali da predje u Pravoslavlje Mirasov covek ce sve da sredi 4chsmu1 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 нису сатанисти ови младићи....ово су вероватно монтаже... а масони сигурно јесу... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 нису сатанисти ови младићи....ово су вероватно монтаже... а масони сигурно јесу... 4chsmu1 Masoni su samo jedna satanisticka sekta Evo neki citati iz knjige najveceg masona svih vremena Alberta Pajka(tako oni kazu) "Morals and Dogma" http-~~-//www.youtube.com/watch?v=HqkyvVp1DrE "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Antihrist je već došao.... video sam ga jutros u C marketu - maskiran u mesara 4chsmu1 ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука