Jump to content

Када ће доћи АНТИХРИСТ ?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Антихрист ће доћи у византијским одеждама !

и презиме ће му почињати оним словом за које сербони кажу за реч Snake..... :)

Zmijorad Zmijosavljevic ????? 0409_feel

Боље би вам било да пратите текст који написах , него што се зевзечите...

Име ће му просто бити антихрист.

dobro, ne zameraj, udari kompjuter u glavu, pa zaboravi covek sta pise........ a sto se tice tekstova, pocecu da ih stampam pa da ih citam lepo, jer ovako cu samo da povecam dioptriju  :)

Ма шалим се , ал то за диоптрију си у праву дефинитли...

Него што се тиче имена зар је битно како ће га звати кад ће га сви сматрати месијом.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Али Жељко "ОЗНА све дозна"......сав си у заверама. :)

Каким заверама ?

Мислиш да ми неко ради о глави ?

291291291 229229229 89898989898989 291291291 :)

знам сигурно да двојица раде о глави на неким православним сајтовима... 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Да, то је веома интересантно питање. У вези овога што написа Јустинијан, размишљао сам о исламу и њиховом тумачењу Христовог доласка. Наравно, они Исуса сматрају само за Божијег посланика, човека који је жив вазнет на небо. По њима, Исус ће поново доћи да суди свету (по шеријатском закону), непосредно пре коначног Божијег суда. Долазак Исусов биће скопчан са обрачун са свим "неверницима". Није тешко закључити да ће муслимани са фанатичним ускликом дочекати "тог" који се буде представио као "Исус". Шта ће даље бити и са којим "неверницима" ће се тада обрачунавати можемо претпоставити...

да, али мало је чудно да ће муслимани "тог" Месију подржати будући да ће "тога" форсирати САД.... а зна се како већински муслимански свет  гледа на  јенкије  0409_feel

Па Обама је муслиман колико ми је познато 89898989898989

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Да, то је веома интересантно питање. У вези овога што написа Јустинијан, размишљао сам о исламу и њиховом тумачењу Христовог доласка. Наравно, они Исуса сматрају само за Божијег посланика, човека који је жив вазнет на небо. По њима, Исус ће поново доћи да суди свету (по шеријатском закону), непосредно пре коначног Божијег суда. Долазак Исусов биће скопчан са обрачун са свим "неверницима". Није тешко закључити да ће муслимани са фанатичним ускликом дочекати "тог" који се буде представио као "Исус". Шта ће даље бити и са којим "неверницима" ће се тада обрачунавати можемо претпоставити...

да, али мало је чудно да ће муслимани "тог" Месију подржати будући да ће "тога" форсирати САД.... а зна се како већински муслимански свет  гледа на  јенкије  0409_feel

Па Обама је муслиман колико ми је познато 89898989898989

....био.   Није више. Примио Христа да би постао председник САДа.  :)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Oce, a sta je sa Ilijom i Enohom????? Da li se zna uopste o tome ili ne?

Искрен да будем, апокалипцизмом сам се одавно бавио и већ сам заборавио како то већ иде , мада знам да се они помиљу у Апокалипси Јовановој.

Последње деценије се више бавим есхатологијом, такође последњим временима али на другачији, православан (!) начин.... 0409_feel

Подели на овим сајтовима

....био.   Није више. Примио Христа да би постао председник САДа.  :)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Ма све је то фарса...Он је сатаниста,као и сви предходници

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика ahahahhahahahahahahahahahahahahaha 0409_feel

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

нису сатанисти ови младићи....ово су вероватно монтаже...

а масони сигурно јесу... 4chsmu1

Masoni su samo jedna satanisticka sekta :)

Evo neki citati iz knjige najveceg masona svih vremena  Alberta Pajka(tako oni kazu) "Morals and Dogma"

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=HqkyvVp1DrE

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...