Jump to content

Dete pregaženo TRI puta, ljudi samo prolaze

Оцени ову тему

Препоручена порука

Inače, evo kako se vozi u Kini:

Па шта је ово, људи?! Ово није нормално. Ово није ни скривена камера ни било какав лажњак. А опет - не може ово постојати.

Како су уређене ове раскрснице, у шта ти људи гледају?!? О чему мисле. Њима је судар ко "О, добро јутро, комшија!"

Како је ово могуће било где на свету, а не у Кини?

То је невероватна количина распуштености и немара.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 33
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Inače, evo kako se vozi u Kini:

:blink: :wacko: 7896634

:291291291: shok :krstix:

Dakle, imaju li oni saobracajni zakon ili je to ono "dzast juzing d fors"?!?!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Iskren da budem - ja nisam ni gledao taj snimak... ne mogu, brate, vec mi je dovoljno sokirajuce da je to stvarno bilo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

ja isto ne gledam take stvari, nema smisla da se pored celokupne situacije urnisem jos i sa tim

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Звери

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=10&dd=19&nav_category=78&nav_id=550649

.............................................................

Vozači uhapšeni, devojčica u komi

Beograd -- Kineska policija uhapsila dvojicu vozača koji su pregazili dvogodišnju devojčicu u gradu Fošan. Oni kažu da je nisu videli, ali sigurnosne kamere ih demantuju.

Istovremeno, kineska javnost i dalje je šokirana što niko od 18 prolaznika nije prišao da pomogne devojčici koja je ležala na asfaltu teško povređena.

Mala Jue Jue za to vreme bori se u bolnici za svoj život, a lekari kažu da je njeno stanje i dalje jako teško, da se nalazi u komi. Roditelji se nadaju da će ona ipak uspeti da preživi.

Prema navodima kineskih medija, jedan od vozača je upravo bio raskinuo s devojkom i razgovarao je mobilnim telefonom kada je vozilom udario devojčicu. Navodno je taj vozač pozvao devojčicinog oca neposredno pre hapšenja i ponudio mu novac.

"Videli ste tu devojčicu na snimku, ona nije videla gde ide, znate. Ja sam pričao telefonom kada se to desilo, nisam hteo to da uradim. Kada sam shvatio da sam je oborio, pomislio sam da siđem i vidim kako je. Onda sam video da već krvari i rešio sam da stisnem gas i pobegnem da me niko ne bi video", rekao je vozač.

Podsetimo, dvogodišnja Jue Jue je istrčala iz radnje njenih roditelja u usku uličicu u gradu Fošan, a na nju je najpre naleteo kombi, koji ju je pregazio prednjim točkovima. Prema snimcima bezbednosnih kamera, vozač se zaustavio, pogledao "šta je pregazio" i brzo seo nazad u kola i pobegao, pritom pregazivši devojčicu i zadnjim točkovima.

Posle njega preko tela malene devojčice prešlo je još jedno dostavno vozilo, koje se takođe nije zaustavilo. Međutim, ono što je najviše šokiralo javnost u Kini je to što devojčici, koja je skoro beživotno ležala na ulici, nije prišao da pomogne niti jedan od 18 prolaznika koji su se tu našli. Oni su naime samo hladnokrvno prošli pored nje.

Ceo događaj zabeležile su sigurnosne kamere.

Tek 19-ta osoba, skupljačica smeća, pritrčala je da vidi šta je sa devojčicom i zbog toga je dobila nagradu gradskih vlasti.

Подели на овим сајтовима

Пролазници који нису реаговали су заправо у много лошијем стању од настрадале девојчице.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Sada razumem zašto neki ljudi ne gledaju TV ,ne čitaju novine,zašto se povlače u manastire i isposnice.

Kad ne znaš mnogo onda je lakše voleti ovaj svet i ljude u njemu...

А то је тако Хришћански , волиш оно што не знаш...

ку,ку...

Кинези су пагани пљус комуњаре, шта очекивати од њих.

Уместо што трућамо ајд нек се јаве добровољци да иду мало у Кину да Христијанизује те људе.

Причао ми је чоек који иде на свака три месеца у Кину да је то тамо тако и да они тамо на то гледају као на нормално.

О нељудским и нехигијенским условима је чак и текст написао :

Најсликовитији пример који сам ја имао прилике да видим, је град Веиши, провинција Хенан. Прво што приметите у овом граду је – сиромаштво. Болно, опште, дуготрајно сиромаштво. Сиромаштво које траје, вероватно колико траје и сам живот овде, сиромаштво које понижава и обликује људе, њихов менталитет и њихове обичаје.

Дуге улице су начичкане неугледним продавницама. На простору између улаза и друма одвија се цео живот породице. Ту су три генерације заједно, ту кувају на земљи, једу стојећи, перу и суше веш, деца врше нужду или раде домаће задатке, одрасли се картају, раде, некад ту и спавају, перу зубе или косу. Мала деца уче да ходају а често и пузе на прљавом бетону. Ту се одвија све што чини њихов живот. Тако седам дана у недељи, без промене и без одмора.

http://www.vidovdan....ltura&Itemid=71

Подели на овим сајтовима

zivotinje, tacnije mravi

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...